Nasıl başlasam bilemiyorum. Ancak içinde bulunduğum durum sandığımdanda vahimmiş.
24 yaşındayım üniversite son sınıftayim. 13 yaşımdayken yaşadigim topraklardan ayrılıp yurtdışına geldim. Herşey ozaman başladı. Okulda 3 yıl boyunca psikolojik şiddete maruz kaldım. Nedendir bilmiyorum kimseyle paylaşmadım. Birkaç defa ögretmenime şikayet ettim, daha dogrusu şikayetimi tercume ettirdim. Pek birsey degismedi. Sürekli cok cirkin olduğum, benimle asla(!) Birinin evlenmeyecgi bir cocuk tarafindan icime islendi.
3 yıl sonunda hersey bitti sandım. Kotu gunler geride kaldı. Yanılmısım 11 yildir kabus peşimi birakmiyor. Aynalara bakamıyorum, vitrinlerin camında kendi yansımama tahammul edemiyorum. Bir erkekten hoşlanma hayalini kendime kurdurmuyorum. Bir sürü güzel kız dururken beni ne yapsın diyorum.
O cocugun dışında cirkin olduguma dair bir sey duymadim cevremden. Aksine gözlerim, kaslarim saclarima hep iltifat aldım kendim inanmasamda.
Bir ay önce psikiyatra gitmeye basladim. Anlatirken agladim suanda gözlerim doldu. Yasadigim bir travmaymis ve derin izler birakmis uzerimde. Artık düzelecegime inanmiyorum. Umudum gittikce tukendi. Sizlere icimi dokmek, " gececek" demeniz icin yazdim.
Guncelleme:
Hanımlar bahsettigim gibi psikiyatrist randevumun yanında paralel olarak psikologlada görüstüm. Psikiyatristim cok seker, ilk bulusmamizdan itibaren guzel bir frekans yakaladık. Benim icin türk olmasıda etkiliydi nitekimde oyle oldu.
Ancak psikolog hanim hakkinda biraz tereddutluyum. Ilk bulusmamızda biraz konustuk. Ben anlatirken tekrar agladim. Ama nasil anlatsam hic kanim isinmadi. Bana zamaninda cok cirkin oldugum soylendi dedim belkide gercekten cirkindin ozamanlar? Dedi. Ve bende ipler koptu. Yani bilmiyorum cok tuhaf hissettim. Şimdi gitmesem diger psikiyatristime nasıl anlatayım? Ki kendisi benim bir bayanla konusup biraz guclenmemi istiyor. Ama bende tam ters tepiyor sanki. Birde psikolog bulmakta kolay degil. Ama hic isinmadigim insanada daha fazla icimi dokmek istemiyorum.
Genel olarak hoslanmadim kadindan ve beni anladiginida zannetmiyorum. Bir sonrasi gorusmemiz icin randevuda verdi kendisi. Ne derseniz bir sans daha verip goruseyim mi? Yoksa iptal mi ediyim?Fikir verirseniz swvinirim.