kendimi kisir gibi hissediyorum

gayu35

Hayat bir tecrübe
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
994
387
Bugün okadar ümitliydimki emindim asilamamin tutacagindan sonucu aldım ve koca bir 0... 2 ay önce düşük yaptım doktor normal yolla bebegimin zor olacağını olsada tutunamayacagini söyledi 1 yılım çöpe gitti eşime haksızlık ediyomusum gibi geliyo

seni çok iyi anlıyorum.Bende şuan tedavi görüyorum.Allah hakımızda hayırlısını versin.Benimde 2 tane başarısız aşılamam var :KK43:

Ayy Allahım yaa..Cok cok özür dilerim ama "kendimi kısır gibi hissediyorum" yazısını görünce...aklıma ilk yediğimiz kısır geldi..:110:Aklım nerdeyse,karnım cok acıktı herhalde..:110:
Neyse..asıl konuya dönecek olursak..üzmeyin kendinizi ya her serde bir hayır vardır..bende 7 senelik evliyim problemde yok ama cocukta olmuyor..hayırlısı diye dua ediyoruz hep..illede olsun diye degil..o_O

Bugün okadar ümitliydimki emindim asilamamin tutacagindan sonucu aldım ve koca bir 0... 2 ay önce düşük yaptım doktor normal yolla bebegimin zor olacağını olsada tutunamayacagini söyledi 1 yılım çöpe gitti eşime haksızlık ediyomusum gibi geliyo
Nasip canım hiç öyle düşünme. En azından hamile kalabiliyorsun. Biz 20 aydır korunmuyoruz ama olmuyor. 2 aşılama da biz yaptırdık. Bende hiç oluşmadı gebelik henüz. İnşallah sağlıklı bir bebeğin olur canım çok düşünme. Gebelik bölümlerinde çok gezip okuma. Bol bol dua et. Ben öyle yapıyorum şahsen işe yarıyor.

canım kendini üzme bende 1 seneden fazla ugraştım bi ton testler tahliller kürler hsg ilaçlar yumurta takibi vs neler neler olmadı.. sonra yara çıktı rahim agzında doktor vajinal krem verdi spermlerin yaşaması imkansız sanıyorum onu kullanınca.. ama yinede yumurtlama günlerimde ilişkiye girdim bişeye dikkat etmeden bide baktım olmuş hiç bir belirtim yoktu sadece adete bi kaç gün kala kahverengi akıntılarım olmuştu

Hakkinda hayirlisi rabbim sana da nasip etsin hic oyle seyler dusunme senin elinde olan bi sey yok Allah isterse olur inancini sabrini yuksek tut yeter

Bide bu Tvde cocuklarina işkence yapan doğurup sokağa atan insanlar yokmu ah bi elime gecirsem...

canım kendini üzme bende 1 seneden fazla ugraştım bi ton testler tahliller kürler hsg ilaçlar yumurta takibi vs neler neler olmadı.. sonra yara çıktı rahim agzında doktor vajinal krem verdi spermlerin yaşaması imkansız sanıyorum onu kullanınca.. ama yinede yumurtlama günlerimde ilişkiye girdim bişeye dikkat etmeden bide baktım olmuş hiç bir belirtim yoktu sadece adete bi kaç gün kala kahverengi akıntılarım olmuştu
Hayırlısı olsun canm allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin benim esimde sorun yok sorun bende ister istemez kafayı yicek gibi oluyorsun niye eşim beni böyle çeksin diyorum

Nasip canım hiç öyle düşünme. En azından hamile kalabiliyorsun. Biz 20 aydır korunmuyoruz ama olmuyor. 2 aşılama da biz yaptırdık. Bende hiç oluşmadı gebelik henüz. İnşallah sağlıklı bir bebeğin olur canım çok düşünme. Gebelik bölümlerinde çok gezip okuma. Bol bol dua et. Ben öyle yapıyorum şahsen işe yarıyor.
Ediyorum etmezmiyim dün okadar kendimi sorguladimki nerde ne hata ne günah işledimde rabbim bundan mahrum bıraktı dedim

Ayy Allahım yaa..Cok cok özür dilerim ama "kendimi kısır gibi hissediyorum" yazısını görünce...aklıma ilk yediğimiz kısır geldi..:110:Aklım nerdeyse,karnım cok acıktı herhalde..:110:
Neyse..asıl konuya dönecek olursak..üzmeyin kendinizi ya her serde bir hayır vardır..bende 7 senelik evliyim problemde yok ama cocukta olmuyor..hayırlısı diye dua ediyoruz hep..illede olsun diye degil..o_O
Benim hatam canm kisir yazınca vazgecilmezimiz :) allahim yüzümüze baksın daha fazla aratmasin ben benlikten cikicam yoksa

seni çok iyi anlıyorum.Bende şuan tedavi görüyorum.Allah hakımızda hayırlısını versin.Benimde 2 tane başarısız aşılamam var :KK43:
Çok kötü ya para biriktiriosun binbir güçlükle aşılama yaptiriosun ümit ediosun %25 ihtimal hop çöpe atiosun hadi parayı geçtim bari tutsa mucizem

bizde 9 aydır deniyoruz hiç problem yok ama olmuyor işte..her ay aynı kelimeler nasip kısmet hayırlısı.........kimse kimseye haksızlık etmiyor..

sıkmayın canınızı vakti zamanı vardır
aslında kafaya takmazsın olur İNŞAALLAH
Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte hayırlısı ile evlat nasip etsin

hamile kalabildiğine göre kendini kısır gibi hissetmene gerek yok, benimde 2 negatif aşılamam var
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım benim bunu yapma kendine. bu senin elinde değil. kendini suçlar gibi konuşma. her şeyin hayırlısı. ALLAHa sığın, dua et. ALLAH gönlüne göre versin inş. seninde, benimde, herkesinde...

Kaç yıllık evlisin bilmiyorum canım,bebeğin olmamasına üzülmeni anlıyorum da,eşine karşı neyin haksızlığını yapmış olduğunu anlayamadım.Allah nasip etmediyse şu an evladı,her ikinize etmedi.Kimsenin karşısında ezik durma.Bir sürü çaresiz meşakatli hastalıklar da var.İyi günde kötü günde diye boşuna denmemiş.Yarının ne getireceğini jkimse bilemez.Sen ona haksızlık yapıyorsan,Allah ta sana mı haksızlık yapıyor o zaman.Duanı et,sabır ve şükür göster.Hayırlısını dile.Allah gönlüne göre versin.

X