Kendimi kötü hissediyorum . Ne yapacağımı bilemiyorum

Eselsu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
778
550
103
35
Merhaba hanımlar . Tarafsız bir fikir almak istediğimde kendimi burada buluyorum .
İkinci evliliğimi yapalı yaklaşık 2 yıl kadar oldu bir bebegim oldu yeni kaynana konularımdan bilirsiniz zaten . Bu defa kaynanam değil ama sanırım onun içime düşürdüğü fitnelik yada benim hâli hazırda olan bastırdığim duygularım . Biz İstanbul'da yaşıyoruz her yıl olmasa da memleketimize tatil amaçlı gideriz . Eşimle memleketimiz aynı . Memlekette eşimin ailesinin evi var kim giderse kalıyor .ben iki yıl da oraya hiç gitmedim . Eşimin ,eski eşi öldüğünde eşyalarını oraya taşımışlar olduğu gibi . Geçen sene kayınvalidemler gitmişti bana görüntülü arayıp evi gezdirmisti (göstermişti) yatak odasında duvarda kocaman tabloya kadar (düğün fotoğrafi eşimin) biliyorum bu saçma yada değil mantıklı düşünemiyorum zaten o sebeple yazdım . Şimdi memlekete gidiyoruz ve orda kalıcaz diyor eşim . Benim ailemin de evi var ama sık gidilmedigi için biraz toparlamak lazım gittiğimizde . Ben o evde nasıl olur da kalırım bunu aşamiyorum içimde . Karşılaştığım fotoğraf ,yatak odaları ,oturdukları koltukları ,izledikleri TV leri hepsi onlarında ikisinin . Ben bunu aşamiyorum . İçimde düşünüyorum tartiyorum ama ne yapicam bilmiyorum . Bir de eşim ; evlendigimizde problem yaşadığı eski eşinin ailesi ile konuşmak istediğini söyledi , mezarlığa birlikte gitmeyi teklif etti aradayim şuanda bı kararım yok ruh gibi oldum şimdiye kadar buna takık olduğumu sorun ettiğimin farkında değildim . Belki de bastırdım bilemiyorum ne yapmalıyım sizce

Yani sonuç cümlenize kadar alt tarafı eşya deyip abarttığınızı düşündüm ama eski karısının mezarına birlikte gitmeyi teklif etmek çok absürt. Haklısınız o yüzden ben de gitmek istemezdim.

Haklisiniz bence. Onlarin kullandigi esyalar, yasanmisliklar, duvarda fotograf vs. Ben olsam ben de rahatsiz olurdum.

Zor bir durum gerçekten ama aşılabilir geldi bana açıkçası. Sonuçta bosanmamislar ve ölmüş. Duvardaki fotoğraf filan iner zaten sanırım ama eşyalara anlam yuklememeye çalışın Allah rahmet eylesin kıskanılacak kimse de yok zaten.

Zor bir durum gerçekten ama aşılabilir geldi bana açıkçası. Sonuçta bosanmamislar ve ölmüş. Duvardaki fotoğraf filan iner zaten sanırım ama eşyalara anlam yuklememeye çalışın Allah rahmet eylesin kıskanılacak kimse de yok zaten.
Haklısınız ama kayınvalidem çok gitti geldi ama kaldırmadı ısrarla

Fotoğrafın hala duvarda duruyor olması büyük saygısızlık.
Eşim cenazeden sonra hiç gitmedi şuan ilk defa birlikte gidicez ancak kayınvalidemler gitmişlerdi onlarda kaldirmamislar

Öyle bir dünya yok kusura bakmasınlar. Sizin kv zaten problemli bir kadın. Bu konuda onunla yüz göz olmayın eşinizden rica edersiniz gerekirse.
Benim yanımda kaldırmış olucak çünkü benimle birlikte girecek o da

Bilemiyorum.
Şu an böyle bir şeyi problem etmem, ama 30larımda değil de 20lerimde olsaydım ederdim sanki.
Ama mezarlığa gitmek falan, neden yani?

Eşinizin eski eşinin ölümü ile sizle evlenmesi arası ne kadarlık bir süre? Ani bir vefat mı olmuş uzun bir hastalık dönemi mi? Bunların şundan soruyorum eşinizin eski eşini unutamadığı hissine kapılmamışsınız sanki daha önce. Eşiniz hayatına devam edip cocuk filan yaptığü mutlu olduğu icin vicdan azabı çekiyor olabilir. Devam ettirmezse bir sure icin destekci olmanız mantıkli olabilir bence.

Bilemiyorum.
Şu an böyle bir şeyi problem etmem, ama 30larımda değil de 20lerimde olsaydım ederdim sanki.
Ama mezarlığa gitmek falan, neden yani?
Bende onu anlamadım önceden böyle bir teklifte bulunmadı gideceğimiz bı aydır belli bugün söyledi

Eşinizin eski eşinin ölümü ile sizle evlenmesi arası ne kadarlık bir süre? Ani bir vefat mı olmuş uzun bir hastalık dönemi mi? Bunların şundan soruyorum eşinizin eski eşini unutamadığı hissine kapılmamışsınız sanki daha önce. Eşiniz hayatına devam edip cocuk filan yaptığü mutlu olduğu icin vicdan azabı çekiyor olabilir. Devam ettirmezse bir sure icin destekci olmanız mantıkli olabilir bence.
3 yıl arası var .beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti .

Back
X