- 15 Temmuz 2019
- 558
- 1.706
- 113
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
-
Ne kadar düşünceli naif bir arkadaşsınız taktir ettim. Yani bir anlık bir foto atmanızdan sonra aklınıza bunun gelip bu denli icerlemeniz.. bu devirde böyle arkadaş pek bulunmuyor. Ama her aci gibi ölüm acısı da geçiyor o nedenle size karşı özellikle bir sinir duyacağını sanmıyorum. Benimde babam vefat etti. Arkadaşlarım resimler atarlar. Hiç sinir olmadım. Çünkü onların ki yaşıyor ve paylaşmaları en doğal hakları. Yani bana karşı nispet yapar gibi paylasmadiklari için sorun olmaz. Siz de art niyetli paylaşmadıginiz için üzülmeyin lütfen.Arkadaşlar benim yakın arkadaşımın abisi 18. Yaşında trafik kazasında vefat etti o sıralar kendisi 5 veya 6 yaşlarındaydı bugün abim beni sırtına aldı foto çekildik bende gruba attım yeni atım diye onun üzülüceğini düşünüyorum ağlamak istiyorum
Önce düşünseydiniz keşke. Kaldırın durumdan gördüyse de tekrar tekrar görmez.Arkadaşlar benim yakın arkadaşımın abisi 18. Yaşında trafik kazasında vefat etti o sıralar kendisi 5 veya 6 yaşlarındaydı bugün abim beni sırtına aldı foto çekildik bende gruba attım yeni atım diye onun üzülüceğini düşünüyorum ağlamak istiyorum
Bilmiyorum sonuçta görüp içerleyebilir yakın arkadaşım düşünmem gerekirdiabartmasanız mı?
Duruma atmadım mesaj olarak gruba attım silsem sorardı grupta başkalarıda var daha kötü olurduÖnce düşünseydiniz keşke. Kaldırın durumdan gördüyse de tekrar tekrar görmez.
Durumu görmedi ise kaldırın o zaman.Bilmiyorum sonuçta görüp içerleyebilir yakın arkadaşım düşünmem gerekirdi
Sorsun silin. Çirkin çıkmışım deyin sorarsa.Duruma atmadım mesaj olarak gruba attım silsem sorardı grupta başkalarıda var daha kötü olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?