KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM

Kingdom9821

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
558
1.706
113
23
Arkadaşlar benim yakın arkadaşımın abisi 18. Yaşında trafik kazasında vefat etti o sıralar kendisi 5 veya 6 yaşlarındaydı bugün abim beni sırtına aldı foto çekildik bende gruba attım yeni atım diye onun üzülüceğini düşünüyorum ağlamak istiyorum

tamam yakinini kaybeden insanlar uzulurler ama uzerinden en iyi ihtimalle 10-15 yil gecmis. surekli de bunu aklinizda tutamazsiniz sonucta. aglayacak bir sey yok rahatsiz olduysaniz artik daha dikkatli olursunuz.

Arkadaşlar benim yakın arkadaşımın abisi 18. Yaşında trafik kazasında vefat etti o sıralar kendisi 5 veya 6 yaşlarındaydı bugün abim beni sırtına aldı foto çekildik bende gruba attım yeni atım diye onun üzülüceğini düşünüyorum ağlamak istiyorum
Ne kadar düşünceli naif bir arkadaşsınız taktir ettim. Yani bir anlık bir foto atmanızdan sonra aklınıza bunun gelip bu denli icerlemeniz.. bu devirde böyle arkadaş pek bulunmuyor. Ama her aci gibi ölüm acısı da geçiyor o nedenle size karşı özellikle bir sinir duyacağını sanmıyorum. Benimde babam vefat etti. Arkadaşlarım resimler atarlar. Hiç sinir olmadım. Çünkü onların ki yaşıyor ve paylaşmaları en doğal hakları. Yani bana karşı nispet yapar gibi paylasmadiklari için sorun olmaz. Siz de art niyetli paylaşmadıginiz için üzülmeyin lütfen.

Çok uzun yillar geçmiş aradan, fotoğrafa üzüleceğini sanmam. Ama yakın zamanda konusu abisinin konusu gectimi? Üzüleceğini düşünüyorsanız silin fotoğrafı

Önce düşünseydiniz keşke. Kaldırın durumdan gördüyse de tekrar tekrar görmez.

Herkese özelden yazın madem kaldircam böyle böyle diye sonra silin. Yanlislikla attigim msjdi dersiniz.

Arkadaşınız abisi için çok üzülüyordur. Bu trajedinin olduğu evde büyüdü. Çok etkilenmiştir.
ama arkadaşınız artık 6 yaşında değil. sizin bir abinizin olduğunu ve onunla mutlu oldunuzu görünce olgunlukla karışlayacaktır. Hayat böyle . o yüzden kendinizi suçlamayın.

Benimde babam vefat etti biri yanımda babasıyla konuştugunda üzülüyorum evet ama bu hayatın gerçegi sizin üzülmenizi gerek yok bence

Üzülmeyin. Ama çok canınız sıkıldıysa bu duruma ve arkadasınızın üzüleceğinden endişe ediyorsanız arkadasınıza özel olarak söyleyin ben böyle bir şey yaptım ama paylaştıktan hemen sonra kendimi kötü hisettim eğer seni incittiysem kusura bakma diyin. Anlayış gösterecektir.

Back
X