kendimi kötü hissediyorum

itsmeduygu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
403
89
18
merhaba ben daha önce de bahsetmiştim ilk ilişkimde terk edildim vs. diye. ortak arkadaşlarımız dışında bazı sınıf arkadaşlarım da öğrenmiş bulundu Twitter hesabımı bulmuşlar ve orada tabi üzüntülü şeyler yazıyorum görmüşlerdir. kendimi çok kötü hissediyorum terk edildiğimi öğrenen insanlar olduğu için ama ilk tecrübemdi de. daha önce yaşamadığım için de garip geliyor sanırım. bu hissi nasıl yok edebilirim? herkes ayrıldıktan sonra böyle belli eder mi yoksa ben mi gerizekalıyım

Neden üzüntülü şeyler paylaşıp o kişiye aşk acısı çektiğinizi belli ediyorsunuz. O kişinin bi tarafını kaldırmaktan başka bi ise yaramaz. Hayatınıza bakın
onun göreceği bir yer değildi mesele onun görmesi de değil, açıkçası ben bitirmediğim için vicdanen de rahatım

Bir kere belli etmişsin ama bence bir daha yapmamalısın. İnsanların eline hiç bu fırsatları vermemek lazım.
yani ortak kararla bitmediği için anlaşamadık bitirdi gibisinden anlattım soranlara. hatta birkaç kişiye ortak kararla demiş çıldırdım sinirden

onun göreceği bir yer değildi mesele onun görmesi de değil, açıkçası ben bitirmediğim için vicdanen de rahatım
Siz bitirseydiniz vicdan azabimi cekecektiniz. Önemli olan bitmiş olmasi. Ayrıca hiç bi ilişkmde bitirdim die vicdan azabı çekmedim. Kurtuldum die sevindim.

yani ortak kararla bitmediği için anlaşamadık bitirdi gibisinden anlattım soranlara. hatta birkaç kişiye ortak kararla demiş çıldırdım sinirden
Onun ortak karar demesi daha iyi değil mi. Seni de küçük düşürmemeye çalışmış gibi geldi bana.

Onun ortak karar demesi daha iyi değil mi. Seni de küçük düşürmemeye çalışmış gibi geldi bana.
isteyince doğruyu söylüyor eski ilişkilerinde. bilmiyorum yani sadece arkasında duramadığı için geçiştirmesi sinirimi bozdu. Ben onu kimseye kötülemedim ama onun bitirdiğini biliyor herkes. Gerçi bi daha çocuğu görme ihtimalim yok ama

Şu hayattan öğrendiğim bişey varsa o da kuyruğu tanıdığın tanımadığın herkese karşı dik tutacaksın, yaranı eksiğini zaafını belli etmeyeceksin

Benim terk edildiğimi bi bilboardlara ilan olarak vermediğim kaldı. Nolcak amaaannnm

Neşeli şeyler paylaş o kötüleri de sil. Ve bundan sonra üzüntünü asla belli etme. Dost başa düşman ayağa bakar demişler. Düşmeni bekleyen çok olur belli etmeyeceksin.

Neşeli şeyler paylaş o kötüleri de sil. Ve bundan sonra üzüntünü asla belli etme. Dost başa düşman ayağa bakar demişler. Düşmeni bekleyen çok olur belli etmeyeceksin.
sorun şu ki o Twitter hesabına bir gündür erişemiyorum kapatamıyorum da djsndnsnd yani umarım stalklamazlad beni

sorun şu ki o Twitter hesabına bir gündür erişemiyorum kapatamıyorum da djsndnsnd yani umarım stalklamazlad beni
Ah süper yeni hesap açıp eskisi çalındı orada yazanlar bana ait değil demek için daha iyi bir fırsat olamaz

gayet de yaptım hayır duygularımı bastırmak daha fazla zarar veriyo bana içimden geldiği gibi yaşıyorum
işte bende de öyle oluyor…bir de çocuğa içerlediğim tweetleri okul arkadaşlarımın görmesini istemezdim djsndnendd

evet ama üzülünce öyle olmuyor işte
Üzülün de bunu her yere ilan etmeyin, arkanızdan konuşulduğu kulağınıza kadar gelmiş gördüğünüz gibi. İnsanların sizin hakkınızda acıma duygusuyla konuşmalarına izin vermeyin. Benden size tavsiye, uyarsanız kazanan hep siz olursanız ama ben drama queen olup da sonu iyi olanı görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…