- 31 Mart 2023
- 403
- 89
- 18
- Konu Sahibi itsmeduygu
-
onun göreceği bir yer değildi mesele onun görmesi de değil, açıkçası ben bitirmediğim için vicdanen de rahatımNeden üzüntülü şeyler paylaşıp o kişiye aşk acısı çektiğinizi belli ediyorsunuz. O kişinin bi tarafını kaldırmaktan başka bi ise yaramaz. Hayatınıza bakın
yani ortak kararla bitmediği için anlaşamadık bitirdi gibisinden anlattım soranlara. hatta birkaç kişiye ortak kararla demiş çıldırdım sinirdenBir kere belli etmişsin ama bence bir daha yapmamalısın. İnsanların eline hiç bu fırsatları vermemek lazım.
Siz bitirseydiniz vicdan azabimi cekecektiniz. Önemli olan bitmiş olmasi. Ayrıca hiç bi ilişkmde bitirdim die vicdan azabı çekmedim. Kurtuldum die sevindim.onun göreceği bir yer değildi mesele onun görmesi de değil, açıkçası ben bitirmediğim için vicdanen de rahatım
Onun ortak karar demesi daha iyi değil mi. Seni de küçük düşürmemeye çalışmış gibi geldi bana.yani ortak kararla bitmediği için anlaşamadık bitirdi gibisinden anlattım soranlara. hatta birkaç kişiye ortak kararla demiş çıldırdım sinirden
isteyince doğruyu söylüyor eski ilişkilerinde. bilmiyorum yani sadece arkasında duramadığı için geçiştirmesi sinirimi bozdu. Ben onu kimseye kötülemedim ama onun bitirdiğini biliyor herkes. Gerçi bi daha çocuğu görme ihtimalim yok amaOnun ortak karar demesi daha iyi değil mi. Seni de küçük düşürmemeye çalışmış gibi geldi bana.
evet ama üzülünce öyle olmuyor işteŞu hayattan öğrendiğim bişey varsa o da kuyruğu tanıdığın tanımadığın herkese karşı dik tutacaksın, yaranı eksiğini zaafını belli etmeyeceksin
Benim terk edildiğimi bi bilboardlara ilan olarak vermediğim kaldı. Nolcak amaaannnmmerhaba ben daha önce de bahsetmiştim ilk ilişkimde terk edildim vs. diye. ortak arkadaşlarımız dışında bazı sınıf arkadaşlarım da öğrenmiş bulundu Twitter hesabımı bulmuşlar ve orada tabi üzüntülü şeyler yazıyorum görmüşlerdir. kendimi çok kötü hissediyorum terk edildiğimi öğrenen insanlar olduğu için ama ilk tecrübemdi de. daha önce yaşamadığım için de garip geliyor sanırım. bu hissi nasıl yok edebilirim? herkes ayrıldıktan sonra böyle belli eder mi yoksa ben mi gerizekalıyım
Yok artık lütfen öyle bir şey yapmadım de.Benim terk edildiğimi bi bilboardlara ilan olarak vermediğim kaldı. Nolcak amaaannnm
Benim terk edildiğimi bi bilboardlara ilan olarak vermediğim kaldı
Hwjdjwjdjwd valla ben de böyle bi drama queeene dönüştümBenim terk edildiğimi bi bilboardlara ilan olarak vermediğim kaldı. Nolcak amaaannnm
sorun şu ki o Twitter hesabına bir gündür erişemiyorum kapatamıyorum da djsndnsnd yani umarım stalklamazlad beniNeşeli şeyler paylaş o kötüleri de sil. Ve bundan sonra üzüntünü asla belli etme. Dost başa düşman ayağa bakar demişler. Düşmeni bekleyen çok olur belli etmeyeceksin.
Yok artık lütfen öyle bir şey yapmadım de.
Ah süper yeni hesap açıp eskisi çalındı orada yazanlar bana ait değil demek için daha iyi bir fırsat olamazsorun şu ki o Twitter hesabına bir gündür erişemiyorum kapatamıyorum da djsndnsnd yani umarım stalklamazlad beni
işte bende de öyle oluyor…bir de çocuğa içerlediğim tweetleri okul arkadaşlarımın görmesini istemezdim djsndnenddgayet de yaptımhayır duygularımı bastırmak daha fazla zarar veriyo bana içimden geldiği gibi yaşıyorum
Bunu kim yer basbaya benim olduğum belli o hesapta dhwbdbendAh süper yeni hesap açıp eskisi çalındı orada yazanlar bana ait değil demek için daha iyi bir fırsat olamaz
Üzülün de bunu her yere ilan etmeyin, arkanızdan konuşulduğu kulağınıza kadar gelmiş gördüğünüz gibi. İnsanların sizin hakkınızda acıma duygusuyla konuşmalarına izin vermeyin. Benden size tavsiye, uyarsanız kazanan hep siz olursanız ama ben drama queen olup da sonu iyi olanı görmedimevet ama üzülünce öyle olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?