kaynanan numunelikmiş
şaka yollu bile olsa öyle şey söylenir mi
o mu onu öyle çapkın yetiştirmiş ?
sen bunu duyduğunda tepki vermiyor musun
çok şaşkınım bir kadın oğlu için nasıl böyle konuşur
sen de kaynanana 'babasından mı öğrendi çapkınlığı anne' dersin morartırsın kadını
ay çok sinirlendim
Çevrende bu kadar negatif konuşma ve olay varken tabiki mutlu olamazsın... Kendini kapat biraz dışarıya dicem de nasıl yapabilirsin ki...
eşinden malesef ayrı ya bunu sürekli tekrarlıyor eşimi uyardım boyle konusmasın anenı uyar dıye ama bu akşam eşimin dayısı bıyere gıtmek istedi dayı orası tam kaçamaklık dedı kaynanamda oglum gıdıyosun galıba dedi eşim sesını bile cıkarmadı ckotu kotu baktım hem eşime hem kaynanama daha öncede oglumun iç çamaşırlarına bak yakalarına bak bence sureklı dıyodu yok fal baktırdım bırıne asık olcakmıs dıyodelırtıcek benı
eşinden malesef ayrı ya bunu sürekli tekrarlıyor eşimi uyardım boyle konusmasın anenı uyar dıye ama bu akşam eşimin dayısı bıyere gıtmek istedi dayı orası tam kaçamaklık dedı kaynanamda oglum gıdıyosun galıba dedi eşim sesını bile cıkarmadı ckotu kotu baktım hem eşime hem kaynanama daha öncede oglumun iç çamaşırlarına bak yakalarına bak bence sureklı dıyodu yok fal baktırdım bırıne asık olcakmıs dıyodelırtıcek benı
sen ne diyorsun cevabını veremiyormusun?
ve kızlar ben cocugumun cok zor bı sekılde olucagını ogrenmeden once kaynanamla buyuk bı kavga etmıstık tabıkı tek taraflı sadece o bagırdı ve nedese begenırsınız inşallah senin cocugun olmaz ve ben bır hafta sonra doktora gıttıgımde bu haberı aldım bıran once cocuk yapmaya calısın yoksa cocugunuz bıdaha olmıycak dedı doktor o an kaynanamı oldurmek ıstedım ama yınede tek kelıme edemedım
Malesef benim ablamda aynı şeyleri yaşadı. Kaynanasi sürekli eşiyle arasını bozmakla uğraşıyordu.Ve ablamda bunalmisti senin gibi. her şeyi bırakıp öylece izmirdeki akrabamiza gitti bir süre orda kaldı. Geldiğinde ise her şey yoluna girmişti. Hem ablam kafasını topladı hem de eşi. Öyle özlemiş ki..
Bence sende biraz uzaklasmalisin herkesten. Milletin sorunları dinleyip çözüm üretmek yerine kendine ayirmalisin o vakitleri. Biraz kafanı dağıt,ugrasicak bir şeyler bul. Ve eğer mümkünse kaynananizlada gorusmeyin. Eşinizle bu durumu uygun bir üslubla konuşun.. Allah yardımcınız olsuunnn..
ve kızlar ben cocugumun cok zor bı sekılde olucagını ogrenmeden once kaynanamla buyuk bı kavga etmıstık tabıkı tek taraflı sadece o bagırdı ve nedese begenırsınız inşallah senin cocugun olmaz ve ben bır hafta sonra doktora gıttıgımde bu haberı aldım bıran once cocuk yapmaya calısın yoksa cocugunuz bıdaha olmıycak dedı doktor o an kaynanamı oldurmek ıstedım ama yınede tek kelıme edemedım
senin tek derdin kaynanan bence bu hayatta
bi de altlı üstlü oturuyormuşsunuz
Allah yardımcın olsun vallahi
bence kocanla konuş başka bi eve çıkın yoksa bu kadın size huzur vermez
kocan olmaz derse, sen de kaynananla kavga et
bişeyler yap yani, bu kadın tekin değil..
sen çocuğum olmuyor diye sakın üzülme eğer olmuyorsa bunda şer değil hayır vardır yıllar sonra neden olmadığını anlarsın sen saygısızlık etmiyormuşsun haksız insanların bedduası kendine döner. Hem çocuğun olmayacağı kesin değilki doktor hemen yapın demiş sebebi ne olammasının?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?