Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy varya resmen okurken kendi nişanlı halim tıpatıp geldi gözümün önüne..bukadar benzerlik olur yaa...
bende niaşnlıyken bizimde koç falan getirilir, ama hiç oarlı olmadılar, zaten kayınvalidem adet de neymiş amann takılmayın böyle şeylere nolcak sanki derdi hep yapmazdı...adete gelenek )
canm aslında hersey karsılıklı olmalı ben yapmadan baskasındanda bekleyemem tabıkıde hersey para değil ama insan yasıtlarının karsı tarafa verdiği ilgiyi felan görunce kotu oluyor.bide benım nişanlım 32 yasında bende 27 olgun ınsanlarız parayı laf edecek insanlar değiliz.kimileri yanlıs anlaybılıyor ama yasayan anlıyor
yok canım adeti kafaya takmıyorum sadece taktıgım tek sey keske onu demesemiydim oldu çok garip hissettm sadece kendımı acaba ben ayıpmı ettim dedim![]()
canm sizin adetten olmadıgı ıcın yadırgaya bılırsın ama ben sadece söyledim bizde böyleydi diye paracı oldugumdan değil yada bır aılesı arayıpta böyle böyle deseydi bile yeterdi ama oda olmadı
hepsini anladım da bir tek sana kıyafetalmadan once boyle adet yok demıs aldıktan sonra o zaman bizde de damada alınır demiş onu anlamadım yani misilleme mi yaptı?
tabıkıde gelenekler görenekler farklıdır bilemeybilirler.yapmasalarda ınankı olur canım ama düşünmesi bile yeter diyebilmekte güzeldirbizim burada da hem koç gönderilir hem de gelin kıza bayramlık alınır
başka yöreden kız alınıyorsa sorulur adetiniz usülünüz nedir diye
ben kendini kötü hissedecek bir şey göremedim tatlım onların size
sormaması ayıp olmuş ama biraz
gelenek görenekler her yerde farklı tabi
nişan sürem bayrama denk gelirse ben de aldırırım
niye aldırmayım ki
Allahın izniyle bunlar bır kere yasanacak seyler.
her sey usülüne göre olsun icimizde kalmasın ne onların ne bizim![]()
aynen canım kırmadan cazgırlık yapmadan istekler söylenir oda bana söylemeliki ikimizinde içinde bişey kalmamalı bence ama ben hayatımda ondan bıkere bısey ıstedım tam ıstedım sanırm:) ama mahcup oldum keske ıstemesydımnişan sürem bayrama denk gelirse ben de aldırırım
niye aldırmayım ki
Allahın izniyle bunlar bır kere yasanacak seyler.
her sey usülüne göre olsun icimizde kalmasın ne onların ne bizim![]()
bende snn gibi düşünüyorum adetlerin yapılması taraftarıyım
sadece maddiyat olarak düşünülmesin tabi bir çok adet gelenek var:):)
ya valla ben nisan alisverisinde bile bisey almadim :) kiyafet filan zorla oldu
o kadar onlari düsündümki yani ne bileyim ben cok utandim