Canım Kk dostlarım! Ben 19 yaşında bir kızım, arkadaşlarımın yanında falan gayet konuşkanım, kendimle dalga geçmeyi severim hani öyle aman aman bir özgüven eksikliğim olmuyor. Amaaaaa birinden biraz hoşlanayım ya o kişiyi gözümde büyütüp duruyorum, kendimi aşırı bir derecede küçük görüyorum. Öyle etrafimdakilerin ölüp bittiği erkeklere zaten yanaşmaya korkarım, dikkatimide çekmez. milletin "aman ya bu ne tip böyle" dedikleri kişilerin yanındada kendimi çok ezik hissediyorum( gerçi onların ne dediği pek önemli olmuyor çocuk benim gözümde bebek yahu!) hatta ağlayacak gibi oluyorum. Mesela platonik bir aşkım vardı benim daha sonra arkadaşım bizi tanıştırdı, samimiyetimiz olmasada bir "merhaba merhaba" durumumuz var. O kişinin yanındayken elim ayağım titriyor mesela yüzünü izlerken "bu bana bakmaz ki ya" diye düşünüyorum, gözlerim doluyor.
:2:
bunu nasıl düzeltebilirim ben? Biraz kilolu olmama yordum bu durumu artık spor falanda yapıyorum bu arada. yardımlarınıx için şimdiden çok teşekkür ederim

Son düzenleme: