Evet benim en büyük sorunlarımdan birisi bu sanırım.O kadar üzülüyorum ki.Ben anlatayım takdiri size bırakıyorum.Arkadaşlarla bazen gezmeye gidiyoruz.Bir yolun kenarında dilenen bir insan var.Aramızdan bir arkadaş bu adama para verelim deyip duruyordu.İşte geçen gün yine aynı yoldan geçiyorduk.O arkadaş,hadi şimdi şu adama para verelim Nicedays2 dedi.Para verelim dediği ,ben vereceğim yani,arkadaşta para bulunmaz çoğu zaman,durumları iyi değil.Neyse bende de bozuk vs.yoktu,başka zaman veririz olmaz mı,dedim.Bana sesini yükseltti.Tamam tamam başka zaman ver sen Nicedays2 dedi.Bağırmasına çok kalbim kırıldı.Benim durumum da çok iyi değil ki,öğrenciyiz sonuçta.Ayrıca bu durum meselesi de değil,ben çok ezik duruma düşüyorum.Yapacağım işlerden kime ne?Sürekli birileri tarafından yönetildiğimi hissediyorum.Ki ben kendim içimden gelerek hep yardım ederim insanlara.Yardımlar söylenmez de bana göre.Artık böyle biri olmak istemiyorum,ama insanları kırmaktan da korkuyorum.Mesela bu bahsettiğim arkadaşım kardeşim gibi bir arkadaşım.Kimseyi kırmadan,dostluk ilişkilerimi zedelemeden nasıl hakkımı koruyabilirim?Nasıl tepkiler vermeliyim?