Merhaba bayanlar.Canım sıkkın çünkü kendimi kullanılmış hissediyorum.Okula yeni bir bayan arkadaş (!) atandı.Oğlu da oğlumla ana sınıfında arkadaşlar.Yalnız kadın eşiyle sorunlarından dolayı burada yeni bir düzen kuracakmış.İlk başta düzen kurulana kadar diye oğlunu birkaç saatliğine bıraktı,kimi zaman beslenme çantasını ben hazırladım.Çocuğuna oğlumun kıyafetlerinden giydirdim.Helali hoş olsun gocunmadım hiç.Ama kadında öyle bir hava var ki sanki mecburmuşum gibi davranıyor.İnsan bir teşekkür eder.Kıyafetleri rica minnet geri getirdi.Saklama kapları daha gelecek inşallah.Ne zaman olursa artık. Bir de çocuklar bizden erken çıktığı için almaya hep biz gidiyoruz.Kadın sınıfın önünden geçip gidiyor bahçeye sigara içmeye de oğluna bir bakmıyor.Çocuk acıktığını bize söylüyor,bizden para istiyor.Ama benim asıl canımı sıkan şey dün oldu.Okulda bana emrivaki yaptı bnim oğlan sizin oğlanla oynasın sizde dedi.Çıkışta oğlunu bindirdi bizim arabaya.4-5 Saat ne aradı ne sordu.Akşamın 8 buçuğunda eşiniz oğlumu eve bırakabilir mi diyor telefonda.Tabi yine ne teşekkür ne bir şey.E mecburen bıraktı eşim.Döndüğünde canı sıkkındı.Meğer bizim arkadaş kızıyla kuaföre gitmiş,alışveriş yapmış,ben onun çocuğuna bakıcılık yapmışım.Ya ben zaten kendim için hafta sonu zar zor dışarı çıkan bir insanım
Sabah yine okulda kadının burnu bir karış havada.Ne selam var ne sabah.İnsanlar mı çok uyanık,ben mi enayiyim anlamıyorum.Eşim de sinirlendi bundan sonra sakın haaa diyor.Akıllandım ama bu bana ders oldu.
Sabah yine okulda kadının burnu bir karış havada.Ne selam var ne sabah.İnsanlar mı çok uyanık,ben mi enayiyim anlamıyorum.Eşim de sinirlendi bundan sonra sakın haaa diyor.Akıllandım ama bu bana ders oldu.