kendimi nasıl affettirmeliyim

herkes hakli soylemem konusunda ama her seferinde yanliz kalan terkedilen olan biri olarak biraz empati kurun lutfen suan ki ruh halim bunu kaldiramaz

Böyle bir rahatsızlığın var ise seni seven adam sana destek olsun bir zahmet
Bende yogun anksiyete var en büyük yardımcım kocam
Evlenmeden önce konustum ben yanındayım dedi sağolsun
Söylersen seni silecek adamla ne işin var

O zaman tedavi olmalısınız. Bir çözüm yolu muhakkak bulmalısınız. Bu hastalığın kesin tedavisi var mı bilmiyorum ama hastalığınızı öğrensin istemiyorsanız o zaman tedavi olun. Ortada hastalık da kalmasın böylece

Ben psikiyatri hemsiresiyim yüksek lisansim var bu konuda. Bir sürü hasta tanıdım ailesi ile gelip tedavi olan eşleri çok anlayisli ve yardımcılar. Biterse bitsin senin hastalığını öğrenince yanında olmayacak insana ihtiyacın yok. Yoksa daha kötüye gidersin.
teşekkür ederim zaten dönüş yapıcanı sanmıyorum çokta haklı gitmesi kendisi icin iyi olucak bende uzun bi süre yalnız kalmayı düşünüyorum

bencilce değil mantıksızca bipolar mantīksızlık hastaligidir bencillik değil eğer mantığımla hareket edebilecek bir beyne sahip olsaydım bugun burda bunlari yazip sizin gibi asil olan bir bencile cvp vermek zorunda kalmazdim
Vay. Vay. Vaaay..
Laf soktun rahatladın mı?
Mantıksızlık ettigini anlayacak kadar mantıklı olduguna göre, yaptigin şey bencillikten de öte sahtekarlik, yalancılık!!!
Ayrica teshisi kendin mi koydun? Tedavi olmuyor musun? Hastaligini soylediginde erkek arkadasinin seni terkedecegini dusunerek hastaligini saklayacak kadar stratejik dusunebiliyorsan, pekala yalan söylemenin mantiksizligini da kavrayabilirsin.
Hastaliginin arkasina saklanip bir insani kandiracagina tedavi ol. Belki o zaman gercekleri yuzune soyleyenlere çemkirmezsin!

Vay. Vay. Vaaay..
Laf soktun rahatladın mı?
Mantıksızlık ettigini anlayacak kadar mantıklı olduguna göre, yaptigin şey bencillikten de öte sahtekarlik, yalancılık!!!
Ayrica teshisi kendin mi koydun? Tedavi olmuyor musun? Hastaligini soylediginde erkek arkadasinin seni terkedecegini dusunerek hastaligini saklayacak kadar stratejik dusunebiliyorsan, pekala yalan söylemenin mantiksizligini da kavrayabilirsin.
Hastaliginin arkasina saklanip bir insani kandiracagina tedavi ol. Belki o zaman gercekleri yuzune soyleyenlere çemkirmezsin!
sizin gibi dusunenlere diyorum ki insaallah allah benim yasadiklarimi kimseye yasatmasin sizin gibi insanlara bile

Hastasiniz diye terk edilmediniz , gerçekten sevilmediginiz için terk edildiniz.

Bu kişi sizi gerçekten seviyorsa ve çıldıracak derecede kavga etmezseniz sizi anlar, terketmez.

Gerçekten sizi seven birisini bulabilirsiniz .
Bakın mesajlarda da yazılmış, tedavi görüyorum en büyük destekçim eşim, sevgilim diye.

Bundan mahrum etmeyin kendinizi.

Bu ilişki ilerlerse , evliliğe giderse en basitinden ilaclarinizi saklayamazsiniz.

Rabbimden şifa diliyorum sizin için. Özel dua edecegim size.

Mantıksız hareket ediyorum demişsiniz , aslına bakarsanız bence mantıklı bir kadınsiniz. Kendinizi güzel ifade ediyorsunuz.

Sinirlendiginiz zaman telefonu kapatın , ulasamayacaginiz bir yere birakin, birine verin.

İyi de ne zamana kadar şaklayacaksın ki diyelim ki evlendin o zaman da mı söylemeyeceksin ya da neden söylemedin demeyecek böylesi daha zor hem sana hem ona
Tedavini aksatma yanında olmuyorsa da zaten gitsin demek ki zor gün insanı değil dersin

söylersem kesin biter bir bipolarla kimse omur gecirmez yasadiklarimdan emin olarak soyluyorum

Nereye kadar saklayabilirsiniz ki? Benimde kronik bir hastaligim var. Üstelik psikolojik tedavi görüyordum esimle tanistigimda. Ikisinide anlattim. Sonuç olarak hastaliklarimizi bir ömür saklayamayiz. Sevdiğiniz insan gerçekleri hak ediyor.

Başlığa istinaden,

Ondan saklamaktan vazgeçerek. Söyle ki adam da bu davranışlarının dengesizlik değil gerekçeli olduğunu anlasın.

Ayrılır mı yanında mı olur? Bırak da buna o karar versin. Onun hayatı... Ama sen şu an hakkın olmayarak buna müdahale ediyorsun, kandırıyor ve aldatıyorsun. Senin için de zor değil mi? Hastalığını bilse seni terk edecek bir adamla olmak seni mutlu edecek mi? ( terk edeceği varsayım). Zamanla için içini yiyecek. Olmadık bir zamanda söyleyeceksin ve daha kötü olacak. Yapma.

söylemelisin, bilmeye hakkı var. kendi ruh durumuna göre karşındakinin duygularını hırpalayamazsın. yazık günah o da insan evladı, üstelik çok yoğun çalışıyor diyorsun. hakkın var mı? önünde sonunda öğrenecek, aptal değil anlayacak. o zaman hiç açıklayamazsın. aranızda gerçek bir aşk varsa adam bunlara takılmaz. sadece senin sağlığını önemser.

Kaç yaşındasınız? Bipolar ilerde çocuk olmasına da engel bir durum,yani tedavi kullanıp ilaç kullaniyorken bebek düşünmek yasak.karsi tarafa durumunuzu söylemezseniz,atıyorum evlendiniz diyelim,karşı taraf bunu boşanma sebebi olarak size sunabilir..bence dikkatli olun.hastaliginizla barışık olun ve söyleyin.cevremde iki tane bipolar var ikisi de hem söyledi hem evlendi.

Canım benim öncelikle Allah şifanı versin, ilk tanıştığınızda hoşlantı aşamasında söylemen gerekirdi. O zaman söylemediysen şimdi cesaretini toplayıp söylemelisin.

Teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için konuştuk dün gece ve bitti sanıyorum gerçekten sevseydi bırakmazdı bir süre üzülürüm geçer gider ama bipolarım beni asla terketmicek bu yüzden asıl benim kendimi bu halimle sevmem lazım

Teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için konuştuk dün gece ve bitti sanıyorum gerçekten sevseydi bırakmazdı bir süre üzülürüm geçer gider ama bipolarım beni asla terketmicek bu yüzden asıl benim kendimi bu halimle sevmem lazım
Evet işe kendini severek başlamalısın okuduğum kadarıyla çok zor bi hastalık, yaşamadım bilemem tabi ama. Zamanla insan hastalığınada alışıyor bak bende panik atak hastası olduğumdan beri eskiden sevdiğim canlı müzikli yerlere bile gidemiyorum rahatsız ediyor zaten canımda istemiyor tüm yaşantımızı etkileyen hastalıklar böyle hastalıklar ama yavaş yavaş ilaçla, doktorlarla terapiyle en azından günlük hayatımızı devam ettirebilecek seviyeye gelebiliyoruz. Allah şifa versin umarım sende kendinle barışık olabilirsin zamanla

Neden hastalığınızı söyleyemiyorsunuz? Utanılcak korkulcak bir durum değilki bu, hastalığınızı bilmesi belki size de fayda sağlar. Akıl akıldan üstündür hastalığın nüksettiği durumlarda belki de size yardımcı olucak öneriler bulur, araştırır öğrenir. Destek görürsünüz anlattığınız gibi ilgili alakalı biriyse.
öyle biri değilmiş malesef kaçmayı tercih etti ben daha fazla hasta olduğumla kaldım üzüntü çok fazla tetikliyor atakları bir daha asla hayatıma kimseyi almicam

Back
X