• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi nasıl değiştirebilirim ?

Merhaba hanımlar derdim şu çok güler yüzlüyüm. Evet şaka değil çoğuna göre güzel bir şey ama kızdığım, sinirlendiğim bir durum oluyor mesela eşimle tartışıyorum o kadar kızgın olmama rağmen bir sarılsa hemen yüzüm gülüyor ama o kızgınlığım içimde kalıyor buda beni rahatsız ediyor sonradan yine surat yapsam sıkıntıların mı var moduna girecek doğal olarak ne yapsam bilemiyorum 🤦🏼‍♀️
Bence değişmeye çalışmayın

Bence arada tepkili olmak surat yapmak iyidir ya ,
Ne o öyle emme basma tulumba gibi her dediklerine tamam diycez heriflerin .
O kadar sırıtırsak kırışıklarımız çıkar hem , boşver

Merhaba hanımlar derdim şu çok güler yüzlüyüm. Evet şaka değil çoğuna göre güzel bir şey ama kızdığım, sinirlendiğim bir durum oluyor mesela eşimle tartışıyorum o kadar kızgın olmama rağmen bir sarılsa hemen yüzüm gülüyor ama o kızgınlığım içimde kalıyor buda beni rahatsız ediyor sonradan yine surat yapsam sıkıntıların mı var moduna girecek doğal olarak ne yapsam bilemiyorum 🤦🏼‍♀️
O an guldun oda sorun yok sandi sonradan modun düstü ne oldu diye sorarsa az önce yterince tepki verememistim suan kaldigim.yerden devam.ediyorum dersin 😁😁ya cok tatlisin kuzum degistirme bu huyunu hem kolay kolay bulunmaz boylesi

Bende aynı senin gibiyim bir ara değişmek istedim ama beceremedim 😂😂
Bazen surat asınca eşim soruyor "noldu bir derdin mi var? Niye trip atıyosun" ahhdbfbf

Aynı dertten muzdaribim, hatta artık insanlar beni görünce gülümsemeye başlıyor otomatik olarak :) İçinde kalma olayını ben şöyle çözdüm, hani dayanamıyoruz yelkenleri indiriyoruz ya, o zaman bir çay kahve bir şey yapıp, eşimle beni neyin kırdığını güzelce konuşuyorum ve tartışma ortamına göre çok daha verimli bir konuşma oluyor. İnada binmiyor, beni anlamaya çalışıyor, tartışırken yapma dediklerimi inadına yaparken, bu şekilde inatlaşma sıfıra indi diyebilirim. Yani aslında dezavantaj gibi görünen bir avantaj bu.

Eşiniz dışında yanlış yapanlara da gulumsediginiz zaman onlar sizin salak olduğunuzu değil, umursamadığınızı düşünüyorlar ve daha çok kuduruyorlar. Test edildi, onaylandı :)

Aynen katılıyorum bazen eski beni o kadar özlüyorum ki şimdi ise hayat beni değiştirdi eskiden fazla umursamayan fazla duyarsız olan hicbiseyi takmayan o kızı çok özlüyorum fazla duyarlastimm
Bende ne yazık kı aynı şekildeyim neden böyle oldu anlamadım. En ufak bir tartışmada mesela ağlamaya başlıyorum.

Aynı dertten muzdaribim, hatta artık insanlar beni görünce gülümsemeye başlıyor otomatik olarak :) İçinde kalma olayını ben şöyle çözdüm, hani dayanamıyoruz yelkenleri indiriyoruz ya, o zaman bir çay kahve bir şey yapıp, eşimle beni neyin kırdığını güzelce konuşuyorum ve tartışma ortamına göre çok daha verimli bir konuşma oluyor. İnada binmiyor, beni anlamaya çalışıyor, tartışırken yapma dediklerimi inadına yaparken, bu şekilde inatlaşma sıfıra indi diyebilirim. Yani aslında dezavantaj gibi görünen bir avantaj bu.

Eşiniz dışında yanlış yapanlara da gulumsediginiz zaman onlar sizin salak olduğunuzu değil, umursamadığınızı düşünüyorlar ve daha çok kuduruyorlar. Test edildi, onaylandı :)
İnşallah öyledir dosta düşmana karşı 😂

Belli bir yaşa gelince özellikle 40 yaş dönüm noktasi bunun icin,zaten yapamayacaksiniz isteseniz de bunu. O yüzden tadini cikarin.Sizde eski beni gördüm .

Aynı ben.. karşı tarafa bir yaptırım uygulayamıyorsunuz bu yapıdan dolayı.. tavrımızı kıyamıyoruz. Ve insanlar çabucak alanımızı ihlal ediyor. Ben pek değiştiremedim. Belki kısmen değişti ama çok zararını gördüm. Yapı neyse ölene kadar gidiyor öyle

Ayyy aynen 😂 bir şeyim olmasada soruyorlar diyorum hep 32 diş mi gezicem 🤦🏼‍♀️
🤣🤣🤣Aynen aynen aslında alışmışlar, arkadaşlarım biz gelemiyoruz senin üzgün modlarına diyolar. Fotoğraflar da kabul etmiyor gülmediğim fotom yok, olanlar da hep çirkin shdjjff bebekken de hep 32 diş😅anneme soruyorum küçükken nasıldm diye aynı böyle hep gülerdin diyor, iyi mi kötü mü bilemiyorum ama

Aynı ben.. karşı tarafa bir yaptırım uygulayamıyorsunuz bu yapıdan dolayı.. tavrımızı kıyamıyoruz. Ve insanlar çabucak alanımızı ihlal ediyor. Ben pek değiştiremedim. Belki kısmen değişti ama çok zararını gördüm. Yapı neyse ölene kadar gidiyor öyle
Hah işte aynen öyle ya, ben çok çektim böyle olduğum için, çok üzüldüm hala da üzülüyorum. Samimiyetsiz olan bir kesim de var ki, en çok onlardan çektim neyse konuşmaya bile değmiyolar 😒😒😒😒😒😒

Herkesin aradığı ama yapamadığı birşey, negüzel her durumda gülebiliyorsunuz.
Ne yapmam gerek diye düşünmeyin bu durumunuzu kendi kendinize sorun haline getirmeyin. Ve asla değişmeyin.👏😊

Maalesef 🤦🏼‍♀️

Back
X