- 23 Ağustos 2012
- 51.270
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.695
- 898
- Konu Sahibi Facelesswitch
Nickiniz bile poncik, siz poncikligi birakabileceginize emin misiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degisse de hop hemen eski seklini aliyor![]()
Lakaplarım oldu 1 ponçik 2 polyannaNickiniz bile poncik, siz poncikligi birakabileceginize emin misiniz![]()
Bence değişmeye çalışmayınMerhaba hanımlar derdim şu çok güler yüzlüyüm. Evet şaka değil çoğuna göre güzel bir şey ama kızdığım, sinirlendiğim bir durum oluyor mesela eşimle tartışıyorum o kadar kızgın olmama rağmen bir sarılsa hemen yüzüm gülüyor ama o kızgınlığım içimde kalıyor buda beni rahatsız ediyor sonradan yine surat yapsam sıkıntıların mı var moduna girecek doğal olarak ne yapsam bilemiyorum![]()
O an guldun oda sorun yok sandi sonradan modun düstü ne oldu diye sorarsa az önce yterince tepki verememistim suan kaldigim.yerden devam.ediyorum dersinMerhaba hanımlar derdim şu çok güler yüzlüyüm. Evet şaka değil çoğuna göre güzel bir şey ama kızdığım, sinirlendiğim bir durum oluyor mesela eşimle tartışıyorum o kadar kızgın olmama rağmen bir sarılsa hemen yüzüm gülüyor ama o kızgınlığım içimde kalıyor buda beni rahatsız ediyor sonradan yine surat yapsam sıkıntıların mı var moduna girecek doğal olarak ne yapsam bilemiyorum![]()
Bence değişmeye çalışmayın
Bende ne yazık kı aynı şekildeyim neden böyle oldu anlamadım. En ufak bir tartışmada mesela ağlamaya başlıyorum.Aynen katılıyorum bazen eski beni o kadar özlüyorum ki şimdi ise hayat beni değiştirdi eskiden fazla umursamayan fazla duyarsız olan hicbiseyi takmayan o kızı çok özlüyorum fazla duyarlastimm
HAhah tam anlamı ile ben işteO an guldun oda sorun yok sandi sonradan modun düstü ne oldu diye sorarsa az önce yterince tepki verememistim suan kaldigim.yerden devam.ediyorum dersinya cok tatlisin kuzum degistirme bu huyunu hem kolay kolay bulunmaz boylesi
İnşallah öyledir dosta düşmana karşıAynı dertten muzdaribim, hatta artık insanlar beni görünce gülümsemeye başlıyor otomatik olarak :) İçinde kalma olayını ben şöyle çözdüm, hani dayanamıyoruz yelkenleri indiriyoruz ya, o zaman bir çay kahve bir şey yapıp, eşimle beni neyin kırdığını güzelce konuşuyorum ve tartışma ortamına göre çok daha verimli bir konuşma oluyor. İnada binmiyor, beni anlamaya çalışıyor, tartışırken yapma dediklerimi inadına yaparken, bu şekilde inatlaşma sıfıra indi diyebilirim. Yani aslında dezavantaj gibi görünen bir avantaj bu.
Eşiniz dışında yanlış yapanlara da gulumsediginiz zaman onlar sizin salak olduğunuzu değil, umursamadığınızı düşünüyorlar ve daha çok kuduruyorlar. Test edildi, onaylandı :)
Ayyy aynenBende aynı senin gibiyim bir ara değişmek istedim ama beceremedim
Bazen surat asınca eşim soruyor "noldu bir derdin mi var? Niye trip atıyosun" ahhdbfbf
O zaman yaşasın güleç ponçikler+1
Ponçiklere de toplumda ihtiyaç var, ben seviyorum onları![]()
Belli bir yaşa gelince özellikle 40 yaş dönüm noktasi bunun icin,zaten yapamayacaksiniz isteseniz de bunu. O yüzden tadini cikarin.Sizde eski beni gördüm .Merhaba hanımlar derdim şu çok güler yüzlüyüm. Evet şaka değil çoğuna göre güzel bir şey ama kızdığım, sinirlendiğim bir durum oluyor mesela eşimle tartışıyorum o kadar kızgın olmama rağmen bir sarılsa hemen yüzüm gülüyor ama o kızgınlığım içimde kalıyor buda beni rahatsız ediyor sonradan yine surat yapsam sıkıntıların mı var moduna girecek doğal olarak ne yapsam bilemiyorum![]()
Aynı ben.. karşı tarafa bir yaptırım uygulayamıyorsunuz bu yapıdan dolayı.. tavrımızı kıyamıyoruz. Ve insanlar çabucak alanımızı ihlal ediyor. Ben pek değiştiremedim. Belki kısmen değişti ama çok zararını gördüm. Yapı neyse ölene kadar gidiyor öyleMerhaba hanımlar derdim şu çok güler yüzlüyüm. Evet şaka değil çoğuna göre güzel bir şey ama kızdığım, sinirlendiğim bir durum oluyor mesela eşimle tartışıyorum o kadar kızgın olmama rağmen bir sarılsa hemen yüzüm gülüyor ama o kızgınlığım içimde kalıyor buda beni rahatsız ediyor sonradan yine surat yapsam sıkıntıların mı var moduna girecek doğal olarak ne yapsam bilemiyorum![]()
Ayyy aynenbir şeyim olmasada soruyorlar diyorum hep 32 diş mi gezicem
![]()
Hah işte aynen öyle ya, ben çok çektim böyle olduğum için, çok üzüldüm hala da üzülüyorum. Samimiyetsiz olan bir kesim de var ki, en çok onlardan çektim neyse konuşmaya bile değmiyolarAynı ben.. karşı tarafa bir yaptırım uygulayamıyorsunuz bu yapıdan dolayı.. tavrımızı kıyamıyoruz. Ve insanlar çabucak alanımızı ihlal ediyor. Ben pek değiştiremedim. Belki kısmen değişti ama çok zararını gördüm. Yapı neyse ölene kadar gidiyor öyle
Herkesin aradığı ama yapamadığı birşey, negüzel her durumda gülebiliyorsunuz.Merhaba hanımlar derdim şu çok güler yüzlüyüm. Evet şaka değil çoğuna göre güzel bir şey ama kızdığım, sinirlendiğim bir durum oluyor mesela eşimle tartışıyorum o kadar kızgın olmama rağmen bir sarılsa hemen yüzüm gülüyor ama o kızgınlığım içimde kalıyor buda beni rahatsız ediyor sonradan yine surat yapsam sıkıntıların mı var moduna girecek doğal olarak ne yapsam bilemiyorum![]()
MaalesefAynı ben.. karşı tarafa bir yaptırım uygulayamıyorsunuz bu yapıdan dolayı.. tavrımızı kıyamıyoruz. Ve insanlar çabucak alanımızı ihlal ediyor. Ben pek değiştiremedim. Belki kısmen değişti ama çok zararını gördüm. Yapı neyse ölene kadar gidiyor öyle