aslında bence küçük değil yaşı...tam da bu yaşlarda bazı şeyler şekillenmeye başlar..
kızınıza mümkün olduğunca destek olduğunuzu we ona güwendiğinizi belli edin ki bi de sizden uzakta sizin için üzülmesin...
kendime bakıorum da,22 yaşındayım hala ailemle yaşıyorum ve hala bazı şeylerin sorumluluğunu almadım...ilerde,beni bu denli korumuş olmanın acısını ailem değil ben çekicem çünkü...tamam allah başımdan eksik etmesin onlar benim herşeyim ama,keşke de kendi başıma birşeyler yapabilseymişim...
ben eminim ki kızınız aklı başında,kendine güwenen,ayakları sapasağlam yere basan,zorlukların üstesinden gelebilecek bir insandır...merak etmeyin...
evet kızım aklı başında kedine güvenen bir çocuk tek çocuk olmasına rağmen asla şımarmadı,onunla beraber staja giden arkadşlarından ikisi geri dönmek için ailelerini bunaltıyor kızım onlar dönse bile ben dönmem diyor,zaten şimdiden sevdirmiş kendini şeflerine sakın yarım bırakma diyorlarmış,stajını mutlaka tamamla demişler çok mutluydu bugün.ama ben kızımı öyle çok özlüyorum ki ona belli etmiyorum ama ne kadar dayanırım onu da bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?