Kendimi ok kt hissediyorum...

misty

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2006
1.544
29
318
55
bir hafta önce canım kızım staj için şehir dışına gitti turizm okuyor ama o daha 16 yaşında ve ben alışamıyorum ev bomboş eve gelmek istemiyorum aslında hiçbirşey yapmak istemiyorum ama eşimin karşısında güçlü durmaya çalışıyorum sanırım eşimde aynı duygularda.birbirimizde duygularımızı saklıyoruz.gidip kızımı getirmek geliyor içimden ama staj mecburi eğer gelirse burda daha ağır şartlarda çalışacak gelmek istemiyor da zaten.ama bizi çok özlediğini sesinden anlıyorum söylüyorda.off Allahım eylül 14 de gelecek ben nasıl dayanacağım ya.bir hafta sonra yanına gideceğim ama geri gelmem gerekecek ve onu orda bırakıp nasıl gelicem ben ya.canım kızımı çok özledim yasenağlama

ay canım benim anne olmak bu işte kıyamam size rabbim sizi böyle güzel şeyler haricinde hiç ayırmasın inşallah kızın artık büyüyo annesi stajdı sonra üniversiteydi işti evlilikti derken zamanla aileden uzaklaşıyolar rabbim sabrını versin kuşunada sanada inşallah cnm aslında 16yaş evet haklısın bana görede küçük ama onlar büyüyo kabullenmek lazım

allah kavuştursun tabi merak etmeniz özlemeniz çok dogal üstelik yaşı çok küçük...

Annemi gördüm sanki mesajınızı okurken.. Annem de 17 yaşında yavrusunu 8 saatlik uzaklıkta bir şehre bırakmak zorunda kalmıştı.. Eve dönerken 8 saat boyunca ağlamıştı.. Günde 10 defa arar nasıl olduğumu sorardı.. Ama alıştık artık uzak kalmaya.. Kolay olmuyor elbette ama zamanla özleminiz azalacaktır.. Alışmaya başlayacaksınız..

umarım alışabilirim hergün defalarca konuşuyoruz defalarca yazışıyoruz,bana fotoğraflarını gönderiyor ben de ona ,hangi saat ne yapıyor ne yiyor ne içiyor hatta ne düşünüyor biliyorum biz çok iyi de arkadaşızdır ama ne yazıkki alışamıyoru yanımda olmamasına onu koklamak ona sarılmak istiyorum gece uyuyamıyorum ben çoğunlukla kızımla yatardım eşim kızardı ama ben gece yine onun yanına giderdim ya ne zor alışacağımı da sanmıyorum şu aşamada umarım zamanla alışırım yoksa gidip alıcam kızımı staj falan dinlemiycem.alıp kendi mesleğimi veririm ona diye bile düşünüyorum off Allahım yardım et bana........

Ah be güzelim seni o kadar iyi anlıyorum ki, benim büyük sıpa bazen ananesinde kalıyor o zaman sanki ev bomboş oluyor.
Allah kavuştursun canım.

offf...! ne zor... ! anlıyorum seni ama ne yazık ki önce onların iyiliği

annemi gördüm sanki karşımda ben evlenirkenki hali geldi gözümün önüne anneler hep böyle işte bende anneyim ve oğlum 1 dk ayrılsa yanıyor içim allahım sabır versin size meslei için gitmiş ne güzel allah zihin açıklığı versin

aslında bence küçük değil yaşı...tam da bu yaşlarda bazı şeyler şekillenmeye başlar..
kızınıza mümkün olduğunca destek olduğunuzu we ona güwendiğinizi belli edin ki bi de sizden uzakta sizin için üzülmesin...

kendime bakıorum da,22 yaşındayım hala ailemle yaşıyorum ve hala bazı şeylerin sorumluluğunu almadım...ilerde,beni bu denli korumuş olmanın acısını ailem değil ben çekicem çünkü...tamam allah başımdan eksik etmesin onlar benim herşeyim ama,keşke de kendi başıma birşeyler yapabilseymişim...

ben eminim ki kızınız aklı başında,kendine güwenen,ayakları sapasağlam yere basan,zorlukların üstesinden gelebilecek bir insandır...merak etmeyin...

sonuçta annesiniz böyle duygular içinde olmanız gayet doğal..
yıllar önce kızkardeşimin üniversite okuması için başka bi kente giderken annemle benim ne kadar çok agladığımız aklıma geldi şimdi...
çok zor zamanla bunada alışırsınız..

hepinize çok ama çok teşekkür ederim eğer bu site olmasaydı neyapardım bilmiyorum beni birtek buradaki dostlar anlıyor çünkü.aile büyükleri eşimi de beni de eleştiriyor küçük çocuk uzağa yollanır mı diyorlar.eşim aldırmıyor ama ben aldırıyorum üzülüyorum.hele bugün öyle üzüldümki halası kızıma niye gittin,ne olacak orda staj yapınca falan demiş kızım da söylenenlere aldırmıyor mesleğini çok seviyor 5 yıldızlı bir otelde staj yapmak varken neden restoranda yapayım ki diyor ama ben aldırıyorum ve moralim bozuluyor kızımı şu anda motive etmeleri gerekmez mi o uzakta ona böyle bencilce konuşmalarını da hiç doğru bulmuyorum ve kafama takıyorum üstelik takıyorum diye bir de eşim kızıyor bana bu kez evimde de mutsuz oluyorum ALLAH düşüncesiz insanlardan korusun bizleri.nerde ne konuşacağını bilmeyen ince düşüncesi empatisi olmayanlardan korusun

evet kızım aklı başında kedine güvenen bir çocuk tek çocuk olmasına rağmen asla şımarmadı,onunla beraber staja giden arkadşlarından ikisi geri dönmek için ailelerini bunaltıyor kızım onlar dönse bile ben dönmem diyor,zaten şimdiden sevdirmiş kendini şeflerine sakın yarım bırakma diyorlarmış,stajını mutlaka tamamla demişler çok mutluydu bugün.ama ben kızımı öyle çok özlüyorum ki ona belli etmiyorum ama ne kadar dayanırım onu da bilemiyorum.

çok haklısınız,ben anne değiLim sonuçta bu konuda sizin kadar ince düşünemem ama en azından ben de bir ewLat oLarak bu yaşLarda aLınan sorumLuLukLarın faydasını anLatabiLirim size..

kızınızın mutLuLuğu sizin de gücünüz oLmaLı,çok özLediğinizde eğer imkanınız warsa yanına gidip birkaç gün hasret giderebiLirsiniz ya da tatiLLerde o da geLebiLir...
sonuçta kısmetse büyüdüğünde beLki yurtdışına gidip ayLarca kaLacak işi nedeniyLe...
biLiyorum demesi koLay ama işe bir de bu yönden bakın...

canım benim bende aynı senin gibiyim benimki 23 yaşında ama işe giderken o sabah görmemişsem bile akşama kadar burnumda tütüyor aynen bugünkü gibi hiç sevmiyorum bu huyumu üstelik nişanlı evleniceğini evden gideceğini düşündükçe ruhum daralıyor.....

Allah kavuştursun canım sayılı gün çabuk geçer inanç

Benim kızımda 20 yaşında yurt dışında okuyor ha deyince gelmek kolay olmuyor tabi.

Bayramlarda ve tatillerde gelebiliyor ancak.

Tek çocuk ve özlemi çok fazla oluyor anlıyorum seni bende yaşıyorum bunları.

Ama yeterki okusunlar ayakları yere sağlam bassın nasılsa bu hasretlik bitecek

ayy ne kadarda zordur o sımdı.uzulme ablacım ya sayılı gun cabuk gecer.nasıl bıttıgını anlamassın bıle.ablacım dıorum muhtemelen ole olmalısınız kızınızın yasını goz onunde bulundurursak.pekı evlendırdın hadı oldu da nasıbı farklı bı ılden cıktı ozaman neyapacaksın.benım annem gıbı yolunu gozlersın artık.kızında Allah uzun omur versın saglıkla mutlulukla ınsallah annemde annem der durur benım gıbı :=) olacak bunlar hayatın cılvesı.umarım kazasız belasız sag salım gelır yanınıza doya doya hasret gıderırsınız.

Kıyamam sana benneyaptımki bende yazın 1 aylıgına falan kuzenlerime giderim sakaryaya annem telefonda konuşurken bile böyle bi durgun olur.ev bomboş kaldı sessiz sessiz oturuyoruz sen varken evin sesi oluyor der.ondan anlıyorum halini cnım.sayılı gün çabuk geçer inşallah
bu günlerin telafisini bol bol yaparsınız kızınla hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…