Kendimi Önemsiz Ve Değersiz Hissediyorum

18_

Gülmek Bedava :)
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
232
1
46
Bursa
Evet arkadaşlarım 2 bucuk yıllık bir ilişkim var sevgilim şuan sözleşme imzaladığı bir iş için başka şehirde. Orda durmak istemediğini buraya gelmek istediğini biliyorum ama 1 ay oldu ve hala gelmedi ilk gidişi değil yine aynı iş için bir kaç sefer yine gitti bazen 1 hafta bazen 1 ay duruyo gittiğinde.. Ailece görüşüyoruz annesinede banada hep geliceğini söylüyor ama bekliyorum bekliyorum yok. Çok kıskanç biri ve dışarıda gezmemi istemiyor açık konuşmak gerekirse bende istemiyorum aslında gezmek tozmak. Arkadaşlarımla okulda ve evde görüşüyoruz pek dışarı çıkan biri değilim. biz aslında sevgilimle msj hakkı yaptığımız için hep mesajlaşırız arada sıradada telefonla konuşuruz bu aralar çok durgunlaştı herşey o uyuyo ben uyanıyorum ben uyanıyorum o uyuyo veya ben derste oluyorum çok mesajlaşamıyoruz kendiside beni aramıyor ben arayınca cevap veriyor. Ben çok kıskanc biri olduğum için sürekli nerdesin sen napıyosun inşallah kız yoktur gibi kelimeleri çok kullanıyorum bir kere bana uzun zaman msj atmadı her neyse sonra konuştuk neden böyle yaptın demiştim beni suçlamalarından bıktım demişti. Seni çok seviyorum hata yapıyorum diyor hep ama ilgisi azaldı biz çok mutluyduk sıkılmazdık hiç birbirimizden burda olduğu zamanlar her gün buluşuruz 1 2 saat bazen daha fazla gezeriz eğleniriz konuşuruz beni eve bıraktığındada mesajlaşırız hep bundan sıkıldı diyecegim ama şu var ben mesaj atmayınca kızıyor. Herşey çok karışık kızlar yardımınıza ihtiyacım var artık dayanamadım demin ona mesaj attım. Çok mu çirkinim çok mu kötü biriyim de ben bunları yaşıyorum kendimi çok yanlız hissediyorum bir kaç günden beri kendimi çok önemsiz hissediyorum yazdım daha cevap gelmedi ama eminimki ya geçistiricek yada başka alakasız birşey söyliyecek. Kendimi yanlız hissediyorum gerçekten böyle onu kendime çekmek istiyorum beni düşünsün istiyorum eskisi gibi mesajlar atsın istiyorum beni böyle ilgisiz bırakmasın istiyorum. Ne yapabilirim ki ? :14:

genel olarak pozitif düşünen bir insanım ama söz konusu ilişkiler olunca tavrım biraz değişiyor...

bu kadar kıskanç iki kişinin mutlu olabileceğine inanmıyorum maalesef... ayrıca ilişkide birşeyler koptuysa, araya soğukluk girdiyse telafisi çok zor:50:
bence bi süre ara verip kendinizle baş başa kalın

Son düzenleme:
Teşekkür ederim onun kıskançlığı çok yok aslında benim karakter olarak özelliğim çok kıskancım . Bazen kendi kendime diyorum kendin abartıyosun ortada birşey yok her dakika sana mesaj atmak zorunda değil diyorum. Her şey kader kısmet ailesi de oda 2 sene sonra hemen nişan yapmak istiyorlar 2 senelik bir engelimiz var önümüzde. her şey normal ama eskisi kadar ilgi hissetmiyorum :( sevgisinden çok eminim çünkü biz çok şey atlattık ikimizde bağlıyız

sevgisinden eminsen sorun yok... çok üzerine düşüp sık boğaz etme bence :) onun dışındaki hayatına biraz daha ağırlık verebilirsen daha az kıskançlık yapacağını düşünüyorum :44:

Sosyal çevrem çok az akrabalarım ve ailemle vakit geçiriyorum arkadaş çevrem yok bir kaç kişi var onlarla da çok fazla görüşemiyoruz. Sıkıldığım için benimle daha fazla ilgilenmesini istiyorum kabul ediyorum biraz doyumsuzum başka oyalancak şeyler bulmak istiyorum kendime ama bulamıyorum :(

acaba uzaklıktan dolayı bi sıkılma mı oldu erkek arkadaşında?
hiç buluşma şansınız yok mu ?

İstese şimdi bile gelir o derece yani aramızda sadece 4 saat var.

senin onun yanına gitme şansın yok mu
süpriz yapsan mesela
yüzyüze davranşlarından sıkılıp sıkılmadığnı daha rahat anlarsın

Yanına gelmesini falan geçiyorum.
Senin ağzından çıkanları kulağın duyuyor mu?
Sevgiline başka biri yok di mi gibi şeyler diyerek aklına o fikri sokmuş oluyorsun.
Ayrıca çok mu çirkinim demeler vs. ne kadar ezikçe bir şey farkında mısın?!
Biraz güven kendine ya.
Hayatının merkezi yapmışsın sevgilini. Ben erkek olsam senin gibi kendi başına değersiz olduğunu düşünen, bana bağımlı bir kızla asla devam etmezdim.
Sevgilin ilgisini kaybetmekte çok haklı.
Başından her şey yanlış çünkü.
Tavrını değiştir.

senin onun yanına gitme şansın yok mu
süpriz yapsan mesela
yüzyüze davranşlarından sıkılıp sıkılmadığnı daha rahat anlarsın

Çarşamba günü gelcekmiş gitmeme gerek kalmadı biraz ben soğuk davrandım anladı biraz ilgisi çoğaldı inşallah yine bozulmaz :(

Yanına gelmesini falan geçiyorum.
Senin ağzından çıkanları kulağın duyuyor mu?
Sevgiline başka biri yok di mi gibi şeyler diyerek aklına o fikri sokmuş oluyorsun.
Ayrıca çok mu çirkinim demeler vs. ne kadar ezikçe bir şey farkında mısın?!
Biraz güven kendine ya.
Hayatının merkezi yapmışsın sevgilini. Ben erkek olsam senin gibi kendi başına değersiz olduğunu düşünen, bana bağımlı bir kızla asla devam etmezdim.
Sevgilin ilgisini kaybetmekte çok haklı.
Başından her şey yanlış çünkü.
Tavrını değiştir.

haklısın arkadaşım kendine güvenmeyen başkasına nasıl güvensin dimi. Keşke demeseydim öyle şeyler biraz soğuk davrandım farkına vardı sanırım çünkü düzeldi ama ben nasıl düzelicem ne istediğini bilen cesaretli biriyimdir eğlenceli güler yüzlü ama ama pozitif düşünemiyorum :( sizce nasıl davranmalıyım ? şu an mantıklı düşünemiyorum sanırım

haklısın arkadaşım kendine güvenmeyen başkasına nasıl güvensin dimi. Keşke demeseydim öyle şeyler biraz soğuk davrandım farkına vardı sanırım çünkü düzeldi ama ben nasıl düzelicem ne istediğini bilen cesaretli biriyimdir eğlenceli güler yüzlü ama ama pozitif düşünemiyorum :( sizce nasıl davranmalıyım ? şu an mantıklı düşünemiyorum sanırım

hayatının merkezine onu koymaktan vazgeç
başka işlerin uğraşların olsun
erkekler çok çabuk bunalırlar fazla ilgi beklersen sürekli
kendine güven sağlam dur:34:

hayatının merkezine onu koymaktan vazgeç
başka işlerin uğraşların olsun
erkekler çok çabuk bunalırlar fazla ilgi beklersen sürekli
kendine güven sağlam dur:34:

evet yaa en büyük hatam hayatımın merkezinde onun olması :( çok bunaldım artık bende yan yana olunca bu sorunlar hiç yok ya çok güzel bir ilişkimiz var hatta 4 yıllık ilişkisi olan çok yakın olmadığım bir arkadaşım vardı çok neşeli ve güleryüzlüsün hiç mi derdi olmaz bir insanın demişti bana onlar çok ayrılıp barışıp kavga ederler üzül birazda ya demişti böyle şakayla karışık bende sadece gülmüştüm cevap vermemiştim . Aslında çok iyi anlaşan bir çiftiz ama böyle uzaklaşınca birbirimize sarıyoruz galiba bugun benim canımın sıkkın olduğunu anladı galiba düzeldi yine değişmesinden korkuyorum biliyorum değişmemesi benim elimde çarşamba günü gelicekmiş tamamen her şey düzelicek inşallah :)

evet yaa en büyük hatam hayatımın merkezinde onun olması :( çok bunaldım artık bende yan yana olunca bu sorunlar hiç yok ya çok güzel bir ilişkimiz var hatta 4 yıllık ilişkisi olan çok yakın olmadığım bir arkadaşım vardı çok neşeli ve güleryüzlüsün hiç mi derdi olmaz bir insanın demişti bana onlar çok ayrılıp barışıp kavga ederler üzül birazda ya demişti böyle şakayla karışık bende sadece gülmüştüm cevap vermemiştim . Aslında çok iyi anlaşan bir çiftiz ama böyle uzaklaşınca birbirimize sarıyoruz galiba bugun benim canımın sıkkın olduğunu anladı galiba düzeldi yine değişmesinden korkuyorum biliyorum değişmemesi benim elimde çarşamba günü gelicekmiş tamamen her şey düzelicek inşallah :)

hadi bakalım inş :34::34:

Bu ilişkinin sonu kötü canım ;ne demek o istemiyomuş diye dışarı çıkmamak hayat ondan ibaret degil sadece gençsn çık gez ilerde yuva kurdugunda çok geç olur birde erkk arkadaşına bn çokmu çirkinim ynnda kız yoktur umarım gibi çocukca konulardan nahsetme erkkler her zamn kendine güvenen bayanları severler onun gözünde şuan çok farklı konumdasın bu dediklerimi unutma çünki snn şuan yaşadklarını arkadşm yaşıyor ki yaşamak denilirse !

Evet arkadaşlarım 2 bucuk yıllık bir ilişkim var sevgilim şuan sözleşme imzaladığı bir iş için başka şehirde. Orda durmak istemediğini buraya gelmek istediğini biliyorum ama 1 ay oldu ve hala gelmedi ilk gidişi değil yine aynı iş için bir kaç sefer yine gitti bazen 1 hafta bazen 1 ay duruyo gittiğinde.. Ailece görüşüyoruz annesinede banada hep geliceğini söylüyor ama bekliyorum bekliyorum yok. Çok kıskanç biri ve dışarıda gezmemi istemiyor açık konuşmak gerekirse bende istemiyorum aslında gezmek tozmak. Arkadaşlarımla okulda ve evde görüşüyoruz pek dışarı çıkan biri değilim. biz aslında sevgilimle msj hakkı yaptığımız için hep mesajlaşırız arada sıradada telefonla konuşuruz bu aralar çok durgunlaştı herşey o uyuyo ben uyanıyorum ben uyanıyorum o uyuyo veya ben derste oluyorum çok mesajlaşamıyoruz kendiside beni aramıyor ben arayınca cevap veriyor. Ben çok kıskanc biri olduğum için sürekli nerdesin sen napıyosun inşallah kız yoktur gibi kelimeleri çok kullanıyorum bir kere bana uzun zaman msj atmadı her neyse sonra konuştuk neden böyle yaptın demiştim beni suçlamalarından bıktım demişti. Seni çok seviyorum hata yapıyorum diyor hep ama ilgisi azaldı biz çok mutluyduk sıkılmazdık hiç birbirimizden burda olduğu zamanlar her gün buluşuruz 1 2 saat bazen daha fazla gezeriz eğleniriz konuşuruz beni eve bıraktığındada mesajlaşırız hep bundan sıkıldı diyecegim ama şu var ben mesaj atmayınca kızıyor. Herşey çok karışık kızlar yardımınıza ihtiyacım var artık dayanamadım demin ona mesaj attım. Çok mu çirkinim çok mu kötü biriyim de ben bunları yaşıyorum kendimi çok yanlız hissediyorum bir kaç günden beri kendimi çok önemsiz hissediyorum yazdım daha cevap gelmedi ama eminimki ya geçistiricek yada başka alakasız birşey söyliyecek. Kendimi yanlız hissediyorum gerçekten böyle onu kendime çekmek istiyorum beni düşünsün istiyorum eskisi gibi mesajlar atsın istiyorum beni böyle ilgisiz bırakmasın istiyorum. Ne yapabilirim ki ? :14:

nedir bu kölelik özlemi. esaret sevdası. ilşkiler ne garip olmuş .inanılır gibi değil..

nedir bu kölelik özlemi. esaret sevdası. ilşkiler ne garip olmuş .inanılır gibi değil..

arkadaşlarım olsa gezeceğimde arkadaş yok ki gezmek için dedimya sosyal çevrem çok az genellikle akrabalarım ve ailemle zaman geçiriyorum o yokken o burda olduğundada hergün birlikte vakit geçirdiğimiz için gerek bile duymuyorum

Bu ilişkinin sonu kötü canım ;ne demek o istemiyomuş diye dışarı çıkmamak hayat ondan ibaret degil sadece gençsn çık gez ilerde yuva kurdugunda çok geç olur birde erkk arkadaşına bn çokmu çirkinim ynnda kız yoktur umarım gibi çocukca konulardan nahsetme erkkler her zamn kendine güvenen bayanları severler onun gözünde şuan çok farklı konumdasın bu dediklerimi unutma çünki snn şuan yaşadklarını arkadşm yaşıyor ki yaşamak denilirse !

nasıl bir pskolojide dedim bende o lafları anlamıyorum canım gerçekten çocukluk yaptım. Dışarı çıkmama karışmıyor aslında sadece çıktığım kişilere karışıyor yani kötü olan arkadaşlarıma sadece o istediği için değil hem kendimde istemiyorum çünkü sosyal çevrem yok denecek kadar az arkadaşım hiç denecek kadar az. O burda olduğunda zaten arkadaşa gerek duymuyorum çünkü zaten hep buluşuyoruz çarşamba günü geliceğini söyledi gelince herşeyin normale döneceğine eminim. Belkide 1 aydır sıkıldım onsuzluktan bu yüzden oluyodur bunun sonu. çıkmıcaksın gitmiceksin diye bir şey demiyor hatta aksine sıkıldım deyince istersen çık gez askım diyor ama gezcek insan yok ki bende çıkamıyorum işte bu yüzden 1 tane kafama göre arkadaşım olsa da gezsem keşke bende alışverişe gitsem kahve içmeye gitsem ama işte yok :) kendime güveniyorum aslında ama neden böyle oluyor bilemiyorum . onun gözünde değerliyim bunu biliyorum hissettiriyor sadece bana vakit ayırmayınca benimde yapcak bir işim olmadığı için sıkılıyorum. :(

Back
X