Evet arkadaşlarım 2 bucuk yıllık bir ilişkim var sevgilim şuan sözleşme imzaladığı bir iş için başka şehirde. Orda durmak istemediğini buraya gelmek istediğini biliyorum ama 1 ay oldu ve hala gelmedi ilk gidişi değil yine aynı iş için bir kaç sefer yine gitti bazen 1 hafta bazen 1 ay duruyo gittiğinde.. Ailece görüşüyoruz annesinede banada hep geliceğini söylüyor ama bekliyorum bekliyorum yok. Çok kıskanç biri ve dışarıda gezmemi istemiyor açık konuşmak gerekirse bende istemiyorum aslında gezmek tozmak. Arkadaşlarımla okulda ve evde görüşüyoruz pek dışarı çıkan biri değilim. biz aslında sevgilimle msj hakkı yaptığımız için hep mesajlaşırız arada sıradada telefonla konuşuruz bu aralar çok durgunlaştı herşey o uyuyo ben uyanıyorum ben uyanıyorum o uyuyo veya ben derste oluyorum çok mesajlaşamıyoruz kendiside beni aramıyor ben arayınca cevap veriyor. Ben çok kıskanc biri olduğum için sürekli nerdesin sen napıyosun inşallah kız yoktur gibi kelimeleri çok kullanıyorum bir kere bana uzun zaman msj atmadı her neyse sonra konuştuk neden böyle yaptın demiştim beni suçlamalarından bıktım demişti. Seni çok seviyorum hata yapıyorum diyor hep ama ilgisi azaldı biz çok mutluyduk sıkılmazdık hiç birbirimizden burda olduğu zamanlar her gün buluşuruz 1 2 saat bazen daha fazla gezeriz eğleniriz konuşuruz beni eve bıraktığındada mesajlaşırız hep bundan sıkıldı diyecegim ama şu var ben mesaj atmayınca kızıyor. Herşey çok karışık kızlar yardımınıza ihtiyacım var artık dayanamadım demin ona mesaj attım. Çok mu çirkinim çok mu kötü biriyim de ben bunları yaşıyorum kendimi çok yanlız hissediyorum bir kaç günden beri kendimi çok önemsiz hissediyorum yazdım daha cevap gelmedi ama eminimki ya geçistiricek yada başka alakasız birşey söyliyecek. Kendimi yanlız hissediyorum gerçekten böyle onu kendime çekmek istiyorum beni düşünsün istiyorum eskisi gibi mesajlar atsın istiyorum beni böyle ilgisiz bırakmasın istiyorum. Ne yapabilirim ki ?