Kendimi onursuz hissediyorum

Siz çok güçlüsünüz. İnsanları umursuyor boş yere kafaya takıp canımızı sıkıyoruz şahsen ben sizin gibi olmak isterdim

Çok kötü şeyler yaşadım. İnanın sırtımı yasladığım insanlardan o kadar çok darbe yedim ki bir süre sonra her şeyi çok kolay atlattığımı fark ettim. Gururum incinmişti düne kadar. Bugünse mutluyum. Her şeyi göz ardı edebiliyorum artık. Bu güçlü olduğum için mi yoksa onursuzlaştım mı inanın anlamıyorum. İnanın içimde çok büyük fırtınalar kopuyor. Ama göz önüne getirmemek için hep gülümseyip iyi şeyler düşünüyorum ve önüme bakıyorum. Onursuz muyum ben ? Aldatıldım, aşağılandım, kandırıldım. Etrafımın akbabalarla dolu olduğunu çok geç anladım. Güçlü müyüm ? Onursuz mu ?
Güçlüsün. Sadece katılaşmış olabilirsiniz aldığın darbelerden buda onursuz olduğun anlamına gelmez.

Siz kimseye bişey yapmamışsınız ki neden onursuz olan siz olasınız...
Sadece zamanla insan herşeye alışıyor hepsi bu.
Öldürmeyen acı güçlendirir misali sizde darbe yedikçe ayağa daha sağlam kalkmışsınız.
Tadını çıkarın.

Aldatan taraf onursuzdur her zaman. Başkasını seviyorum ayrılalım deme cesaretini gösteremeyen acizin tekidir.
Bir insan beni bir kere kandırır ikincisine de zaten izin vermem.

Eğer o akbabaları hayatından defettiysen sen güçlü bi kadınsın, eğer hala hayatındalarsa zayıf güçsüz. Her türlü onursuz olan sen değilsin ama seni aldatan asıl onursuz.

Siz sadece guclu ve iyi niyetli birisiniz. Asil onursuzlar sizi uzen, yaralayan asagilik mahlukatlardir. Insanlara guvenmeyi birakmayin, asil birakinca insan mahvoluyor.

Çok kötü şeyler yaşadım. İnanın sırtımı yasladığım insanlardan o kadar çok darbe yedim ki bir süre sonra her şeyi çok kolay atlattığımı fark ettim. Gururum incinmişti düne kadar. Bugünse mutluyum. Her şeyi göz ardı edebiliyorum artık. Bu güçlü olduğum için mi yoksa onursuzlaştım mı inanın anlamıyorum. İnanın içimde çok büyük fırtınalar kopuyor. Ama göz önüne getirmemek için hep gülümseyip iyi şeyler düşünüyorum ve önüme bakıyorum. Onursuz muyum ben ? Aldatıldım, aşağılandım, kandırıldım. Etrafımın akbabalarla dolu olduğunu çok geç anladım. Güçlü müyüm ? Onursuz mu ?
Onunsuzluk bizzat karşı tarafın sıfatı

Siz kimseye bişey yapmamışsınız ki neden onursuz olan siz olasınız...
Sadece zamanla insan herşeye alışıyor hepsi bu.
Öldürmeyen acı güçlendirir misali sizde darbe yedikçe ayağa daha sağlam kalkmışsınız.
Tadını çıkarın.
Evet bundan sonra çok zor yıkılırım. Bunu hissediyorum

Eğer o akbabaları hayatından defettiysen sen güçlü bi kadınsın, eğer hala hayatındalarsa zayıf güçsüz. Her türlü onursuz olan sen değilsin ama seni aldatan asıl onursuz.
Hepsini hayatımdan tamamen çıkardım. Hatta tekrar ulaşamasınlar diye sosyal hesaplarımı kapatıp numaramı bile değistirdim

Siz sadece guclu ve iyi niyetli birisiniz. Asil onursuzlar sizi uzen, yaralayan asagilik mahlukatlardir. Insanlara guvenmeyi birakmayin, asil birakinca insan mahvoluyor.
Ister istemez güven duygum epey sarsıldı. Inan bu elimde olsn bir şey değil. Hayatımın geri kalanında hep 'acaba ?' diyeceğim. Çok yoruldum

Back
X