Kendimi regule ediyorum

Suburcu34

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
341
283
303
izmir
1-Dedikodu yapma
2-Sınırını Çek: Benimle böyle konuşamazsın!!!
3- Kafanda bazı şeyleri düşünüp düşünüp zamanı kendine zehir etme, konuyu degsitir, kafanı dağıt. Zihinsel geçiş getirmenin kimseye faydası yok

Son düzenleme:
Zihnim çok dolu, bir seyleri yoluna koymak için sistemli düşünmem ve yazmam gerekiyor diye düşünüyorum. Gün sonunda o gün yaşadığım olayları düşünüp analiz edeceğim, bir daha olursa nasıl davranmalıyım onun üstüne yoğunlaşacağım, gerekirse kendime ödevler vereceğim.

Öncelikle X'e kimse hakkında olumsuz bir şey anlatmamaliyim, hemen beni suçlamaya karşı tarafı savunmaya geçiyor l, çok inciniyorum

Bugun kahvaltıya misafir çağırdım. Aslında gözümde büyüttüğüm kadar zor değilmiş onu fark ettim. Abartmana gerek yok, önemli olan samimiyet ve güler yüz. Dışardan simit al, patates kızart omlety yap, peynir zeytin yeter yani.

Önceden iş yerinde bana denk insanlar vardı, günlük konuları konuşuruz sosyalleşme ihtiyacımı karsilardim. Yeni isimde çok yalnızım ve her şeyi içinde eyasiyorum bu durum beni zorluyor

Üst düzey yönetici olarak çalışıyorum ve bunun ağırlığı üzerimde olmalı. Kendine güvenli, başı dik, göz teması kuran, kendinden emin konuşan biri olmalıyım ve sıkı iş takibi yapmaliyim

İnsanlara kendimi ifade edemiyorum ve genel olarka bir şey isteyemiyorum. Bu konuda ufak adimlar atmaliyim. İlk olarka rütbe olarak ve yaş olarak benden küçük insanlarla baslayabilirim

Senede bir gelmek isteyen misafir konusunda yüz.yine, Ne buraya geleceğini söylemiş o da buyrun gelin demiş, tabi ne desin yani ama normalde bu olay oruntusunde kaç gün söylenirdim neden geliyorlar vs diye, onun da elinde değil.sonicta.simdi.akisina bıraktım. Ben şikayet etmeyeceğim ki o kendisi şikayet etsin. Ben şikayet edince o savunmaya geçiyor ve bu durum beni çok yoruyor

Ucu açık bırakıyorum sınırları net kıyamıyorum. Haftasonu ben evdeyim diye kalmalari gerekir diye düşünüyorum, bunu asmaliyim. Başka bir işimiz olabilir, kendimize vakit ayırmak da bir iş, bu ayıp değil, kendine güvenli tatlı tatlı su işi halletmeliyim

İşlerin yolunda gitmiyor mu bir yerde sıkıştın mı, birine iyilik yap, onu mutlu et senin de yolun açılacaktır..

Onla aramızda kronik olan sorun için bir adım attın. Her sene bir gece olan bir sınır problemine bu sefer sınırımı çektim. Söylenir söylenir sonra sineye çeken kadın profilinden istediğini istemediğini güzellikle.ifade eden, yeri geldiğinde hayır diyebilen güçlü kadın profiline verilmek istiyorum

Onun beni etiketleme sine izin vermedim. Beni kötü hissettirmesine aldırmadım yeni yutmadim. Aman ayıp olur diye her şeyi sineye çekmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…