kendimi rezil hissediyorum:( :(

xxtalyaxx

hayat buysa gerçek nedir?
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2009
6.508
3.353
398
herkese merhaba
yaklaşık 3 hafta önce biri ile tanıştırıldım, görücü usulü 2 hafta kadar tlf ile görüştük ama beni tanımak istemiyor gibi hissettim, msjlaşlamaları seyrek aramaları seyrek.Kendisinede beni tanıma çaban yok dedim. oda tanımak istediğini ama zamana yaymak istediğini söyledi bu iki hafta içinde tekrar görüşme ile ilgili bir talebide olmadı.sürekli duyguların oluşmasından bahsetti bende karşılıklı görüşmeden duyguların oluşamayacağını bu şekilde ilerleyemeyeceğimizi söyleyip durumu sonlandırdım. Oda biraz sabır göstermem gerektiğini söylüyordu sürekli.Ama neye sabır göstermem gerektiğini bir türlü anlayamadım ve bir şekilde bitti. 1 hafta kadar iletişimde bulunmadık. ilişkide adımı hep erkeğin atmasından yana olan ben dün akşam nasıl bir cesaretse nasılsın diye msj attım.Sabahta msja dönmediğini görünce sanırım hırslandım cvp yazmak nezakettir kibar biri olduğunu düşünmüştüm yazdım.Egosuna ikiye katladım:olamaz:okadar kızıyorumki kendime.Oda tlf güncellemelerinden dolayı msjını görmedim vs daha yeni okudum yazmış ..ok dedim ve konuşma bu şekilde bitti. kendimi çok rezil hissediyorum sabahtan beri, arayacak soracak olan adam zaten arardı diyorum. :kızgın::kızgın:

Hırsın zararları adlı metinimize hoşgeldiniz .d oda açıklama yapmış hani .d iyi yönüyle bak .d ya cevp vermeseydi hiç .d

Rezil falan değilsiniz, denemişsiniz olmamış. Boşverin arkanızda bırakın.

Sevdiğim bir laf vardır... Hayatınızda hiç başarısızlık yoksa yeterince risk almamışsınız demektir. Siz riskinizi almışsınız, olmamış, düşünmeye üzülmeye değmez.

Bir daha o ikinci mesajı göndermemeyi öğrenmiş oldunuz, bitti gitti.

Yeni nesil tip kolik erkekler böyle olabildiğince kendilerini geri çekmeleri , ısrarcı olmamaları onların yedeğindede başka kızların olduğunu varsayıyorum ,
kadın gibi erkekler çok iticiler
yok erkek gibi erkekler nesli tükendi

Hırsın zararları adlı metinimize hoşgeldiniz .d oda açıklama yapmış hani .d iyi yönüyle bak .d ya cevp vermeseydi hiç .d
açıklamasını çok inandırıcı bulmadım :( çünkü ilk msjdan sonra whatsapta çevrimiçi olduğunu gördüm.Sanırım kibarlıktan cvp attı

herkese merhaba
yaklaşık 3 hafta önce biri ile tanıştırıldım, görücü usulü 2 hafta kadar tlf ile görüştük ama beni tanımak istemiyor gibi hissettim, msjlaşlamaları seyrek aramaları seyrek.Kendisinede beni tanıma çaban yok dedim. oda tanımak istediğini ama zamana yaymak istediğini söyledi bu iki hafta içinde tekrar görüşme ile ilgili bir talebide olmadı.sürekli duyguların oluşmasından bahsetti bende karşılıklı görüşmeden duyguların oluşamayacağını bu şekilde ilerleyemeyeceğimizi söyleyip durumu sonlandırdım. Oda biraz sabır göstermem gerektiğini söylüyordu sürekli.Ama neye sabır göstermem gerektiğini bir türlü anlayamadım ve bir şekilde bitti. 1 hafta kadar iletişimde bulunmadık. ilişkide adımı hep erkeğin atmasından yana olan ben dün akşam nasıl bir cesaretse nasılsın diye msj attım.Sabahta msja dönmediğini görünce sanırım hırslandım cvp yazmak nezakettir kibar biri olduğunu düşünmüştüm yazdım.Egosuna ikiye katladım:olamaz:okadar kızıyorumki kendime.Oda tlf güncellemelerinden dolayı msjını görmedim vs daha yeni okudum yazmış ..ok dedim ve konuşma bu şekilde bitti. kendimi çok rezil hissediyorum sabahtan beri, arayacak soracak olan adam zaten arardı diyorum. :kızgın::kızgın:
Keske tek kelime yazmasaydiniz. Agirliginca dursaydiniz. Sunu unutmayin kacan kovalanir

Yeni nesil tip kolik erkekler böyle olabildiğince kendilerini geri çekmeleri , ısrarcı olmamaları onların yedeğindede başka kızların olduğunu varsayıyorum ,
kadın gibi erkekler çok iticiler
yok erkek gibi erkekler nesli tükendi
bazen sorun bendemiydi diye düşündüm, 2 haftada insan görüşmek istemezmi , bir hafta kar yağdı bir hafta hasta oldu hep bir bahaneler.Ama hep kusura bakma demeler istiyormu istemiyormu kestiremedim inanın. aradığındada konuşmadan keyif alıyordum onunda aldığını hissediyordum. banada ya duygusal anlamda unutamadığı biri olduğu yada başka yedekleri olduğunu hissettirdi bu durum

Atmasaydin icinde kalirdi, o insan degilse suc senin mi naber demek ne zamandan beri rezillik oldu... bosver..

sanırım onun tarafında bir duygu oluşmamış. yoksa var ya isteyen erkek öyle bir arar ki. sen hiç kendini kötü hissetme, hepimiz yaptık o hataları :olamaz:
evet çok tuhaf bir durum ama görücü usulünün bir kaidesi varmı onuda bilmiyorumki.Normalde ilişkilerde erkek kovalayan taraftır. buda son hatam olsun:kızgın:

açıklamasını çok inandırıcı bulmadım :KK43: çünkü ilk msjdan sonra whatsapta çevrimiçi olduğunu gördüm.Sanırım kibarlıktan cvp attı
Ay o seni kaybettiğine yansın salla be .. Aman . Böyle adamları şımartmayn arkds boşverrr .. Sen en iyisini yapmşsın bence. Sorgulamşsn .. Aklında kalcaktı hep kestirip atmasamıydım diye .. Ama bak kestrip attığın iyi olmş. Hislerin ne derse onu yap onu yaşa .. Rezillik keske sadece böyle şeylere dense şekerim. Kalbini ferah tut. Haya duygunu hep koru böyle maşALLAH :) .

bir dahaki sefere hislerinize daha çok güvenerek hareket edin.

En azından aklında kalmamış olur boşveer sen elinden gelenide yapmışsın sorun karşıda amaaan.. :KK49:

Atmasaydin icinde kalirdi, o insan degilse suc senin mi naber demek ne zamandan beri rezillik oldu... bosver..
ikimizde 30 lu yaşlardayız çocuk değiliz sonuçta nasılsın dememin bir adım olduğunu anlar diye düşündüm, ona göre görüşmek istemiyorsada usulünce cvp verir diye bekledim. ya şimdiki erkekler usul erkan bilmiyor yada ben anlamadım. yanlışlıkla msj attım yada cuma msjı attım triplerinemi girmeliydim:işsiz:

herkese merhaba
olan olmuş üzülmeyın ama bırdaha o yazmadan aramadan sakın adım atmayın

Keske tek kelime yazmasaydiniz. Agirliginca dursaydiniz. Sunu unutmayin kacan kovalanir
o kaçan kovalanır lafı sanırım baya geçmişti kaldı bende böyle düşünürdüm hep ama inanın çevremde ve kendimde son gözlemlediğim ilişkilerde şimdi erkekler kovalayanı istiyor:işsiz:

Back
X