kendimi rezil hissediyorum:( :(

Anladım . Son soruma da cevap verebilir misin?
Aşık olmak degil ama benim en cok aradigim seyleeden biri konusurken egleniyor olmak birlikte ayni seylere guluyor olabilmekti.bunu hissettiğim biriydi,birde ayrilirken sucu biraz bana atiyor gibi konusmasindan duzeltilebilinir belki diye dusundum

Bu saatten sonra bosverdim zaten,bir andan rezil olma hissi bi yandanda zaten bundan gercekten birsey olmayacakmsis bittigi iyi oldu hissi
Kendisinin kesin bir sürü görüüştüğü var. Bazılarıyla seninle olduğundan daha ileride. Arada kadroda boşluk olursa seni de upgrade edip bir üst kadroya almayı düşünüyor. O yüzden asla ters bir şey söylemiyor. Hep zaman, sabır falan diyor. Terslese, ya da ben düşünmüyorum seni dese seninle şansı bitecek.

Yani hiç senlik bir durum yok ortada. Seni beğenip beğenmemesi, senin nasıl bir insan olduğun meselesi değil...

Kendisinin kesin bir sürü görüüştüğü var. Bazılarıyla seninle olduğundan daha ileride. Arada kadroda boşluk olursa seni de upgrade edip bir üst kadroya almayı düşünüyor. O yüzden asla ters bir şey söylemiyor. Hep zaman, sabır falan diyor. Terslese, ya da ben düşünmüyorum seni dese seninle şansı bitecek.
Ama şöyle de bir durum var sonucta ciddi bir ilişki hatta evlilik düşünülerek bir araya getirildik geldik,buna ragmen erkekler hep yedeklermi birilerini.eee o zaman kime guvenilecek

Ama şöyle de bir durum var sonucta ciddi bir ilişki hatta evlilik düşünülerek bir araya getirildik geldik,buna ragmen erkekler hep yedeklermi birilerini.eee o zaman kime guvenilecek
Erkekler hep yapar demiyorum, ya da bu usulde hep yapıyor demiyorum, bunları bilemem. Ama bence bu insan yapıyor. Öyle gibi davranıyor. Bambaşka şeyler de olabilir.

Rezillik değil de, iyi olmamış mesaj attığınız. Ama denemekten ne zarar gelir yahu boş ver. Ne yazın, ne arayın ağırlığınızı koruyun bence. Ha yapabilirsen birazda sert ve sinirli bir tavır takın. Peşinizde fıldır fıldır dolanır. Ama pek sanmıyorum bu adamın yapacağını görüştüğü nice kişiler vardır yoksa ne yapar ne eder sana ulaşmanın bir yolunu bulurdu. Boş verin.

Kendinizi kesinlikle rezil olmus hissetmeyin. Olur boyle seyler. Ben benzerini yasadim. Cok gorusmek istemiyor ilgili degil diye bitirmek istemistim. Sanki cok istiyormus gibi o kadar israr etti ki bitmesin diye. Tek sebebi ailesinin gozunde ideal es adayi olmamdi. Yani kandirildim ve duygularimla oynandi.

Erkenden kestirip atmak iyidir. Devam etse cok yipratirdi sizi gercekten erkek ilgisizligi cekilmiyor. Karsi taraftan gelen bir sey yok surekli siz caba harciyorsunuz...

Rezillik değil ki bu ayrıca bu ilişjide hep sen oynamışsın adam görüşmeyelim dememiş bitirmişsin . Sonra hırslanıp yine sen msj atmışsın . Boşver bundan sonra o adım atsın

Oğlanla geçmişin yok geleceğin olacak mı belli değil sen hemen kontrol mekanizmalarını çalıştırmışın bence o yaptığın hareketler de çocuğu itmiş
Hayırlısı olsun kesinlikle arama

Bence o kişinin aklında/hayatında bir başkası vardı, sizinle çok ilgilenmemiş ve hevesli değil belli ki. Keşke siz de öyle yapmasaydınız ama olmuş bir kere. Rezil olduğunuz falan yok asıl onun utanması gerekir.

Bence o kişinin aklında/hayatında bir başkası vardı, sizinle çok ilgilenmemiş ve hevesli değil belli ki. Keşke siz de öyle yapmasaydınız ama olmuş bir kere. Rezil olduğunuz falan yok asıl onun utanması gerekir.
evet o sanırım bana zaten ilgisizlikle msjı fazlasıyla verdi, ben anlamadım sanırım :(

Back
X