Kendimi sapık gibi hissettirdi

Bunun için kavga etmek, ayrı yatmak yerine aranızda şifre koyun. Mesela normal kıvrılır yatarsaniz vs tüm hareketler sadece sirnasmak olsun, totosunu avuclarsaniz amacınız sex olsun.
Herseyin kavgası edilir mi ya 😅 biraz çözüm odaklı olun
Adam kaprisli hatun gibi kendi tartışıp gitti, ben sapık olduğumla kala kaldım

ben olsam bir bıçağı bileyip getiririm, kullanmıyorsan orada durmasının ne anlamı var ki der gözlerinin içine manalı bakarım. artık sabaha kadar hangi şarkıyı paylaşırsa paylaşsın ondan sonra
AYnen şarkı paylaşma meselesi vardı bi de onu çözüme kavuşturduk, firuze falan paylaşır heralde bunun üzerine

sizin sex için yanaşmanızda sorun yok da kocanızın kendini ağırdan satması çok ironik.
Normalden yanaşsamda sex mi sevgi mi dio, ev arkadaşım sanki ha sevgi ha sex eşimsin yani bunun sorusu olur mu, böyle konuşunca iice dellenip tartışıp gidio

ben olsam bir bıçağı bileyip getiririm, kullanmıyorsan orada durmasının ne anlamı var ki der gözlerinin içine manalı bakarım. artık sabaha kadar hangi şarkıyı paylaşırsa paylaşsın ondan sonra

!!! YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR !!!
Olsa olsa ölü yatırım olur.

Normalden yanaşsamda sex mi sevgi mi dio, ev arkadaşım sanki ha sevgi ha sex eşimsin yani bunun sorusu olur mu, böyle konuşunca iice dellenip tartışıp gidio
Belki adam bunu oyuna çevirmiştir sjdjsjkska doğruluk mu cesaret mi gibi 🤣

Eşinizin gördüğü:

1706908356456.webp

Back
X