Kendimi sevemiyorum

Konu sahibine ayip olacak ama devir oyle kotu bi devir ki boyle sessiz sakin insanlara aman bu ne anlar gozuyle bakiolar.
Samimiyetsiz samimiyetlere gelemiorum ben hala gunlere girioruz kocasi o kadar ilgili degildir ama bi anlatir sanirsin biri mecnun digeri leyla..

Acilir acilir is ortamlarinda ne degisik insanlar var illa ki aciosun gozunu. Bak herkezlede dostluk kurulmuor dost bulmak cok zor. Bende hep civil civil kikirdeyen biri olmak isterdim ama yok kutuk gibiyim :)

Hem oyle gorenler var hemde burnu havada kibirli bizii begenmiyor tribi atanlarda sessiz sakin efendi olunca kimse madalya takmiyor. Her turlu ortasinda olmam sart

tr de kisisel gelisim egitim seminerleri yok mu? belki o ise yarar. ama ben olsam arkadas aramam du devirde arkadas mi kaldi? hepsi cikar pesinde bi olsun tam olsun gerisi defolsun valla bak

Acilir acilir is ortamlarinda ne degisik insanlar var illa ki aciosun gozunu. Bak herkezlede dostluk kurulmuor dost bulmak cok zor. Bende hep civil civil kikirdeyen biri olmak isterdim ama yok kutuk gibiyim :)

Dostum az oz gozlemledigim icin insanlari kendime yakin olani seciyorum ama sikinti su ki herkesin hayati benden ibaret degil tabi benimde o yuzden herkesle muhabbetim olsun en azindan arada kahve icecegim biri olsun istiyorum. Is yerindeki herkes evli en kucukleri ben oldugum icin pek paylasimimiz olamiyor malesef

tr de kisisel gelisim egitim seminerleri yok mu? belki o ise yarar. ama ben olsam arkadas aramam du devirde arkadas mi kaldi? hepsi cikar pesinde bi olsun tam olsun gerisi defolsun valla bak

Aslinda arastirsam bulurum ama yol sıkıntısı cekerim.

Benim durumumda sizinkine benzer. Aslında utangaç biri değilim kendi içimde ne biliyim her şeyi yapabilecek potansiyeli gücü hissediyorum içimde ama nedense ortamlarda mal gibiyim konuşulan hiçbir şey dikkatimi çekmediği gibi millet bir konudan diğerine atlıyor çatır çatır konuşuyor ben daha bir önceki konuyu düşünüyorum... heleki biz kadınlar gevezeliği iyi beceririz ama allah bana vermemiş işte. Konuşulan şeyler o kadar gereksiz saçma geliyor ki bir an önce oradan çıkıp gitmek istiyorum bazen. Kuaförde bile bir dedikodu dönüyor anlatamam gelen giden müşterileri bile rezil edecek kadar arkalarından konuşuyor kuaförler mesela. Ayıp yahu şaşıp kalıyorum sen bir çalışansın ne biliyim insanlar arkasını düşünmeden atıp tutuyor bense çok düşünürüm her şeyi... dediğin gibi bende ne zaman duygularımı açığa vursam vurgun yerim. Bakıyorum bu insanlar nasıl böyle rahat konuşuyor hiç mi açıkları kullanılmıyor bizim gibi. Eğer öyleysede takmıyorlar heralde. Ben öyle değilim ama hassasım... bir gün kavga edip öbür gün canciğer olacak kadar ekşınlı bir hayat tarzım yok. Belkide öyle olmak gerekiyor...

Aktivitelere katil veya kurslara git belki en azindan bi alisverise cikip kahve icecegin insanlar olur etrafinda

Haklisiniz belki de bizde boyle olmak zorundayiz. Suan kendi aynamla konusuyormus gibi hissediyorum. Siz bu durumdan memnun musunuz ben dislanmaya baslaniyorum bir sureden sonra

bahane arama, degismek istiorsan yapcaksin

Arastiracagim bulursam hemen gidip sizede mesaj atacagim

Aktivitelere katil veya kurslara git belki en azindan bi alisverise cikip kahve icecegin insanlar olur etrafinda
Aslinda bir gezi kulubu var birkac yere geziye cagirilmistim ama kurs saatlerimle cakistigi icin gidememistim. Kursum bitince oraya bir daliyim :))

Tabi ki kendin çözeceksin ancak yardım alabilirsin terapi bayağı işe yarar bence senin sorununda

Sanki ben yazıyormuşum gibi geldi, inanamıyorum gözlerim doldu şuan.. Bende çözemedim bir türlü. Bu yüzden çok mutsuzum...

Tabi ki kendin çözeceksin ancak yardım alabilirsin terapi bayağı işe yarar bence senin sorununda

Bilemiyorum maddi yönden pahali geliyor bana

Sanki ben yazıyormuşum gibi geldi, inanamıyorum gözlerim doldu şuan.. Bende çözemedim bir türlü. Bu yüzden çok mutsuzum...

Kiyamam ama, bende oyleyim ama nedenini bulmak cozmek kendimle barismak istiyorum ama nerden baslayacagim konusu sıkıntılı

Kimse mukemmel degildir diye dusundugunuz zaman konusmaya ve sosyallesmeye basliyorsunuz.

Ben anlamiyorum cok fazla konusmayan,utangaç olan her insan ozguvensiz mi oluyor?Ne alakasi var..bu sizin karakteriniz olamazmi?
Herkes cok konusmak zorunda degil ki..yada cok girişken olmak zorunda degil.
Belki girdiginiz ortamlardaki sohbetleri sevmiyorsunuz,belki ortak noktalariniz yok o insanlarla..
Bende uyum saglayamadigim ortamlara girdigimde hic sevmem sohbete katilmayi.Ama kafama uyan bana hitap eden bir ortamdaysam zaten konusacak cok sey bulurum.

Bazen bende keske ole olabilsem diyorum :) cunku her ortamda olmasada cogu ortamda dikkat cekmek.. her zmn guzel olmuyo... sanki kimseye firsat vermiyomussun gibi oluyo bazen :)

Burada bir sorun yok çünkü bu senin karakterin. Kendini istemediğin şeyler yapmaya zorlamak yerine karakterinle barışsan sorun çözülecek.

Ayrıca sessiz insan, ozguvensiz bir insan degildir. Özgüveni olan bir insan nerede ne kadar konusacagini zaten bilir. Siz belki de o ortamların insanı değilsiniz.

Siz kendinizi sırf sizin tabirinizle "özgüvenli sosyal kadın" olmak için gezilere vs gitmeye zorlarsanız yapınız tepki verip daha çok içe çekilir. Söylemiş olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…