sevgilini çok beğeniyorsun bu yüzden yanına yakışmıyor olabileceğini düşünüyor olabilirsin tatlım.özgüven eksikliği gibi bişey bu.dış görünüşe güvenmekte özgüvenle alakalı.kendine güven tatlım:) bak seni beğendiğini söylemiş sevgilin.4 yıl olmuş zaten beğenmese bu kadar sürermiydi
Bu durumun oluşturduğu enerjiyi zamanla sevdiğinizede yansıtırsınız.. Kendine güvenmek müthiş bir enerji oluşturuyor ve herkese bu enerji yanısyor.
En berbat halinizle bile kendinizi çok hoş bulduğunuzdan karşıdakide öyle görüyor.
Bunun bir nedeni olmalı? Yani bunu size hissettiren birşey olmalı.. Sevdiğinizin çevresindeki bayanlarla mı kıyaslıyorsunuz acaba kendinizi ?
kendini sevmediginden ve özgüvenin olmadigindan kaynaklaniyor..
oysa kendini sevsen ve kendinden emin olsan erkek arkadasin ne kadar yakisikli olsada böyle bir duyguya kapilmadan, elini tutup gayet kendinden emin bir sekilde her ortama gidebilirdin...
biraz kendini sevmeyi, kendine güvenmeyi ögrenmelisin, bak o zaman kiskanan sen mi oluyorsun yoksa erkek ardasin mi..
Bence sevgilin seni seviyorsa bunu kafana takmamaya çalış. Ne o yani niye çirkin durcaksın ki. tersine kendine güvensen ne kadar boş kuruntular yaptığını anlayacaksın bence
canım ben de iibfliyim.iibf de kızlar gerçekten çok kokoş..kendimce ders yoğunluğunun az olduğunu düşünüyorum o yüzden kendimize ayırmaya daha çok vakit kalıyor..ben de erkek arkadaşımı 4 yıldır tanıyorum son 6 aydır çıkıyoruz.çıkmıyırken bile kıskanıyordu bana da bir çok şey yasaktı,kendime güwenim kaybolmuştu,istediğim şeyleri giyemediğim için kendimi güzel hissetmiyordum ve daha da salıyordum her geçen gün.bunu ona söyledim.ben seni böyle güzel buluyorum bundan ötesi önemli değil dedi.öyle olmadığını anlattım.kendini biraz daha esnetti ben de onun isteklerine uyum sağlamaya çalıştım ama kendime güvenimin oturması için bir sürü bakım yaptım, özen gösterdim..sonra kendimi yine beğenmeye başladım ve bunun enerjisi ona da çevresine de kat kat yansıdı...o tıp fakültesinde okuyor ve ben onun okuluna sınıfına ne zaman gitsem ertesi gün ona ne kadar şanslı olduğunu söyleyerek mutluluklar diliyorlarmış..o da beni pamuklara sarıp sarmalıyor haliyle...kusurlarını onun yanında söyleme hiç..çünkü hiç dikkatini çekmeyen bir konuya dikkat çekersin boş ver selülitin mi var:)her banyoda yap kabak lifi kesesini sonra soğuk suyla masaj yap.geçer gider..kendini sev.herşey daha güzel olacak o zaman
canım çok teşekkür ederim yorumun için çok çok iyi geldi çok sağol...
Kızlar ben 20 yaşındayım 4 yıllık bir ilişkim var ve sevgilimi deliler gibi kıskanıyorum maalesef... Bu durum bazen büyük
sorunlara sebep oluyor ; ama Allahtan aşabiliyoruz... Ben fen-edebiyat fakültesinde okuyorum o ise iktisadi ve idari
bilimlerde okuyor ve be onun fakültesine, sınıfına bir kere bile başım dik gidemedim nedense bir utanç oluyor...
(Ki biz liseden beri birlikteyiz.) Böyle sanki beni onun yanına yakıştırmayacaklar gibi bir duyguya kapılıyorum=(=( Çirkin falan sayılmam Allaha şükür elim, ayağım düzgün;ama nedense bu duyguya hakim olamıyorum... Sizce bu neden
kaynaklanıyor ? Sevgilim sürekli beni ne kadar çok beğendiğini söyler durur ben buna rağmen kendimi onun yanında çirkin gibi hissediyorum=(=(=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?