Ben 20 yaşındayım. Diyetisyenlik okuyorum. Erkek arkadaşım 21 yaşında. Onunla aynı üniversitede okuyoruz. Şimdiye kadar hep özgüveni yüksek bi insandım, son derece atılgan ve kendimden emin bi yapım vardı hep. Girdiğim her ortama uyum sağlayan eğlenceli neşeli biriyimdir aslında. Fakat son zamanlarda kendimi tanıyamaz oldum. Sevgilimin güzel kızlara olan zaafı yüzünden kendimi gördüğüm her kızla kıyaslar oldum. Normalde insanlar ergenlik dönemlerinde falan görsellikle ilgili şeyleri takıntı yaparlar. Ama ben 20 yaşımda kompleksli bi insana dönüştüm. Hem de daha önce böyle kompleksleri hiç yaşamamış bi insan olarak. Size basit geliyor olabilir şimdi okuduğunuz kadarıyla. Fakat şu an yaşadığım şeye tahammül edilmesi çok zor. Çevremde herkesin beğenisini toplayan bi insanken, şu an aynalara küsmüş durumdayım. Sevgilim çok yakışıklı, ona ilk görüşte aşık oldum zaten. Beni çok seviyor ve beğeniyor elbetteki ama, daha önceki sevgilileri ve beğendikleri benim gibi değil. yani aslında ben onlar gibi değilim. Onun beğendiği kız tarzına yakınım aslında ama, tam istediği gibi değilim işte. Of biliyorum bu dediklerim çok saçma ama özgüvenim yerle bir oldu ve çok üzgünüm.
Görsel olarak nasılım, size bir anlatayım. Sarışın, beline kadar uzun saçlı, açık ten renkli, kahve rengi gözlü, küçük ve kalkık burunlu (
estetik gibi durduğunu söylerler), güzel düzgün dişleri olan, 34 beden, ince belli ve güzel fiziği olan bi insanım. Yüzümü de fiziğimi de beğenirler. hatta barbie bebek gibi olduğumu söylerler. ama sorun şu ki, boyum 1.60. ve sevgilim uzun boylu kızları beğeniyor. Her zaman çok yüksek topuklu platformlu ayakabılar giyerim. ama olmuyor işte, sevgilim bana hep miniksin sen diyor. bunu sevimli bir şeklide söylüyor fakat ciddi konular olduğunda hep uzun boylu 'at gibi' diye tabir edilen kızları beğeniyor. beni beğendiğini söylüyor ama bunu bana hissettirmiyor. onun için 'tatlı'yım bence. beni çekici bulduğunu zannetmiyorum. özgüveni tekrardan toplamam gerekiyor. Bana yardım eder misiniz ?