Kendimi tanıyamıyorum..

canım sevgilin seni beğenmese çekici olduğunu düşünmese senle beraber olurmuydu.dünyadaki hiç bir kuvvet erkekleri istemediği kadınlarla beraber olmaya zorlayamaz.ayrıca bence boyun normal türk kadını standartında.eğer kendine güvenini kaybedersen belli edersen bunu işte o zaman sevgiline itici gözükeceksin.ilşkinin kontrolünü eline al bence.onun ne düşündüğünden çok kendini düşün bence üyadaki en çekici kadın özgüveni en yüksek olan gerektiğinde rest çekebilen kadındır

Ben 20 yaşındayım. Diyetisyenlik okuyorum. Erkek arkadaşım 21 yaşında. Onunla aynı üniversitede okuyoruz. Şimdiye kadar hep özgüveni yüksek bi insandım, son derece atılgan ve kendimden emin bi yapım vardı hep. Girdiğim her ortama uyum sağlayan eğlenceli neşeli biriyimdir aslında. Fakat son zamanlarda kendimi tanıyamaz oldum. Sevgilimin güzel kızlara olan zaafı yüzünden kendimi gördüğüm her kızla kıyaslar oldum. Normalde insanlar ergenlik dönemlerinde falan görsellikle ilgili şeyleri takıntı yaparlar. Ama ben 20 yaşımda kompleksli bi insana dönüştüm. Hem de daha önce böyle kompleksleri hiç yaşamamış bi insan olarak. Size basit geliyor olabilir şimdi okuduğunuz kadarıyla. Fakat şu an yaşadığım şeye tahammül edilmesi çok zor. Çevremde herkesin beğenisini toplayan bi insanken, şu an aynalara küsmüş durumdayım. Sevgilim çok yakışıklı, ona ilk görüşte aşık oldum zaten. Beni çok seviyor ve beğeniyor elbetteki ama, daha önceki sevgilileri ve beğendikleri benim gibi değil. yani aslında ben onlar gibi değilim. Onun beğendiği kız tarzına yakınım aslında ama, tam istediği gibi değilim işte. Of biliyorum bu dediklerim çok saçma ama özgüvenim yerle bir oldu ve çok üzgünüm.
Görsel olarak nasılım, size bir anlatayım. Sarışın, beline kadar uzun saçlı, açık ten renkli, kahve rengi gözlü, küçük ve kalkık burunlu (estetik gibi durduğunu söylerler), güzel düzgün dişleri olan, 34 beden, ince belli ve güzel fiziği olan bi insanım. Yüzümü de fiziğimi de beğenirler. hatta barbie bebek gibi olduğumu söylerler. ama sorun şu ki, boyum 1.60. ve sevgilim uzun boylu kızları beğeniyor. Her zaman çok yüksek topuklu platformlu ayakabılar giyerim. ama olmuyor işte, sevgilim bana hep miniksin sen diyor. bunu sevimli bir şeklide söylüyor fakat ciddi konular olduğunda hep uzun boylu 'at gibi' diye tabir edilen kızları beğeniyor. beni beğendiğini söylüyor ama bunu bana hissettirmiyor. onun için 'tatlı'yım bence. beni çekici bulduğunu zannetmiyorum. özgüveni tekrardan toplamam gerekiyor. Bana yardım eder misiniz ?

son paragrafta kendini bu kadar övmeseydin üzülebilirdim.

son paragrafta kendini bu kadar övmeseydin üzülebilirdim.

Bana üzül acı diye yazmadım konuyu buraya, özgüvenimle ilgili sorunlarımı dertleşmek için açılmış bir platformda gayet normal bir şekilde yazdığımı düşünüyorum. Ayrıca o bahsettiğin paragrafta kendi vücudumu olduğu gibi yazdım. Ve çevredekilerin yorumunu. Yani kompleksimin kendimden memnun olmamdan değil, erkek arkadaşımın diğer kızlara olan zaafından kaynaklandığını belirtmek için onları yazdım. Platformun amacına uygun bi şekilde yazmayacaksan neden yorum yapma zahmetinde bulunuyorsun ? senin gibiler yüzünden insanlar konu açmaya korkuyor.

Ben 20 yaşındayım. Diyetisyenlik okuyorum. Erkek arkadaşım 21 yaşında. Onunla aynı üniversitede okuyoruz. Şimdiye kadar hep özgüveni yüksek bi insandım, son derece atılgan ve kendimden emin bi yapım vardı hep. Girdiğim her ortama uyum sağlayan eğlenceli neşeli biriyimdir aslında. Fakat son zamanlarda kendimi tanıyamaz oldum. Sevgilimin güzel kızlara olan zaafı yüzünden kendimi gördüğüm her kızla kıyaslar oldum. Normalde insanlar ergenlik dönemlerinde falan görsellikle ilgili şeyleri takıntı yaparlar. Ama ben 20 yaşımda kompleksli bi insana dönüştüm. Hem de daha önce böyle kompleksleri hiç yaşamamış bi insan olarak. Size basit geliyor olabilir şimdi okuduğunuz kadarıyla. Fakat şu an yaşadığım şeye tahammül edilmesi çok zor. Çevremde herkesin beğenisini toplayan bi insanken, şu an aynalara küsmüş durumdayım. Sevgilim çok yakışıklı, ona ilk görüşte aşık oldum zaten. Beni çok seviyor ve beğeniyor elbetteki ama, daha önceki sevgilileri ve beğendikleri benim gibi değil. yani aslında ben onlar gibi değilim. Onun beğendiği kız tarzına yakınım aslında ama, tam istediği gibi değilim işte. Of biliyorum bu dediklerim çok saçma ama özgüvenim yerle bir oldu ve çok üzgünüm.
Görsel olarak nasılım, size bir anlatayım. Sarışın, beline kadar uzun saçlı, açık ten renkli, kahve rengi gözlü, küçük ve kalkık burunlu (estetik gibi durduğunu söylerler), güzel düzgün dişleri olan, 34 beden, ince belli ve güzel fiziği olan bi insanım. Yüzümü de fiziğimi de beğenirler. hatta barbie bebek gibi olduğumu söylerler. ama sorun şu ki, boyum 1.60. ve sevgilim uzun boylu kızları beğeniyor. Her zaman çok yüksek topuklu platformlu ayakabılar giyerim. ama olmuyor işte, sevgilim bana hep miniksin sen diyor. bunu sevimli bir şeklide söylüyor fakat ciddi konular olduğunda hep uzun boylu 'at gibi' diye tabir edilen kızları beğeniyor. beni beğendiğini söylüyor ama bunu bana hissettirmiyor. onun için 'tatlı'yım bence. beni çekici bulduğunu zannetmiyorum. özgüveni tekrardan toplamam gerekiyor. Bana yardım eder misiniz ?

Ben anlayamıyorum bu tür ilişkileri. Gerçekten anlamak için çaba sarf ediyorum ama cıks olmuyor yahu. Belki yaşla alakalıdır diyorum ama 6 yıl öncesine döndüğümde de böyle bir ilişki içinde olmadığımı fark ediyorum. Seni yermek değil amacım. Lakin "sevgilimin güzelliğe olan zaafı" gibi bir cümleyi herhangi bir ilişkiye yakıştıramıyorum. Yahu seversen güzelleşir karşındaki. Ve ister istemez "güzellik" kelimesinin karşılığı "o" olur. Başka bir ihtimal düşünülmez ki. Johnny deep'in o olağanüstü mimiklerini izlerken "ama benim herifin gülümsemesine eşdeğer bile değil ki" der insan. Üstelik herifin gülümsemesini diğerleri berbat bulurken...

Pamela anderson'un memişleri yeterince büyük değildir mesela. Sevdiğinin o yayık kalçası sevimli değil, olması gerekendir artık. Aşktır tüm gerçeklerini bir anda değiştiren. Düne kadar güzel gördüğün, artık sıradandır senin için. Düne kadar asla dediklerin, sevdiğin insanla birlikte eşi bulunmaz bir nimete dönüşmüştür.

Bir tanıdığım vardı sarışınlar için ölüp biten ve eşinin mutlaka sarışın olmasını isteyen. Esmer bir hatun vesile oldu aşkı yaşamasına. Onun için artık sarışınlar yeterince güzel değildi, esmer ve sarışın olması da mühim değildi üstelik. Güzellik, aşkın gizlendiği bedendeydi.

Bittabi güzellik yakışıklılık hepimizin ilgisini çeker. Yaradanın eşsizliğinin yansımasıdır o olağanüstü simalara yansıyan. Lakin işin içine aşk ve ilişki girerse, artık geçmişteki hiçbir kelamın önemi yoktur. Artık güzelliğin-yakışıklılığın karşılığı o'dur. Aksi yaşanıyor ve düşünülüyorsa, yaşanan aşk değil alelade bir ilişkidir.

Bırakın artık şekilciliğe dayanan kompleksleri lütfen. Benim herif benden epey uzun edi ile büdü gibiyiz. Aklımın ucundan bile geçmedi yürümeyi yeni öğrenen geyik yavrularına dönüşmemi sağlayan topuklulardan giyinmek. Hoş, düşerim zaten. Ve yine aklımın ucundan bile geçmedi benim herifin boyuna uygun olmamı isteyeceği. Aşk varsa, olması gereken güdük necmi'nin kadın versiyonu olmaktı :) Kendinize haksızlık etmenizi sağlayacak, sizi benliğinize küstürecek ilişkilerden uzak durun lütfen. Benim yaşamım, sadece yaşamama yardımcı olmaktan ibaret olan üç beş organı kafama takamayacağım kadar kıymetli. He bu kıymete ortak olan kişidir aşkı hak eden.

Son düzenleme:
Tatlı bulup, çekici bulmamakla alakası yok. Çekici buluyordur illaki.
Ben 1.67 boylarındayım, 23 yaşındayım sevgilim hala "çocuk" diyo bana severken ara ara:1:
Ben de büyüdüm be eşek kadar oldum sensin çocuk diyorum gülüşüyoruz bi'an bile senin gibi düşünmedim:44:

Uzun boyluya aşık olsaydı uzun boyluyla birlikte olurdu.

Sarışın seven ben de esmer olan sevgilime aşık olmaz ya da kızıl severken tanıştığımızda siyah saçlı olan bana aşık olmazdı.

Birini sevdiğinde her şey anlamsızlaşır. Ayrıca boyun da kısa değil. Ancak bele kadar uzun saç kısa gösterir dipnot olsun:1:

Back
X