• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı asimetrik surat

İnsanlar gelip size bunu mu söylüyor? Bence önce size bu kadar kolay hakaret edebilen insanları hayatınızdan çıkarmanız lazım, çok saygısızca birinin görünüşü hakkında istenmediği halde kabaca yorumlar yapmak.
Yüzünüze uygun saç kesimi yaptırabilirsiniz, yüz yogası da işe yarıyor biraz asimetrikler için. Yine de ne olursa olsun kendinizi sevin, insanların kaba kaba konuşmasına müsade etmeyin

Elinizden estetik işlemler geliyorsa,gücünüz yetiyorsa ya tek çözüm o ,yok o olmuyorsa(çünkü makul ölçüde estetik işlemlere gayet normal bakarım-karşı değilimdir) ya da daha mantıklı ve sağduyulu düşünerek ben tipten şekilden şemalden ibaret değilim,kişiliğimle varım deyip kendinizi geliştirip değer vermeniz. Ben şahsen gerçekten karşımdakinin huyu nasılsa onu öyle görüyorum yani gözüme güzel görünüyor kusur bulamıyorum. Ama huyları iyi değilse kişiliği bozuksa tip hiç fayda etmiyor, çok da antipatik geliyor. Keza bazen kaş saç vs imaj değişiklikleriyle aynada kusur olarak gördüğünüz şeyleri biraz minimize etme imkanınız var,deneyin, imajdan anlayan kuaför/güzellikl merkezlerine danışarak yaptırmanız mümkün.

Ayrıca insanlar öyle acımasız ve densiz ki, dünya güzeli olup çıksanız karşılarına, ona da kusur bulurlar, haset ederler , siz size Siz plduğunuz için değer verenlere kulak verin,kimse mükemmel değil,Allah insana kalp eğriliği vermesin. Tipime densizce ve hadsizce yorum yapanların sözleri benim için bir hiç değerindedir.
İşin tuhafı insanlar çirkin imasında niye bulunur ki mesela dimi,ya kendisinin yarası vardır birşeylerde ya da aslında kendini daha çirkin görüyordur, çirkinsem çirkinim sanane ki, sana zararı ne faydası ne :)))) ego tatminliği..

Yüzüm aşırı asimetrik ve geniş bir alnım var böyle olanlar kendinizi aynada seviyor musunuz insanların yorumlarıyla nasıl başa çıkıyorsunuz
Kendimi her halimle seviyorum çünkü bir taneyim. İnsanların duygularım üzerinde hakimiyet kurmasına izin vermiyorum. İnsanlar sürekli konuşur ne konuştukları umurumda değil.

Yüzüm aşırı asimetrik ve geniş bir alnım var böyle olanlar kendinizi aynada seviyor musunuz insanların yorumlarıyla nasıl başa çıkıyorsunuz
Kendimi olduğum gibi severim. Estetik yapacak imkanım var fakat gerek duymuyorum. Allah beni böyle yaratmış. İnsanın bahtı güzel olsun sağlığı yerinde olsun yeter. Ben bir eşya değilim insanların beğenisine sunmuyorum kendimi. İnsanlara da o şekilde bakmıyorum. Bence bu dünyadaki en sığ düşünce insanı elinde olmayan konularla değerlendirmek.

Herkesin yüzü asimetrik ki? Ben farkediyorum insanların asimetrisini ama normal olan bu. Diğer tarafla aynı olduğunda çok ilginç göründüğüne dair çok fazla video var.

Back
X