- 11 Haziran 2015
- 184
- 65
Merhaba kizlar.ben 8 senelk evliym.siddetli gecimsiz aksi bir esim var.bense daha uyumlu hanim bir insandim agzimdan asla kotu laf cikmazdi.bunca yildr iyi gunumuz olmadi.hic sucum yokken ne hakaret asaglama kufurler duydm.cok haksızlığa ugradim.yillarin birikimi cok fazla bugun hala ayni sekilde kotu giden bi evlilik.tukendim.aramizda sevgi saygi bitti.neyse benim sorum şu; bu aksam yine sacma sapan kavga ettik.bugun zaten iyi degilim kendi ailemle alakali uzgundum.ve ne oldu diye bile sormuyo odun.ben zaten gerginken onun yine sacma seylerden sokranmasina sinir oldum ve patladim(gunlerin birikimi) hüngür hüngür aglarken bi yandanda birak artk beni yaa yeter madem sevip sayamiyorsun bitsin guzellikle dedim.sinirime hakim olamadm ve ya beni bırak yada ben seni aldatacam dedim.halbuki buna çok karsiyim yani aldatmaya ve Allah korusun yapmayacagım bişey. Nasıl boyle sacmaladim anlamiyorum.tabi oda bu lafi duyunca agzina geleni saydi gitti içeri.ama ben daha cok aglamaya basladim hic iyi değilim ben nasil bu hale geldim aglamaktan icim çıktı. Hakliyken haksiz duruma düştüm resmen sinirlerim alt ust olmus bu evlilik beni ne hale getirdi.ben bunu soyluycek biri degilimki.ne yapacam simdi ben?bide tehdit ediyo arkadaslarina soyluycem onlar kocalarina boyle dese ne yaparlardi acaba diyo herkes bilsin boyle dedigini diyo.