Kendimi tanıyamıyorum:(((

eslemelif

sussam olmuyor, susmasam olmaz...
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
184
65
Merhaba kizlar.ben 8 senelk evliym.siddetli gecimsiz aksi bir esim var.bense daha uyumlu hanim bir insandim agzimdan asla kotu laf cikmazdi.bunca yildr iyi gunumuz olmadi.hic sucum yokken ne hakaret asaglama kufurler duydm.cok haksızlığa ugradim.yillarin birikimi cok fazla bugun hala ayni sekilde kotu giden bi evlilik.tukendim.aramizda sevgi saygi bitti.neyse benim sorum şu; bu aksam yine sacma sapan kavga ettik.bugun zaten iyi degilim kendi ailemle alakali uzgundum.ve ne oldu diye bile sormuyo odun.ben zaten gerginken onun yine sacma seylerden sokranmasina sinir oldum ve patladim(gunlerin birikimi) hüngür hüngür aglarken bi yandanda birak artk beni yaa yeter madem sevip sayamiyorsun bitsin guzellikle dedim.sinirime hakim olamadm ve ya beni bırak yada ben seni aldatacam dedim.halbuki buna çok karsiyim yani aldatmaya ve Allah korusun yapmayacagım bişey. Nasıl boyle sacmaladim anlamiyorum.tabi oda bu lafi duyunca agzina geleni saydi gitti içeri.ama ben daha cok aglamaya basladim hic iyi değilim ben nasil bu hale geldim aglamaktan icim çıktı. Hakliyken haksiz duruma düştüm resmen sinirlerim alt ust olmus bu evlilik beni ne hale getirdi.ben bunu soyluycek biri degilimki.ne yapacam simdi ben?bide tehdit ediyo arkadaslarina soyluycem onlar kocalarina boyle dese ne yaparlardi acaba diyo herkes bilsin boyle dedigini diyo.

hadi bi hata ettin sinir anında dedin,olabilir.
Eşinin rezil kişiliğine ne demeli?
Arkadaşlarıma söyleyeceğim ne demek,?!
yani sizi küçük düşürüp , millete ben nasıl biriyle evliyim,bana acıyın demek istiyor.
Sizde ya kararınızı uygulayın ya da boş boş tehdit edip blöf yapmaktan vazgeçin.
Aynen öyle.yakin dostlarim 2 tane ailecek gorusuyoruz zaten durumumuzu biliyorlar ve hep esimin haksız oldugunuda.simdi sanırım kendince koz buldu anlamadım

Evlenerek yasadigim bu derinnnn pismanligi bosanarak yasamaktan korkma.hem kendim ama daha çok kizim için

evlenerek yaşadığın pişmanlığın telafisi boşanma değil midir?
evlenerek pişmanlık yaşandıysa boşandıktan sonra aynı pişmanlık neden devam etsin ki bu bir oksimoron olur.
kızınız eğer sizin evliliğinizde yaşanan tüm kötülüklere,birbirinize davranış biçiminize şahit oluyorsa,ki 8 yılda oluyordur zaten, boşanmanız kızınızın geleceği,psikolojisi,insanlara ve özellikle erkeklere duyacağı güven açısından çok daha hayırlıdır.lütfen kızınızı bahane etmeyin.

hiç demeseydiniz iyi olan olmuş.sakın ona haklısın nasıl dedim gibi bir tavır sergilemeyin iyice üste çıkar.
arkadaşlarınıza diyeceğini sanmıyorum blöf yapıyordur.boşanmayacaksanız da ortalığın biraz sakinleşmesini bekleyin.birkaç güne yavaştan konuşmaya başlarsınız.

bence çocuğun yoksa boşanmayı düşünmelisin.
ya da eşinle bir terapiste gidin, böyle hayat geçmez, evde huzur çok önemli.
söylediğin söz yanlış ama eminim bugüne kadar o sana neler söylemiştir.
o yüzden gidip afdileme sakın, iyice üste çıkmasın[/QUOTE
Cok doğru yazmışsınız.ama yerapiste gidemeyecek kadar kotu malsef maddi durumumuz.zar zor psikiyatriste gitmistik.esime ilac verdi ofke kontrolü icin ama icmiyor.icim rahat etmedi gece yatarken ben bu sözü söyleyecek biri degilim yapacak biri hic değilim sen beni bu hale getirdin ama yinede söylemem gerekiyordu dedim tam Özür diliycektim kalkti gitti yataktan

Evlenerek yasadigim bu derinnnn pismanligi bosanarak yasamaktan korkma.hem kendim ama daha çok kizim için
Kızınla ne alakası var?
Yarın onun da psikolojisi bozulunca nasıl yardımcı olacaksın?
Büyüyünce anne neden boşanmadın, her ikimizi de mutsuz ettin diye sorunca senin için dediğinde sana madalya mı takacak?
Lütfen bu kadar dar görüşlü olma.
Aç gözünü.
Bebesi olup tek boşanan sen olmayacaksın.
Insan zaten bebesini düşündüğü için bu adamdan kurtulmaya Çalışır sen ise bebeni bahane ediyorsun sadece.

Kızınla ne alakası var?
Yarın onun da psikolojisi bozulunca nasıl yardımcı olacaksın?
Büyüyünce anne neden boşanmadın, her ikimizi de mutsuz ettin diye sorunca senin için dediğinde sana madalya mı takacak?
Lütfen bu kadar dar görüşlü olma.
Aç gözünü.
Bebesi olup tek boşanan sen olmayacaksın.
Insan zaten bebesini düşündüğü için bu adamdan kurtulmaya Çalışır sen ise bebeni bahane ediyorsun sadece.
Ama babasını ozleyecek her gun gormek isteyecek.annem babam seker hastasi esim olacak iyce cirkeflesecek zaten hep tehdit ediyo bosanma konusu geçince bilmiyorum belkide cesaretim yok:KK43:

hiç demeseydiniz iyi olan olmuş.sakın ona haklısın nasıl dedim gibi bir tavır sergilemeyin iyice üste çıkar.
arkadaşlarınıza diyeceğini sanmıyorum blöf yapıyordur.boşanmayacaksanız da ortalığın biraz sakinleşmesini bekleyin.birkaç güne yavaştan konuşmaya başlarsınız.
Gercektende oyle. ozur dileyecektim onun icin degil ama ne olursa olsun soylenmeyecek bişey soyledim.lafı oraya getirecegimi anladi kalkti gitti yataktan.sanirim suçlu kalmami istedi

Arkadaşım cidden neden boşanmıyorsun?
Sorunlarını az çok biliyorum.
Artık ruh halin iyice bozulmuş, Haklıyken haksız duruma düşmüşsün.
Bebene de sana yazık.
Ruh halim berbat zaten doğru tespit.herseye agliyorum.

Ama babasını ozleyecek her gun gormek isteyecek.annem babam seker hastasi esim olacak iyce cirkeflesecek zaten hep tehdit ediyo bosanma konusu geçince bilmiyorum belkide cesaretim yok:KK43:
Anladım, yazdıklarımız bir şey ifade etmiyor.
Yapacak bir şey yoksa çekmeye devam.
Allah'ım sabır versin inşallah.

Gercektende oyle. ozur dileyecektim onun icin degil ama ne olursa olsun soylenmeyecek bişey soyledim.lafı oraya getirecegimi anladi kalkti gitti yataktan.sanirim suçlu kalmami istedi

aynen en son ihaleyi sizde bırakmış.madem konuşsanız sizi suçlayacak yada daha beter kavga edeceksiniz bir süre sessiz kalın.boşanmanızı söyleyenler var bence de en doğrusu o seçenek gibi ama herkes o cesareti gösteremiyor malesef.o yüzden bu şekilde bir öneride bulundum.sessiz kalınca en azından biraz sakinleşirsiniz ikiniz de.

Aldatacağım mı dedin:KK57: Adam cidden sakinmiş bence direkt boşan ayrılın:KK55:

X