Kendimi toparlayamıyorum

bilinmeyenkisisi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
57
8
36
35
Doğum yapalı 3 ay olacak neredeyse kendimi toplayamıyorum bir türlü. Uykusuzluk beni mahvediyor. Agresif bir insan oldum çıktım. Eşimden soğudum. Bazen görmek bile istemiyorum. Sigara bağımlısı olmadığım halde sürekli sigara içesim geliyor. Hamileliğim beklenmedik zamanda oldu. Evleneli bir sene olmadan doğum yaptım. Hazır mı değildim diye düşünüyorum sürekli. Ama ne zaman hazır olunur ki? Oğlumu çok seviyorum orası ayrı ama bazen çok yoruluyorum tek başıma bakmak zor. Ailem uzakta yaşadığım yerde kimsem yok. Ücretsiz izin aldım sürekli evdeyim. Eşim maça
gidiyor arada arkadaşlarıyla çıkıyor. Herkes hayatına devam ediyor. Ben eski zevklerimden hiçbirini yapamıyorum. Arada başıboş gezmek istiyorum ama mümkün olmuyor. Bunalıyorum.

Esinize birakin arada cikin gezin, kendinize yemek ismarlayin felan. Bir iki saat bakabilir esiniz alti temiz karni tok olduktan sonra.

Benimde bebegım 41 gunluk tabiki eski yasantıdan eser yok ama ben cok mutluyum oglum cok seviyorum onunla her an o kadar guzel ki hem bu gunler de gececek hep boyle kalmıcazkı sızde alın bebısı atın arabasına cıkın dolaşın biraz alısverıs yapın. Tam havalar sogumadan benim evden dısarı bile cıkasım gelmiyor suan

Doğum yapalı 3 ay olacak neredeyse kendimi toplayamıyorum bir türlü. Uykusuzluk beni mahvediyor. Agresif bir insan oldum çıktım. Eşimden soğudum. Bazen görmek bile istemiyorum. Sigara bağımlısı olmadığım halde sürekli sigara içesim geliyor. Hamileliğim beklenmedik zamanda oldu. Evleneli bir sene olmadan doğum yaptım. Hazır mı değildim diye düşünüyorum sürekli. Ama ne zaman hazır olunur ki? Oğlumu çok seviyorum orası ayrı ama bazen çok yoruluyorum tek başıma bakmak zor. Ailem uzakta yaşadığım yerde kimsem yok. Ücretsiz izin aldım sürekli evdeyim. Eşim maça
gidiyor arada arkadaşlarıyla çıkıyor. Herkes hayatına devam ediyor. Ben eski zevklerimden hiçbirini yapamıyorum. Arada başıboş gezmek istiyorum ama mümkün olmuyor. Bunalıyorum.
Ailem aynı şehirde ama 3 gün kaldı gitti ben saçımı Bile boyattım ojesiz gezmiyorum 15 gün oldu Doğum yapalı eşinin çıkmasına nie izin veriyorsun ki tek mi yaptın ı çocuğu sen ve bizim gelen gidenin hesabı Yok cocuk uyuyunca temizlik börek çörek yapıyorum duş alıyorum arada babasına veriyorum o ara gene ben koşturmaca evet Yorgun’um ama eşinden destek al baktırt duşa girmem lazım de ver baksın uyumam lazım de yazık sana da alıştır

Sanki bir an birisi beni anlatmış sandım bu kadar benzer hikaye olur ancak. Benim de ailem uzakta annecim doğumuma geldi döneceği zaman ben de bebeğimi alıp onunla gittim. Üç gün önce geri döndüm iznim bittiği için mecburen. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim eşim bizi bırakıp çıkmıyor şükür ki ama ben annemde kaldığım sürede bebeğe yeni hayatıma biraz alıştım ama o uzak kaldı bebek yeni doğmuş gibi tecrübesiz hala ve beni delirttiği zamanlar oluyo. Ben de senin gibi burda kimsem yok çok çok üzgünüm hele de annemden yeni ayrılmış olarak çok da duygusalım ağlayıp geziyorum düşün. sana diyeceğim şu ki herşeyi yüklenme canım babasına ver. Ben işten gelince hemen eşime devrediyorum tabiki ben de ilgileniyorum bırakır mıyım ama o tavizi eşine verme bu çocuğu tek başıma yapmadım de sorumluluk alsın biraz. Evlenince eski hayat kalmıyor bebek olunca hiç bişey kalmıyor bi silkelensin o da. Kendini üzüp yeme sakın tek başına orda arkadaşım. Eşinle kötü de olma tatlı tatlı yap bunu. Hadi sen babaya git ben şunu yapayım bunu yapayım de ver kucağına. Allah yardımcımız olsun..

Arada esinize birakio cikmaniz gerek biraz kuafore gitmek veya alisveris yapmak bana iyi gelir meaela

hepsi gececek merak etme..bebiki al disari cık ..bi markete bile gitsen degisiklik..aman usutur diye evden cikmamazlik yapma..apartmanin onunde 5 dk dolanmak bile iyi gelir..esinle de konus ne kadar bunaldigini söyle.

Bu aralar daha iyiyim eşimle de konuştum artık dışarıya adım atamıyor. Ama hala bebeği ona bırakıp dışarı çıkma konusunda kararsızım baş edebilir mi diye? Ne yapmalıyım? Bi denesin mi dersiniz? Bir de benim bebeğim biberona alışık değil sağıp bıraksam içer mi napar kestiremiyorum.

Bu aralar daha iyiyim eşimle de konuştum artık dışarıya adım atamıyor. Ama hala bebeği ona bırakıp dışarı çıkma konusunda kararsızım baş edebilir mi diye? Ne yapmalıyım? Bi denesin mi dersiniz? Bir de benim bebeğim biberona alışık değil sağıp bıraksam içer mi napar kestiremiyorum.
bebeginizin altini degistirip emzirip bi yarim saatligine disari cikabilirsiniz.bi market dolasip gelseniz o bile ferahlatir.esiniz de aksamlari birka kez altini degistirsin pispislasin.tek basina bu yuku tasimayin.

Back
X