Kendimi toparlayamiyorum

hircinmenekse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.718
88
163
Avusturya
Son gunlerde uzerimde bi agirlik var icinden cikamiyorum.. Yaptigim hersey caresiz spor kitap okumak arkadaslarla bulusmak.. Icimden bisey gelmiyo zorluyorum filan ama yok .. Neden boyle oldugumuda cozemiyorum sebbi yok.. Herseye cok kolay sinirleniyorum.. Daha neler yapabilirim fikirleriniz varmi

ayyy bunu kuyunca ne yapacağımı bilemedim. öyle kötü hissediyorumki kafamı duvarlara vurmak ölmek istiyorum. dha başka naıl anlatılır içimdeki mutsuzluk bilemedim

28 yasindayim o dönem gecti mi gecistirdim mi bilmiyorum ama her Zaman yaptigim gibi butun sorumluluklari yine uzerime topladim.. Böyle her yuku omuzlanarak kendimi dinlemeye Zaman birakmiyorum iyi degil memnun da degilim bu durumdan ama yine de yapiyorum.. Hayatimda ki eksikleri bu sekilde kapatmaya oyle cok alismisim ki.. Kendimle basbasa kalmaya korkuyorum resmen.. Canima kastim var gibi davraniyorum.. Nasil bi psikolojidir bu cozemedim... Kendimi isteklerimi Hep ikinci pilana atiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…