- 22 Şubat 2023
- 86
- 52
- 18
- Konu Sahibi kalmayanhevesler
-
Eşiniz çalışıyor yalnız kaldınız diyemi bu sinir,yani tamam insan üzülür ama bu kadarda beşik kıracak duruma gelmez,siz salonda uyumasına yanınızda yatmamasına sinirlisiniz bu duyguyuda annenize sığınarak çözmeye çalışmışsınız,öncelikli sorununuz bu yani diğerleri değil bu konuyuda konuşarak çözmeniz lazım,yoksa hiçbir insan evladı kocam çalışıyor yalnız kaldım diye sinir krizi geçirmez şartlar bu şekilde gelişiyor adam ne yapsın o da durumu müsait olsa gelir çocuğuna bakardı muhtemelen bunu sizde biliyorsunuzdur,siz bu duygusal boşluğu ilgisizliği başka şeylerden çıkartmayın neden sizinle ilgilenmek varken salonda tek başına kalıyor kafanıza takılan soru bu o yüzden bunu ona gece salona gittiğinde sorun cvbından tatmin olmazsanız sinirinizi ondan çıkartın olmadı aşılamayacak bir nedeni varsa başka kadın vs gibi ayrılın,çoğu anne eşi memur değilse özellikle bu sorunları zaten yaşıyor,bende tek başıma büyüttüm 40 derece ateşle okula götürüp getirdim,sabaha kadar başında bekleyip sabah uyanınca bakmaya devam ettim,anne olunca böyle oluyor zaten heleki yakınlarınız aileniz uzaktaysa.2 yaşında bebeğim var. Eşim ben hamileyken kendi dükkanını açtı kendini tamamen dükkana adadı. Çocuğu tek başıma büyüttüm, tek başıma çarşıya indim, herşeyi tek başıma yaptım. Gececi elemanı yok diye 2 yıl boyunca her gece tek başıma uyudum. Tam gececi eleman buldu eve geldi diye sevindim, şimdide uyku düzenim yok uykum gelmiyor artık geceleri diye tv olan odada koltukta uyumaya başladı. Memleketimde yaşamıyorum bu şehirde kimsem yok. Cocuğum uykuyu ve yemek yemeyi sevmeyen bir cocuk. Herkes zayıf diye laf ediyor. Bazen uyusun diye 2 saat sallıyorum belim vucudum şu yaşımda çok ağrıyor. Ağrısından oturup ağlıyorum. Sürekli hasta oluyor herkes anne olduğum için beni suçluyor. Ben bakamıyormuşum falan.. sürekli sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Cocuğa bağırıyorum nolur uyu artık diye sonra yine oturup ondan özür dileyip ağlıyorum. Yaşamak istemiyorum… bugün sabah 5.30 dan 9 a kadar bebeğimi salladım tam uyudu uykusundan kusarak uyandı, tam geri uyuttum ishal şekilde uyandı yine hasta oldu diye oturup bağırarak ağlamaya başladım sinirlerime hakim olamadım ahşap beşiğe ayağımla vurup kırdım şimdi düşünüyorum eşim uyanınca bir ton tantana yapıcak, paramız yok yeni beşik nasıl alıcaz diye ona ne diceğimi bilmiyorum. Cidden parada yok napıcaz biz şimdi bu kırık beşikle… keşke biri başımı okşasa, anneme yalvarıyorum nolur cok yalnızım yanıma gel benimle kal biraz diye kızım bende hastayım diyor gelmiyor. artık biri dönüp ne kadar yorgun olduğumu görüp sırtımı sıvazlasın istiyorum. Bu hayatı yaşamak istemiyorum ama sonra yavrum varken bunu nasıl düşünürüm diye daha cok yıpratıyorum kendimi. Psikoloğa gidicek parada yok ne yapmalıyım bilmiyorum
Sen git annene.2 yaşında bebeğim var. Eşim ben hamileyken kendi dükkanını açtı kendini tamamen dükkana adadı. Çocuğu tek başıma büyüttüm, tek başıma çarşıya indim, herşeyi tek başıma yaptım. Gececi elemanı yok diye 2 yıl boyunca her gece tek başıma uyudum. Tam gececi eleman buldu eve geldi diye sevindim, şimdide uyku düzenim yok uykum gelmiyor artık geceleri diye tv olan odada koltukta uyumaya başladı. Memleketimde yaşamıyorum bu şehirde kimsem yok. Cocuğum uykuyu ve yemek yemeyi sevmeyen bir cocuk. Herkes zayıf diye laf ediyor. Bazen uyusun diye 2 saat sallıyorum belim vucudum şu yaşımda çok ağrıyor. Ağrısından oturup ağlıyorum. Sürekli hasta oluyor herkes anne olduğum için beni suçluyor. Ben bakamıyormuşum falan.. sürekli sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Cocuğa bağırıyorum nolur uyu artık diye sonra yine oturup ondan özür dileyip ağlıyorum. Yaşamak istemiyorum… bugün sabah 5.30 dan 9 a kadar bebeğimi salladım tam uyudu uykusundan kusarak uyandı, tam geri uyuttum ishal şekilde uyandı yine hasta oldu diye oturup bağırarak ağlamaya başladım sinirlerime hakim olamadım ahşap beşiğe ayağımla vurup kırdım şimdi düşünüyorum eşim uyanınca bir ton tantana yapıcak, paramız yok yeni beşik nasıl alıcaz diye ona ne diceğimi bilmiyorum. Cidden parada yok napıcaz biz şimdi bu kırık beşikle… keşke biri başımı okşasa, anneme yalvarıyorum nolur cok yalnızım yanıma gel benimle kal biraz diye kızım bende hastayım diyor gelmiyor. artık biri dönüp ne kadar yorgun olduğumu görüp sırtımı sıvazlasın istiyorum. Bu hayatı yaşamak istemiyorum ama sonra yavrum varken bunu nasıl düşünürüm diye daha cok yıpratıyorum kendimi. Psikoloğa gidicek parada yok ne yapmalıyım bilmiyorum
Boşanmaya ne dersiniz adam hiç bir işe yaramıyor ve sizde uyanınca beşik için tantana yapacak diyorsunuz . Biraz dişli olun ya ne demek tantana yapacak adam olsaymışta sinir krizleri geçirmenize izin vermeseymiş. Çocuk sadece sizin çocuğunuzu değil bunu unutmayın bu ne ya paşazade oğlu sanki2 yaşında bebeğim var. Eşim ben hamileyken kendi dükkanını açtı kendini tamamen dükkana adadı. Çocuğu tek başıma büyüttüm, tek başıma çarşıya indim, herşeyi tek başıma yaptım. Gececi elemanı yok diye 2 yıl boyunca her gece tek başıma uyudum. Tam gececi eleman buldu eve geldi diye sevindim, şimdide uyku düzenim yok uykum gelmiyor artık geceleri diye tv olan odada koltukta uyumaya başladı. Memleketimde yaşamıyorum bu şehirde kimsem yok. Cocuğum uykuyu ve yemek yemeyi sevmeyen bir cocuk. Herkes zayıf diye laf ediyor. Bazen uyusun diye 2 saat sallıyorum belim vucudum şu yaşımda çok ağrıyor. Ağrısından oturup ağlıyorum. Sürekli hasta oluyor herkes anne olduğum için beni suçluyor. Ben bakamıyormuşum falan.. sürekli sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Cocuğa bağırıyorum nolur uyu artık diye sonra yine oturup ondan özür dileyip ağlıyorum. Yaşamak istemiyorum… bugün sabah 5.30 dan 9 a kadar bebeğimi salladım tam uyudu uykusundan kusarak uyandı, tam geri uyuttum ishal şekilde uyandı yine hasta oldu diye oturup bağırarak ağlamaya başladım sinirlerime hakim olamadım ahşap beşiğe ayağımla vurup kırdım şimdi düşünüyorum eşim uyanınca bir ton tantana yapıcak, paramız yok yeni beşik nasıl alıcaz diye ona ne diceğimi bilmiyorum. Cidden parada yok napıcaz biz şimdi bu kırık beşikle… keşke biri başımı okşasa, anneme yalvarıyorum nolur cok yalnızım yanıma gel benimle kal biraz diye kızım bende hastayım diyor gelmiyor. artık biri dönüp ne kadar yorgun olduğumu görüp sırtımı sıvazlasın istiyorum. Bu hayatı yaşamak istemiyorum ama sonra yavrum varken bunu nasıl düşünürüm diye daha cok yıpratıyorum kendimi. Psikoloğa gidicek parada yok ne yapmalıyım bilmiyorum
Gecesini gündüzüne katıp,sizleri ihmal ederek çalıştığı işte,2 yaşında bebeğim var. Eşim ben hamileyken kendi dükkanını açtı kendini tamamen dükkana adadı. Çocuğu tek başıma büyüttüm, tek başıma çarşıya indim, herşeyi tek başıma yaptım. Gececi elemanı yok diye 2 yıl boyunca her gece tek başıma uyudum. Tam gececi eleman buldu eve geldi diye sevindim, şimdide uyku düzenim yok uykum gelmiyor artık geceleri diye tv olan odada koltukta uyumaya başladı. Memleketimde yaşamıyorum bu şehirde kimsem yok. Cocuğum uykuyu ve yemek yemeyi sevmeyen bir cocuk. Herkes zayıf diye laf ediyor. Bazen uyusun diye 2 saat sallıyorum belim vucudum şu yaşımda çok ağrıyor. Ağrısından oturup ağlıyorum. Sürekli hasta oluyor herkes anne olduğum için beni suçluyor. Ben bakamıyormuşum falan.. sürekli sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Cocuğa bağırıyorum nolur uyu artık diye sonra yine oturup ondan özür dileyip ağlıyorum. Yaşamak istemiyorum… bugün sabah 5.30 dan 9 a kadar bebeğimi salladım tam uyudu uykusundan kusarak uyandı, tam geri uyuttum ishal şekilde uyandı yine hasta oldu diye oturup bağırarak ağlamaya başladım sinirlerime hakim olamadım ahşap beşiğe ayağımla vurup kırdım şimdi düşünüyorum eşim uyanınca bir ton tantana yapıcak, paramız yok yeni beşik nasıl alıcaz diye ona ne diceğimi bilmiyorum. Cidden parada yok napıcaz biz şimdi bu kırık beşikle… keşke biri başımı okşasa, anneme yalvarıyorum nolur cok yalnızım yanıma gel benimle kal biraz diye kızım bende hastayım diyor gelmiyor. artık biri dönüp ne kadar yorgun olduğumu görüp sırtımı sıvazlasın istiyorum. Bu hayatı yaşamak istemiyorum ama sonra yavrum varken bunu nasıl düşünürüm diye daha cok yıpratıyorum kendimi. Psikoloğa gidicek parada yok ne yapmalıyım bilmiyorum
Eşinizin size yardımcı olması gerekiyor ama kafama takılan başka bişey olduğu için oraya hiç girmiyecegim 2 yaş artk bebeklikten çıkıldığı yaş neden hala beşikte saliyorsunuz anlayamadım ben çocuklarımı 9 uncu belki daha erkende olabilir tam hatırlamıyorum sallamayı bırakıp yatağa koyup elimle nazikçe sırtını okşayarak uyutuyordum bir yaşından sonra da uykuları gelince kendileri uyuyordu sizinki 2 yaşında bebek degilki beşikte sürekli saliyorsunuz çocuğunuz uyulmadığına göre hasta falan olabilir mi hep mi böyle yapıyorsunuz yoksa ishal olduğu için mi böyle2 yaşında bebeğim var. Eşim ben hamileyken kendi dükkanını açtı kendini tamamen dükkana adadı. Çocuğu tek başıma büyüttüm, tek başıma çarşıya indim, herşeyi tek başıma yaptım. Gececi elemanı yok diye 2 yıl boyunca her gece tek başıma uyudum. Tam gececi eleman buldu eve geldi diye sevindim, şimdide uyku düzenim yok uykum gelmiyor artık geceleri diye tv olan odada koltukta uyumaya başladı. Memleketimde yaşamıyorum bu şehirde kimsem yok. Cocuğum uykuyu ve yemek yemeyi sevmeyen bir cocuk. Herkes zayıf diye laf ediyor. Bazen uyusun diye 2 saat sallıyorum belim vucudum şu yaşımda çok ağrıyor. Ağrısından oturup ağlıyorum. Sürekli hasta oluyor herkes anne olduğum için beni suçluyor. Ben bakamıyormuşum falan.. sürekli sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Cocuğa bağırıyorum nolur uyu artık diye sonra yine oturup ondan özür dileyip ağlıyorum. Yaşamak istemiyorum… bugün sabah 5.30 dan 9 a kadar bebeğimi salladım tam uyudu uykusundan kusarak uyandı, tam geri uyuttum ishal şekilde uyandı yine hasta oldu diye oturup bağırarak ağlamaya başladım sinirlerime hakim olamadım ahşap beşiğe ayağımla vurup kırdım şimdi düşünüyorum eşim uyanınca bir ton tantana yapıcak, paramız yok yeni beşik nasıl alıcaz diye ona ne diceğimi bilmiyorum. Cidden parada yok napıcaz biz şimdi bu kırık beşikle… keşke biri başımı okşasa, anneme yalvarıyorum nolur cok yalnızım yanıma gel benimle kal biraz diye kızım bende hastayım diyor gelmiyor. artık biri dönüp ne kadar yorgun olduğumu görüp sırtımı sıvazlasın istiyorum. Bu hayatı yaşamak istemiyorum ama sonra yavrum varken bunu nasıl düşünürüm diye daha cok yıpratıyorum kendimi. Psikoloğa gidicek parada yok ne yapmalıyım bilmiyorum
Eşiniz o kadar çalıştığı halde paranız gerçekten yok mu. Sizi bu kadar yalnız bırakoyorsa bari maddi olarak tatmin etmesi lazım2 yaşında bebeğim var. Eşim ben hamileyken kendi dükkanını açtı kendini tamamen dükkana adadı. Çocuğu tek başıma büyüttüm, tek başıma çarşıya indim, herşeyi tek başıma yaptım. Gececi elemanı yok diye 2 yıl boyunca her gece tek başıma uyudum. Tam gececi eleman buldu eve geldi diye sevindim, şimdide uyku düzenim yok uykum gelmiyor artık geceleri diye tv olan odada koltukta uyumaya başladı. Memleketimde yaşamıyorum bu şehirde kimsem yok. Cocuğum uykuyu ve yemek yemeyi sevmeyen bir cocuk. Herkes zayıf diye laf ediyor. Bazen uyusun diye 2 saat sallıyorum belim vucudum şu yaşımda çok ağrıyor. Ağrısından oturup ağlıyorum. Sürekli hasta oluyor herkes anne olduğum için beni suçluyor. Ben bakamıyormuşum falan.. sürekli sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Cocuğa bağırıyorum nolur uyu artık diye sonra yine oturup ondan özür dileyip ağlıyorum. Yaşamak istemiyorum… bugün sabah 5.30 dan 9 a kadar bebeğimi salladım tam uyudu uykusundan kusarak uyandı, tam geri uyuttum ishal şekilde uyandı yine hasta oldu diye oturup bağırarak ağlamaya başladım sinirlerime hakim olamadım ahşap beşiğe ayağımla vurup kırdım şimdi düşünüyorum eşim uyanınca bir ton tantana yapıcak, paramız yok yeni beşik nasıl alıcaz diye ona ne diceğimi bilmiyorum. Cidden parada yok napıcaz biz şimdi bu kırık beşikle… keşke biri başımı okşasa, anneme yalvarıyorum nolur cok yalnızım yanıma gel benimle kal biraz diye kızım bende hastayım diyor gelmiyor. artık biri dönüp ne kadar yorgun olduğumu görüp sırtımı sıvazlasın istiyorum. Bu hayatı yaşamak istemiyorum ama sonra yavrum varken bunu nasıl düşünürüm diye daha cok yıpratıyorum kendimi. Psikoloğa gidicek parada yok ne yapmalıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?