yok konuştuk bir ikiHemen buluşma sonrasında mi sildi daha ertesi gün falan mı? Hemen sonra ise beğenmemiş ertesi gün ise siz yazmadiysaniz Trip atmış. Bosverin bence olgun biri degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok konuştuk bir ikiHemen buluşma sonrasında mi sildi daha ertesi gün falan mı? Hemen sonra ise beğenmemiş ertesi gün ise siz yazmadiysaniz Trip atmış. Bosverin bence olgun biri degil
Sözde derya deniz ama nitelik tam tersi çorak araziOnline tanışmalarda elektrik alınamadıysa insanlar bir şans daha vermeye çok yatkın olmuyor, sonuçta başka bir partner derya deniz. Siz de demişsiniz yüz yüze o elektrik olmadı diye. Bu kadar çirkinim de yüzüne bakılmayacak gibi miyim de kompleksine girmeye gerek yok.
Tipi düzgün olanlar var ama zihinsel düzgünlük de olmalı.yine de sağlıklı gelmiyor bana.yüzyüze olmadan yapılan bütün tanışmalar olması gerektiği gibi değil bence.şuanki sevgilimden çok memnunum.telegramdan tanışmıştım ama ilk ve tek düzgün ilişki yaşanacak kişi de o çıkmıştı.bunun üzerine de telegramdan tanışmak nornal diyemiyorum mesela.ya da bu uygulamalardan tanışıp evlenen bazı arkadaşlar gibi.eee ne varmiş ki biz de öyle tanıştık diyemiyorum yani.çookk çoookk nadir bir olay çünkü.bunun bilincindeyim.diğer adam gibi ilişkilerimde hep yüzyüze tanıştim.zaten online tanışmaları bu ( tinder gibi applerden bahsetmiyorum ) tipine çok güvenmeyen insanlar daha çok tercih ediyor. muhabbetimle tavlarım snaıyolar heralde.
İşte derya deniz olunca sokakta yüzüne bakmayacağın kişiler de hödükler de at hırsızları da türüyor, napcan ferhans teknoloji çağının kötülüğüSözde derya deniz ama nitelik tam tersi çorak arazi![]()
kendisi yakışıklıydı ama ben de güzeldim(!) zaten normalde aramızda lig farkı olacak bi durum yoktu bence.Kendisi Brad Pitt miydi ki?
Sizce neyi beğenmedi? Ve biz nerden koca bulcaz?Ben de çok duyuyorum o şekilde olan ama bana yine olağanüstü birşey gibi geliyor.sizde tutmayabilir.bazı konularda 10 da 9 tutan şey sende tutmaz.ki bu durumda oranlar da daha az.benim de başıma gelmişti.ben meraktan indirdim( hep öyle derler ya gerçekten ama) kimseyle de buluşmak aklımın ucundan bile geçmiyordu.bir tanesi bıkmadan usanmadan çok uzun süre mesaj yazdı.ben de dedim ki doğal olarak vardır bir hikmeti.ne kaybedeceğim.yakışıklı da biriydi.hemen buluşalım dedi zaten.buluşmaya bir geldi.elinde telefon yüzüme bakan yok.gıcık gıcık bir nasilsin, naber falan filan.hâlâ mesajlaşıyor.telefon geldi buna.kedisinin gözünde hastalik çikmiş.arkadaş ahlletmeye çalışsin sonra ben gideceğim dedi.2 dakika geçti geçmedi.bana da fotosunu gösterdi, doğruyu söylüyordu ama o önemli değil.kalktı gitti.kediyi veterinere götüreceğim diye.5 dakika oturduk oturmadik.gitti.bir daha da ne aradı ne sordu.ben mesaj attim.hoşlandiysan tekrar görüşürüz falan diye.günlerce mesaj kaldı orada.okunmadı bile.ben de görüp sinirlerim bozulmasin diye mesajı sildim.olaya bak yaa.ne oldu şimdişimdi bir arkadaş da gelir biz de oralardan evlendik niye bu kadar şaşırıyorsunuz ki der.hayat diye buna diyorlar işte.
![]()
Starbucks cikislari olabilirSizce neyi beğenmedi? Ve biz nerden koca bulcaz?![]()
Ya o tarz ayakustu tanısamadım ben hıcStarbucks cikislari olabilir![]()
Yeri geldiğinde gülüyoruz ama bu konular beni de çok darlıyor valla.kime sorsan sıkıntı yaşıyor bu konularda ama piknik yerlerine, şuralara buralara gidiyorsun etraf da çoluklu çocuklu aileden geçilmiyor.kim birbirini nereden buluyor da alıyor akıl sır ermiyor valla.ben de buldum bir tane ama bende de her an kaybetme korkusu var şuan.bulduktan sonra da rahat edemiyorsun yani.hep bir bu ilişki biterse bir daha düzgününü nasıl denk getireceğim korkusu oluyor bu seferde.eskiden en azindan herşeyiyle ideal bir ilişki yaşamadığın için bu derece etkilenmiyorsun. Ama bulduktan sonra kaybetmek de daha büyük acı olacak.diğer ilişkilerde de o ideali isteyeceksin çünkü.bir de evkenmek başarı değil değil, tercih, bizim toplumda başarı olarak lanse ediliyor derler.tercih mi şimdi bu yaniiSizce neyi beğenmedi? Ve biz nerden koca bulcaz?![]()
Siz nerden buldunuz ? Kaç aylık? Aynen ya bende böyle düşünerek çok sağlıksız bir ilişkiyi sürdürdüm.Ayrıldım. Az daha hayatımın hatasını yapıyordum. Neden evlenmıyorsun diyorlar, sanki erkekler sıraya girdi beni bekliyorYeri geldiğinde gülüyoruz ama bu konular beni de çok darlıyor valla.kime sorsan sıkıntı yaşıyor bu konularda ama piknik yerlerine, şuralara buralara gidiyorsun etraf da çoluklu çocuklu aileden geçilmiyor.kim birbirini nereden buluyor da alıyor akıl sır ermiyor valla.ben de buldum bir tane ama bende de her an kaybetme korkusu var şuan.bulduktan sonra da rahat edemiyorsun yani.hep bir bu ilişki biterse bir daha düzgününü nasıl denk getireceğim korkusu oluyor bu seferde.eskiden en azindan herşeyiyle ideal bir ilişki yaşamadığın için bu derece etkilenmiyorsun. Ama bulduktan sonra kaybetmek de daha büyük acı olacak.diğer ilişkilerde de o ideali isteyeceksin çünkü.bir de evkenmek başarı değil değil, tercih, bizim toplumda başarı olarak lanse ediliyor derler.tercih mi şimdi bu yanii.kendimizi kandırmanın alemi yok.başarının dibi resmen.başarı olmasa da şansın dibi.birşeylerin dibi yani illaki.
Şu evlilikten bakkalda satılan birşeymiş gibi bahsederler ya ifrit olurum zaten.eee evlenmeyi düşünmedin mi falan filan.eee sanki tek başına evleniliyor.biz telegramdan tanıştık dedim ya.ama o da kırk yılda bir.diğer arkadaşlar da hep anlatıp duruyor zaten ne saçma sapan yerlerden tanıştıklarınıSiz nerden buldunuz ? Kaç aylık? Aynen ya bende böyle düşünerek çok sağlıksız bir ilişkiyi sürdürdüm.Ayrıldım. Az daha hayatımın hatasını yapıyordum. Neden evlenmıyorsun diyorlar, sanki erkekler sıraya girdi beni bekliyor![]()
Ya aslında eski sevgilim bana yalvararak sevgili olduk, sonra kaybetme korkum olustu. Hep bu baskılar yüzündenŞu evlilikten bakkalda satılan birşeymiş gibi bahsederler ya ifrit olurum zaten.eee evlenmeyi düşünmedin mi falan filan.eee sanki tek başına evleniliyor.biz telegramdan tanıştık dedim ya.ama o da kırk yılda bir.diğer arkadaşlar da hep anlatıp duruyor zaten ne saçma sapan yerlerden tanıştıklarını. Kısaca kısmet valla.istediğin arkadaşa sor sana derman olmaz valla.herkes kendi kaderini, kısmetini yaşayacak.hep derler ya ders olsa da çalişsak, sınavı olsa da girsek, sevilmek de bir rızık diye.öyle.gerçekten.ne eğitime bakar, ne güzelliğe, ne karaktere.nasibinde varsa var yoksa yok işte.o derece değişik bir mevzu.ama genelde er geç herkesin de rızkı geliyor önüne.onu da söyleyeyim.
Koca bulmak da bence o kadar kolay değilYa aslında eski sevgilim bana yalvararak sevgili olduk, sonra kaybetme korkum olustu. Hep bu baskılar yüzündensiz kaç yaşındasınız , ve suankı sevgiliniz ideal adammı kafanızdaki. Aslında koca bulmak kolayda idealı cok zor
Amaaaaan. Hic takmayin.kendisi yakışıklıydı ama ben de güzeldim(!) zaten normalde aramızda lig farkı olacak bi durum yoktu bence.
belki zengin birini falan bekliyodu layık görmedi bilemiyorum.
Konuyu yine kendi istekli olmana bağladın tebriksEtraf manyak dolu. Seç seç al.maalesef günümüzde de birileriyle iletişime geçmek çok kolay olduğu için bu pişkin, salaklar da kendini bir halt sanıyor.hepimizin başına gelen şeyler işte.zaten uzun süreli bir hukukunuz yok.birkaç güne unutursunuz.ama biliyoruz ki sorun sadece bu kişi değil.insanın hayata, insanlara karşı da güveni kirılıyor.sinirleniyor.gerçekten bazı tiplerin ne halt etmeye çalişığını anlamak mümkün değil. Hep yazıyorum yine yazacağım valla.biz kömür gibi yanıp dururken bu heriflerde hiç mi cinsel istek yoktur arkadaş.ben de onu anlamıyorum
Maşallah kimsenin kadınlara eyvallahı yok.bu gıdalar mı erkekleri erkeklikten çıkarttı anlamıyorum vall.eskiden kadın peşinde koşmak diye bir tabir vardı ya.şimdi kadınlar erkek peşinde koşuyor.onu da tutamıyor.cidden bu devirde birşeyler var.biz de kara talihli gibi denk gelmişiz.köyde kaliteli beslenen adamda ne iktidarsizlik oluyor ne de erkeklikten çıkıyor.bence eskiden erkeklerin bu kadar istekli anlatilmasinin nedeni de bu.adam alıyor temiz havayı, alıyor kaliteli gıdayı günde 3, 4 defa görevde.şimdikiler ayda 1 defa kıçını kaldıramıyor, bir de bizi beğenmiyor.