- 28 Mayıs 2021
- 1.859
- 823
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Şöyle ben normalde onu çok yakın sanıyordum ama sonra onun bana öyle hissetmesini , yalnızlıktan daha çok benimle arkadaş olduğunu anladım.Sizde 4 yıldır yalnızlık çekmemek ıcın mı arkadaşsınız
Derin bir bağ kuramadım diyorsunuz ama 4 sene az mı ?
İşten arkadaşızŞöyle ben normalde onu çok yakın sanıyordum ama sonra onun bana öyle hissetmesini , yalnızlıktan daha çok benimle arkadaş olduğunu anladım.
Onun bana karşı öyle hissetmediğini anladımŞöyle ben normalde onu çok yakın sanıyordum ama sonra onun bana öyle hissetmesini , yalnızlıktan daha çok benimle arkadaş olduğunu anladım.
Bunu ne zaman anladınız ? O zamana kadar siz kendınız bu kişiye karşı bag kuramadıgınızın farkında değil miydiniz. ?Şöyle ben normalde onu çok yakın sanıyordum ama sonra onun bana öyle hissetmesini , yalnızlıktan daha çok benimle arkadaş olduğunu anladım.
Ben de sizin gibi hissediyorum çoğu zaman. Boşanma sonrası psikolojik destek aldınız mı? 4 yıl içerisinde neden derin bağ kurulmadı sizce? 4 yıl az bir süre değil yani. İş dışında gittiğiniz başka yerler var mı kurs gibi?Kızlar merhaba malesef kendimi çok yalnız hissediyorum. Başka bir şehirde görev yapıyorum burda birisi var ama onunla da çok derin bir bağ kurduğumuzu sanmıyorum.4 yıldır arkadaşız. Çok yalnızlık korkusu olan birisi o yüzden benimle arkadaş sanırım.Çünkü sürekli yalnız kalmamalıyım kaygısı olan birisi.Memleketimde samimi bir arkadaşım var. Ailemde ne bileyim çok anlayan yok gibi sadece erkek kardeşim beni anlıyor gerçekten. Ailemle kavgam yok, ama ne bileyim çok fazla beni düşünmüyorlar gibi. İşte ne bileyim gerçekten beni anlayan, düşünen arkadaşım yok, çok yalnız hissediyorum. Bu arada evlenip ayrıldım. Sanki kimse beni sevmiyor gibi.
Söylediğiniz şeyler tam bir modern çağ sorunu.öyle değil falan diyerek boş avuntu vermeyeceğim ama çoğu kişinin bu tarz şeylerle mücadele ettiğini bilmek belki rahatlatır sizi.japonyada insanlar aile, arkadaş kiralıyor biz de o yolda ilerliyoruz maalesef.kim kimi seviyor, önemsiyor ki.şanslı olanlarımız sevgili, eş buluyor işte.ben de eskiden sürekli mücadele etmeye çalışıyordum bu hislerle ama baktım olmayacak ilaç kullanıyorum gitsin.başka türlü olmuyor.Kızlar merhaba malesef kendimi çok yalnız hissediyorum. Başka bir şehirde görev yapıyorum burda birisi var ama onunla da çok derin bir bağ kurduğumuzu sanmıyorum.4 yıldır arkadaşız. Çok yalnızlık korkusu olan birisi o yüzden benimle arkadaş sanırım.Çünkü sürekli yalnız kalmamalıyım kaygısı olan birisi.Memleketimde samimi bir arkadaşım var. Ailemde ne bileyim çok anlayan yok gibi sadece erkek kardeşim beni anlıyor gerçekten. Ailemle kavgam yok, ama ne bileyim çok fazla beni düşünmüyorlar gibi. İşte ne bileyim gerçekten beni anlayan, düşünen arkadaşım yok, çok yalnız hissediyorum. Bu arada evlenip ayrıldım. Sanki kimse beni sevmiyor gibi.
Sorun o değil ki arkadaş? Genel bir sorun var.Sizde 4 yıldır yalnızlık çekmemek ıcın mı arkadaşsınız
Derin bir bağ kuramadım diyorsunuz ama 4 sene az mı ?
genel bir sorun ? Yalnızlık genel bir sorun mu sizce çoğu ınsanın tercihi bence . konu sahibi de şuan farkettiği halde hâlâ arkadaşım die bahsediyor o kişiden.Sorun o değil ki arkadaş? Genel bir sorun var.
Yani şöyle gereken samimiyeti ve davranışı görmedim açıkcası. Yani ben mutluysam konuşuyorsam o da konuşuyor. Ya da gel ben çıkalım demezsem çıkmaz evden ne bileyim ilk yıl evlendiğim yıl düğünüme gelmedi başka şehirdeydi düğünüm, ev hediyesi almadı. Yani şöyle onun bana benim kadar feğer vermediğini davranışlarından anlıyorum.Bana iş ortamında yalnız kalmaktan çok korktuğunu, gidersem napcağımı söyleyip duruyor. Bence arkadaşlık yalnız kalmamak için değil gerçekten içten bir bağla kurulmalı. Şöyle diyeyim ben mesela onun için yapacağım şeyleri o bana yapmayabilir, ya da çok ısrar edersem belki. Yalnız kalmaktan dolayı bazen yapıyor gibi hissediyorum. O hemen birilerine yanaşıyor daha sonra diyor ki sen de hiç dışarı çıkmaz oldun, sıkıldım sevmesem de o kişileri takıldım diyor. Halbuki ben bu aralar modum pek fazla yok yani. Hep ben dersem çıkalım gezelim , benim modum yüksekken her şey güzel yani ama yokken işte sen de dışarı çıkmıyorsun diyorSorun o değil ki arkadaş? Genel bir sorun var.
Ben aslında karşıdaki kişileri sonradan fark ediyorum kendim gibi sanıyorum. Ama evlilik boşanma vs fark etmedim onu fazla.Bunu ne zaman anladınız ? O zamana kadar siz kendınız bu kişiye karşı bag kuramadıgınızın farkında değil miydiniz. ?
Geçen yıla kadar ptt kuyruğunda bile insanlarla sohbet eden biriydim bu yıl enerjimi sömüren hiç kimseyle görüşmüyorum. Hele depresifse kaçıyorum zaten hayat zor iki kahkaha atmayan insanla işim olmaz. Sizin konunuzu okurken bile enerjinizin düşük olduğu hissediliyor.Kızlar merhaba malesef kendimi çok yalnız hissediyorum. Başka bir şehirde görev yapıyorum burda birisi var ama onunla da çok derin bir bağ kurduğumuzu sanmıyorum.4 yıldır arkadaşız. Çok yalnızlık korkusu olan birisi o yüzden benimle arkadaş sanırım.Çünkü sürekli yalnız kalmamalıyım kaygısı olan birisi.Memleketimde samimi bir arkadaşım var. Ailemde ne bileyim çok anlayan yok gibi sadece erkek kardeşim beni anlıyor gerçekten. Ailemle kavgam yok, ama ne bileyim çok fazla beni düşünmüyorlar gibi. İşte ne bileyim gerçekten beni anlayan, düşünen arkadaşım yok, çok yalnız hissediyorum. Bu arada evlenip ayrıldım. Sanki kimse beni sevmiyor gibi.
Düşürdüler bacımGeçen yıla kadar ptt kuyruğunda bile insanlarla sohbet eden biriydim bu yıl enerjimi sömüren hiç kimseyle görüşmüyorum. Hele depresifse kaçıyorum zaten hayat zor iki kahkaha atmayan insanla işim olmaz. Sizin konunuzu okurken bile enerjinizin düşük olduğu hissediliyor.
Evet, doğru aslındaHa bu arada önceki konularınızdaki ruh emicilerden de uzak durun bence hiç Harry Potter da mı okumadınız
Uzak durmaya çalışıyorumEvet, doğru aslında
Bende seninle aynı sıkıntıyı yaşıyorum ailem ve kız kardeşleriyle aynı sitede oturuyorum eşim.cok.anlayissiz her şeyde laf sokuyor bana hep ben bildimcidir bende çok sıkıldım boşanmanın eşiğinden döndüm ama şuan bile canım sıkıldı kendimi yalnız tek hissediyorum ailemle eşim arasında kalıyorum eşime attiklarin da savunuyorum ailemle tartışma yaşıyorum evime inip ağlıyorum sonraKızlar merhaba malesef kendimi çok yalnız hissediyorum. Başka bir şehirde görev yapıyorum burda birisi var ama onunla da çok derin bir bağ kurduğumuzu sanmıyorum.4 yıldır arkadaşız. Çok yalnızlık korkusu olan birisi o yüzden benimle arkadaş sanırım.Çünkü sürekli yalnız kalmamalıyım kaygısı olan birisi.Memleketimde samimi bir arkadaşım var. Ailemde ne bileyim çok anlayan yok gibi sadece erkek kardeşim beni anlıyor gerçekten. Ailemle kavgam yok, ama ne bileyim çok fazla beni düşünmüyorlar gibi. İşte ne bileyim gerçekten beni anlayan, düşünen arkadaşım yok, çok yalnız hissediyorum. Bu arada evlenip ayrıldım. Sanki kimse beni sevmiyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?