- 29 Ağustos 2014
- 281
- 95
- 48
- Konu Sahibi rock_that_body
-
Genel olarak erkekler hakkında. Her erkeğin mutlaka bi cinsel ilişkisi olmuştur dediler.Bende erkek arkadaşıma bunu önceden sormuştum olmadı demişti.İster istemez etkilendim acaba dedim üzülmeyim diye söylemedi mi ?ne muhabbetine denk geldin sevgilinle ne bağlantısı var bu olayın?
O nasıl oluyor bilmiyorum.Yani ne yapmalıyım ? Ben içimden geldiği gibi davranıyorum.Bence seni pek takmiyor gibi geldi bana azcik zor kiz ol ne o oyle pesinden kosuyosun birajda osana pervane olsun..
Bu moralle gülümsettiniz. :)ya bu fatihler neden zor insanlar? tanidigim ne kadar fatih varsa aynı neredeyse...kendini yeme bitirme diye geldik bacım...
Bu moralle gülümsettiniz. :)
Ben ne yapmam gerektiğini çözemiyorum.Onun neden böyle yaptığını da ? Mesajım hala iletilmedi.Nerde ne ypıyor bilmiyorum yada beni mi engelledi yazmayım diye? Sürekli kuruyorum kafamda
Adam seni taniyormus hic bosuna kirilma milletten bisey duyup sevgiline afra tafra yapiyosun konuscaz filan diye tahammul edilmesi zor birisin demekki hep boyle sacmaliklarla karsina cikmissinki sen daha soylemeden bilmişGenel olarak erkekler hakkında. Her erkeğin mutlaka bi cinsel ilişkisi olmuştur dediler.Bende erkek arkadaşıma bunu önceden sormuştum olmadı demişti.İster istemez etkilendim acaba dedim üzülmeyim diye söylemedi mi ?
Yani bunu erkek arkadaşımdan şüphe ettiğim için değil incindim. Beni üzen kısım yine milletten ne duydun da saçmalayacaksın demesi oldu.Sebebini bilmeden kırması.
Hiç tanımadığınız bir insan hakkında fazlaca sert hüküm vermiyor musunuz sizcede ?Adam seni taniyormus hic bosuna kirilma milletten bisey duyup sevgiline afra tafra yapiyosun konuscaz filan diye tahammul edilmesi zor birisin demekki hep boyle sacmaliklarla karsina cikmissinki sen daha soylemeden bilmiş
Sürekli aklım onda.Kendimi kötü hissediyorum. Herşey güzel olsun istemiştim sadece.adet döneminde misin? bak o dònemlerde dikkatli ol...yapmıyacagın şeyleri yaptırır...takıntı yapma sakin ol...naparsa yapsın aaa genç bir kızsın daha...hayat yeni başlıyor...
Ben yüzyüze konuşalım mı dedim.Çünkü hani dürüstçe söylesin varsa kapatalım demek istedim.Ama canım benim önce ortaya yem atmışsın, bir konu yüzünden üzüldüm diye, çocuk ilgilenip nedenini sorunca da açılmamışsın. Bence burada komple karşı taraf haklı, gerçekten saçma birşeyi kafanıza takmışsınız sonra da bunu ortaya koydu diye sevgilinize kırılmışsınız.
Benden ayrılma sebepleri aynı.Ama o aradaki zamanda dönmeme sebepleri çok geçerli.İnsan sadece kendine yakışanı yapmalı ben olsam affetmezdim, sebepleri terkettiğinde söylediği gibi değilse, affettiğimde, ayrıldığı zaman benden ayrılmak için yalan söylemiş oluyor. Aradaki beni üzdüğü zamanın da telafisi yok.
Benden ayrılma sebepleri aynı.Ama o aradaki zamanda dönmeme sebepleri çok geçerli.
Üzüldüğüm zamanları çok iyi biliyorum ama şuan telafi etmemesi,önemsemesi çok koyuyor.
Ben şuan ne yapmam konusunda kararsızım.İşte affetmemenin iyi taraflarından bir tanesi, bir daha bir araya gelmeyeceğin insanları affetmemek en iyisi, diğeri sadece acıyı uzatıyor. Onda o ara zamanın karşılığı yok çünkü.
Ben şuan ne yapmam konusunda kararsızım.
Ya başına birşey geldiyse yada bilerek engellediyse.Sürekli kafamda kuruyorum sürekli.Ne zaman eskisi gibi olacağız biz demekten alıkoyamıyorum kendimi.
Çok merak ediyorum.İki dakka yargılayamadım ağız tadıylaki ilk postta yargılayabilirsiniz yazıyordu.
Eskisi gibi olamayacaksınız, eskisi o ayrılıkla bitti. Bu ikinci ilişkiniz. Siz acıyla değişmiştiniz, o ayrılıkla değişti. Yeni halleriniz bunlar. Başına bir şey geldiyse haber verir zaman bulabildiği zaman veya başkalarından haber alırsınız, bilerek engellediyse değmeyecek bir insanı seviyorsunuz ama büyüklük sizde kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?