• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi yedim,bitirdim.

İpleri bıraktım dedikten sonra, tekrar adım atıp mesaj attığın anda o iş yaş demektir.. Birşey söyleyip, birşey yapmaya kalkışıyorsanız devamını getirin..Zira aksi taktirde kaale alınmıyorsunuz ciddi olduğunuzda.
Şuan mesajım hala iletilmedi ve ben çok merak ediyorum.Bu kadar kapalı kalmazdı telefonu.

Hiç tanımadığınız bir insan hakkında fazlaca sert hüküm vermiyor musunuz sizcede ?
BEn durduk yere yorum yapmadim gordugun uzere yazdiklarindan yorum yaptim kiz arkadaslarin "butun erkekler yatmistir biriyle "diyor sende sevgilinin basina boyle birseyle gidiyorsun ? Mantiklimi simdi bu yaptigin daha bilmeden kirdi diyosun demekki bu turlu sacma sorunlarla bu cocuga gitmissinki yine boyle mantiksiz biseyle geldigini anlamis yattiysa napicaksin daha once ? Sormussun hayir demis inanirsin devam edersin yok guvenmiyosun ve coook onemliyse birakirsin hic yok yere altini desmeye calismak yerine hayir eline bi kanit gecti suphelendin soruyosun desen sor gene tamam eyvallah ama millet sohbet arasinda bi genelleme yapiyor ki bu arkadaslarin istatistik uzmani heralde soylediklerini bukadar ciddiye aldigina gore neyse gidip biri bisey dedi diye sevgilinin basina gidiyosun cocuksun daha cok belli

Alkol kullaniyorsa ve bunu avartiyorsa sizi anlamasi cok zor. Hata yapna payida cok ustelik.

Anlattikkarinizka bu iliskinin saglikli yuruyemeyecegini dusunuyorum. Kirmak istemiyorum fsjat mutlaja ayrilmalisiniz.

Neden kendinize bunu yapiyorsunuz? Sizi gercekten sevseydi daha önce ayrilmazdi... Madem ikinci bi sans verdiniz neden eskisi gibi sorgulamaya devam ediyorsunuz, sizde biseyleri degistirin o zaman... Sevgiliniz haksiz degilmis söylediklerinde, arkadaslardan duydugunuz bisey yüzünden tekrar bi konu acacaktiniz, albuki daha önce konusmussunuz bunu, inanmiyorsaniz o zaman sorgulayaktiniz simdi degil... Ayrica yasamissa ne olacak ki? Sizden önce olan bisey, sizinleyken olanlar sizi ilgilendirsin... Kusura bakmayin ama ben bi güzel son göremedim iliskiniz icin, cogunlukla ayni filmi izlemek pek zevk vermez...:ssz:

Kaçan kovalanır ..kaç. kovalayğncada adam ol öyle gel de. Aşk adamı düzeltir.

nan ben de diyorum ki bu nick hiç yabancı değil, yargılama hakkımı doya doya kullanmaya devam ediyorum eskilerden. Bile bile canını yakmaya devam et kardeş, elin yansa bile hiç bırakma emi.

Bilmem, ben hakaretlerine, can acıtıcı sözlerine dair bir özür göremedim. Tekrar birlikte olursak ilgisi arttıracağına dair de emare göremedim, hep ben onu yapıyorum, ben bunu yapıyorum diye yazmış. "Seninle yeniden imkansız" yazısının ana fikri. Umarım her bozuk şeyi düzeltmeye çalışmak doğanızda yoktur, dönüp tekrar uğraşmakla vaktimi harcamazdım ben olsam.

Biz lafını hiç kullanmıyorsa, ya anlamını bilmiyor, ya da dönmeyeceğinize çok emin. Haddinden fazla aşırı pollyanna kafasıyla okusaydım bile, biz lafını kullansaydı en azından size mutlu geçen zamanlarınızın hatrına içinizden acaba demenizi anlayabilirdim. Bu haliyle ı-ıh.

Şu saçma ben haklıydım tavırcılardan olmak istemem asla ama adam yine kendisi odaklı cümleler kurmuş?? Biz tavrı yok ki hiç bir söylediğinde, hani böyle sanki yazıdan karakter tahlili yapıyorum gibi saçma sapan bir hava oluyor ama pişmanlık; sana yaptıklarım için pişmanım, affet beni, bana tekrar güvenmen için bir şans ver vs. yazmadan nasıl olur?

Psikolojik sorunları varsa sen mi çözeceksin yani? Sevgilisi olarak hayatında var olcaksın sen, acıdığın kişiyi neden sevesin? Sevginin içinde şefkat illa ki olur da, yaralarını sarıp sonrasında taburcu mu edeceksin? İnsan zaten en fazla minnet duyar karşılığında, o da çabuk geçer artık o zamanı hatırlatacak yara kalmadığı için. Güya bu acılarının sebebi sensen ve senle olmuyorsa demek ki, kendi kendine iş olsun havalarında, seni başkasıyla görene kadar var mıydı bu halleri?

O kandırmadı, sen kanmak istedin.
Sen canı yanıyor sandın, elini uzattın, elin havada kaldı.
Hata yaptım diye düşünme, elimiz bir defa yanınca bir daha sıcak bir şeye dokunmuyor değiliz.

Ya yıllar yıllar bekleyeceksin bu adam kıymetini anlayıp olgunlasacak ya da vazgeçip önceden olmuşunu bulacaksın sevgiler

Back
X