mrb arkadaşlar.evimiz inşaat halinde olduğu için kendi oturduğumuz evi kapatıp kayınvalidemlerin yanına yerleştik.evimiz bitmedi hala beklemedeyiz.
bazen annemlerede gidip bir iki gün kalıyoruz ama genelde kayınvalidemlerle beraber oturuyoruz şuan.benim sıkıntım kayınvalidem.herşeye her yaptığımakarışıyor.öyle yapma böyle yapma yada birşeyi yapacağım zaman hemen engel oluyor.hevesim kursağımda kalıyor.sonuçta bende bir kadınım ve bir işi becerebilirim ama o böyle yapınca bunalıyorum.en küçük örneği bebeğim var 4 aylık ben hiç birşey bilmiyormuşum gibi karışıyor kendi büyütmeye çalışıyor.ne biliiym sürekli birşeyler yedirme içirme çabasında küçücük çocuğa.sonuçta ben çocuk yaptıysam bakmayıda bilirim ama o hep karışıyor.annemlere bazen gidiyorum bir iki gün kalıyorum geldiğimde odamda herşeyin yeri değişmiş oluyor.zaten bir odaya tıkılıp kaldık 3 kişi zor sığıyoruz bende bi odada 3 kişinin eşyalarıyla idare etmeye çalışıyorum.yeni doğum yaptığımda her gelen bir hediye getirmişti genelde bebeğime göre büyük kıyafet almış çoğu kişi bende ona olmaz diye hiç açmamıştım karışmasınlar diye anneme gittim geçen gün eve geri döndüm bir baktımki eşyalar karıştırılmış paketler açılmış kıyafetleri çıkarmış.sinir oldum.ben onun odasına girip karıştırıyormuyum sanki o benim eşyalarımı karıştırıyor.tamam belki kötü niyetle yapmyor ama istemiyorum istemediğimide söyleyemiyorum eşimden çekiniyorum bana kızar diye.o hediyeleri açtı sanki ne geçti eline gene olmuyor çocuğun üzerine fazla eşya çıkartıyor daracık odada.off allahım evim bir an önce bitsede geçsem evime.neyapmalıyım konuşmalımıyım kayınvalidemle yoksa sık dişini idare etmi dersiniz bayanlar lütfen benim durumumda olan yada başından böyle bir şey gemiş olan varsa yazarmısınız??yorum rica ediyorum herkesten.teşekkür ederim.