Kendimize ayna tutalm m? Naslz?

Özgürlügüme cok önem veririm, kimseye hesap vermem, temiz & titizimdir, her isimi kendim yamak isterim, kendimi ezdirmem ve kimseyide ezmem, pratik ve hizli yaparim islerimi, dostluga cok önem veririm, para harcamaya bayilirim, sinirliyimdir´de, uyumlu kilik kiyafete cok merakliyimdir..Bunlar bana canim Annem´den miras kaldi...Mutfakta maalesef hala ustalasamadim ama yapim asamasindayim.. :asigim:

Kalp kirmak istemem, düsünerek konusurum, tartismalardan kacinirim, fazla gürültüye gelemem, cocuk/bebis sevdalisi degilimdir, yalniz kalmaya ihtiyac duyarim, kendimden baskasina 100% güvenemem, tezcanliyim bazen, keyifciyimde...Bunlar´da sevgili Babam´in bana mirasi.!

Annem & Babam "Hayir" demeye yürekleri her zaman el vermesede, ben artik "Hayir" demeyi ögrendim..Merhameti, yardimseverligi, saygiyi, arada kendi kendim ile konusmayi, insanlara kalbi kirilir diye hatasini söylememeyi ve kendime olan güvenimi her ikisinden almis bulunuyorum..!!!

MEVLAM ömürlerini uzun ve saglikli kilsin Anne & Babamin..!! :Saruboceq:

Aklima gelenler suan bunlar....vay be, ben neymisim..! kaydirigubbakcemile3

annemin hoşgörüsü sayesinde dağınık
babamın hayalleri sayesinde kendinden beklentisi yüksek
babamın açık fikirliliği sayesinde özgürlüğüne çok düşkün ama zaman zaman kendisiyle çelişmesi yüzünden fikirlerini sonuna kadar savunmayı öğrenmiş
akrabalarının zilyon tane kazığı sonucu akrabalarına güvenmeyen
kısa vadeli istekleri çabuk değişen şu an pasta isterken beş dakika sonra pastırma isteyebilen
çok sıkılınca yeter bıktım herşey gitsin başımdan diyen ama tatile girince de ay çok sıkıcı diye somurtan
evliliğe ve anneliğe karşı duyguları heveslenmek,istemek,korkmak ,vazgeçmek,istemek,merak etmek,düşünmek,korkmak şeklinde giden
şu dünyadaki kendine has herhangi insandan biriyim işte:icecream:

benimde huyum aynı babamdır...sabırlı,cömert,mücadele eden,insanları seven,karşısındakini kendinden daha çok düşünen,çocukları ve eşi için canını veren ,titiz,hareketli ,yerine göre tutumlu yani cimri değilim asla sevmemde zaten cimriliği,kıskançlığı sevmem,bide çocuk ruhluyumdur bu huy kime çekmiş bilmiyorum ..bizimkilerde yok çünki çocuk ruhluluk..çılgınlıkta vardır bende..bende böyleyim işte....

tutumluyum.. haksızlıga gelemıyorum bu yuzden basıma çok dertler almısımdır :))

insanlarla hemen öyle kaynasamam , yapım geregi (soğuk nevale derler bana klava: )

yasıma gore oldukca olgunum.. (hatta kk bulusmasındakı bi abla diyim (40 yasındaydı) benı kendınden buyuk beklıyormus gorunce şoka girdi diyebılırım kaydirigubbakcemile3 ) halbukısı daha 24 yasındayım
genelde sabırsızımdır ama hayat koşulları sabretmeyı öğretiyor bir şekılde..

arkadas konusunda seciciyimdir.. yalana tahammulum yoktur..

buyuklerıme herzaman saygılıyımdır..herzaman ama.

acıksozlugu severım bu genelde karsımdakı ınsanları hosuna gitmesede :)

kinci değilimdir ama misilleme yapmayı severim , beni çok kızdırırlarsa..

az ve öz konusurum.. ancak kkda cenem dustu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıskanclığın ottan mokkan oldugu durumlardan nefret ederim.. haa bu durumun çok iyi bir halt oldugunu savunan kişiyede acırım..

KIZ çocuklarını bi baska sevıyorum..insallah bi kızım olur :Saruboceq:

ev kuşuyumdur.. çok nadir gezmeye giderim biyerlere.. yatagımı,yastıgımı yadırgama huyum var

artık bakımlıyım :) (aşkım çok şikayetci bu konuda..ben senı boylemı beyenmıstım bidaha boyle makyaj yapma der..yada 2 saat oldu hadee daha cıkamadın evden diye sitem eder kaydirigubbakcemile3)
bazende huzur batar bana ,,gecımsız olurum..aksi fena biri olurum..

hırslı biri değilimdir.. içimde calısma istegi helekı hiç yok :)) kısacası tembel tenekenın tekıyım :))

ekmegi çok sevıyorum bide bu huyumdan vazgecebılsem keske.. ozaman fitt olcem ama nerde.. :):)

çok ama çoook inatcıyım ..dıkkafalıyım bu yuzden hem kaybettım hemde kazandım bazı seyleri

ayagıma gelen fırsatları (iş ve egitim alanında) teperek en buyuk aptallıkları yapan yıne benım .

birden parlarım yakar yıkarım heryerı sonra hiç bişey yokmus gibi davranırım :):)

küsme huyum var bidee... ozelıkle annem ve babama karsı.. kusersem bidaha konusmam 1ay kadar hemde.. (bu yuzden ailede ismim haskız klava: kardesım ve ablam oyle dıyor klava: )

kendıme ait bir dunyam var ve bazı seylerı orda yasamayı tercih ederim bu uzuntu veya sevıncte olabılır yada hayal... (kımse bılmez aşkımın suankı tek emeli orayı kendısıyle paylasmamı beklıyor olması)

ben sıkaya gelecek biri değilim..oyle sorumluk vs bana gore değil sevmem kaçma imkanım varsa kaçarım :)) suan sasıyorum kendıme nası olduda alyans sol parmagımda die.. arkadaslarımda dıyor sen en son evlenecek biriydin die.. dünya hali ne zaman ne olacagı belli olmuyor cidden.

kompleksim yok.. olan ınsanlarıda anlamak zor değil..bişekılde belli edıyorlar kendılerını zaten..

hayat ders alma gibi deyim yok bende.. aradan 2gun gecer yine aynı hatayı yaparım :))

her zaman empati yaparım .. ozellıkle eşime karsı sonra aile ve arkadaslar gelır yada kkda acılan konular için..

içten ve samımılıgı severım..

aslında ailede en farklı olan benim...her birindenbişeyler alsamda ailede tek
haksızlıklara sesini yükselten bazı şeylerde sessiz kalmaya beceremeyen,her istediini yapan ve yerine göre yaptıran, yeri geldimi bağıra çağıra ağlayan benimdir...
annemin güzelliğini zerafetini,babamın göz rengini ten rengini,saçımın düzlüğünü,yüz şeklini almışım...
annem çok fedekar bir kadındır çocukları evi için kendini feda etmişdir yıllardır yeterki biz doyalım,mutlu olalım,hasta olmayalım çocukları için yaşar diyebilirim....babam işleri dolayısıyla bizle tam ilgilenecek vakti olmadığı için yeri geldiğinde annem hem anne hem baba olmuşdur...çok sabırlıdır....
ben ne onun gibi fedakarım ne de sabırlı....ama annem gibi yapılan iyiliği de kötülüğü de hiç unutmam kinci değiliz hele annem hiç değildir ama yapılan hiçbişey unutulmaz ikimizdede...inatçıyızdır...
annem maşallah çok beceriklidir mutfakda....bense mutfağı hiç sevmem içimden gelmedikçe zorunlu olmadıkça mutfağa girmem....çok beceriksizim çok...:kedi:
ama annem ve babam gbi temiz ve düzenliyimdir...asla temzilikden taviz vermem...
babam da bende bazı şeylere takıntılıyızdır...mantığımız ön plandadır ince eliyip sık dokuruz herşeyi...
oda bende bişeyi yaparken mükemmeliyete önem veririz....babm gelenkçidir...yenilikleri pek kabullenemez....çok üzgünüm ama bazen bu huyumda benziyor babama tamam onun kadar eskiye bağlı değilim ama yenilikler babamı korkutur....bense düşündükden sonr adenemekden bişey olmaz diyip elimi taşın altına koyabilirim.....
işde bizde böyleiz...aklıma gelmeyen biçok şeyde olabilir ama ikisindednde bişeyler buluyurum kendimde ....
Allah eksikliklerini acılarını göstermesin....bu acıları yaşayanlara da sabır versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…