- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
- Konu Sahibi sevdaveysel
-
Merhaba kızlar.benim size sormak istdiğim konu,hep evimize alaıyoruz peki kendimize şahsi olarak neler alıyoruz düğünden sonrası için.kaçar tane iç çamaşırı pijama günlük kıyafet..ya da bu yeni gelinde mutlaka bulunmalı dediğiniz neler var..hadi bir el atalım da fikirlerimiz kaynaşssın :)
aaa bak bende yazmayı unutmuşum bnmkinede boxer ve atlet aldım pijama takımlarımız yok dahaçok güzel bir konu olmuş bende hafta sonu gidip çamaşırlarımı almayı düşünüyorum alttan çıtçıtlı badiler alıcam sütyen kilot mayısta evli olacağım için ince pijama takımları alıcam gecelik sevmiyorum saten ya da baby dol olayına hiç girmeyecem zaten birer takım nişan bohçamda vardı onlarda göstermelik dursunlar nişanlıma boxer atlet alıcam pijama takımı alacam onada saten takım almayacam büyük ihtimalle çeyizimde kullanılmayacak gereksiz şeylere yer vermiyecem yani
Benim vaaar annem almış NBB nin beyaz çok güzeljartiyer takım da alın öneririm :)
Ben biraz abarttım sanırım bu içgiyim işini
5 adet sütyen-külot takım
3 adet sütyen tekli
8 adet külot - tekli sütyenlerimle kendimce takım yaptım
5 adet penye takım - ipli askılı atlet& külot olanlardan
8 adet fantazi gecelik
10 adet de yazlık ve mevsimlik pijama takımı aldım - uzun kollu, kısa kollu, askılı; uzun, kaprili, şortlu vs herbirinden beğendiğim takımları aldım
Kışlık olarak 2 tane polar alt pijama aldım, bütün çamaşırcılarda satıldı bu kış, almayanı dövüyorlardı
Kışlık pijamaları da kış çıkınca alıcam inşallah
Okuyunca baya abarttım diye içimden geçirdimben de iç giyim almayı sevengillerdenim
yok yok ben de senin gibi aldım sayılırbaştan yenilecekse bence de böyle olmalı...
kızlar ben evli olan bır arkadaşımla kadıköy salı pazarına gıttım
kalıtelı ve cok ucuza bır suru baby doll fantezi atlet ve külot aldım
ama cok tatlılar kullanmaya kıyamıcam ben onları sanki :))
sıze onerırım bence babydoll lere fazla para harcamayın gıdın oradan alın
valla arkadaşım zaten fazla bır sure kalmıyor uzerınde dedı :)
doğru haklısın tüm evli arkadaşlar aynısını diyorama gel gör ki insan özenip alıyor
çalışmasam giderdim kadıköye ama zamanı ters bana
Allahım ya ne güzel ne tatlı telaşlar bunlar di mi safiyecim, herşeyini özene bezene alıyorsun
Zaten evlilik sürecinde mobilyaydı, evdi vs bunlar epey geriyor biz bayanları, böyle ciciler alınca çeyizimize sıkıntımız hafifliyor sanki, daha bir sevindirik oluyoruz hepimiz
çok güzel bir konu olmuş bende hafta sonu gidip çamaşırlarımı almayı düşünüyorum alttan çıtçıtlı badiler alıcam sütyen kilot mayısta evli olacağım için ince pijama takımları alıcam gecelik sevmiyorum saten ya da baby dol olayına hiç girmeyecem zaten birer takım nişan bohçamda vardı onlarda göstermelik dursunlar nişanlıma boxer atlet alıcam pijama takımı alacam onada saten takım almayacam büyük ihtimalle çeyizimde kullanılmayacak gereksiz şeylere yer vermiyecem yani
az kalmış düğününede:) evet ya erkek saten mi giyer allahaşkına :) bende almıcam valla önce bi kendi eksiklerimi tamamlayım diyorumm SONRA ONA ALIRIM ARTIK:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?