- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
Hanimlar selaamm. Sorunla gelmeim bugun size:) tamamen konusmak oylesine dertlesmek.. konu yine evlilik. Ama ciddi ciddi merak ediyrlum dusuncelerinizi. Bir grup var beni tasa tutan ama hep soyluyrkum siz arkadaslarinzla da ayni konulari konusmuyor musunuz? E Ben de arkadsim gibi gorup sohpetvari konusuyorim sizinle. Simdi olay su; evlilik hiic de lazim bisey degilmis gibi geliyor bana artik. Hatta icimde netlestirdim gibi degil. Bayagg gereksiz bisey evlilik. Sizce de oyle degl mi? Yani kadina yuklenen gorevler.. yukler.. elinden alinan ozgurluk.. hak.. vs.. bu konu cook uzar. Her daim kadinin hor, erkegin ustunn gorulmesi. Niye evlendim ki diyorum coooguu zaman. Tabi kavgalarmiz vs oluyor. Ama duaunuyorum kavga gurultu yok cok uzun zamandir. Ama yine de bu soru aklima geliyor. Ne gerek varmis ki! Diyorum. Surekli birinin arkasini topla. Surekli bi kosustirma, birine bagli olma vs. Tabi evlligmde cok skintili cook skintili zamanlarim oldu. Ama suan ole bi durum olmamasina ragmen duauncem bu. Mesela esim gecenlerde is icin il disina cikti 1 hafta kadar. Ozlemedgimi farkettim. Istedigmde ailemle soyle bi disariya ciktigmi.. cok kucuk seyler gibi duruyor dimi.. hatta 1 hafta sonunda gece geldi eve ve yorgundu neyse yattik. ben bos bulunup arkami dondum uyumak icin. Sarilma vss hicbiseu. Unuttum resmen. Diycejsiniz ki e swvmiyosun demekki artik. Eger sevmiyosam neden onca kavgada siddette cwkip gitmedim? Cevabini ben de blmiyorum. Belki de tuuumu aliskanlikm inanin bilmiyorum. Ama tekk oldugumu dusunmek heerseye ama herseye twk basina karar vermek yapmak ozgurce yasamak beni ole mutlu ediyo ki. Dusuncesi.. size de oluyor mu? Geecekten merak esiyorim