• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimizi eletirelim.

herkesi kendim gibi görürüm benden bişey istenmediği halde hemen herkesin yardımına koşarım ve kötü ben olurum

Her huyum kötüdür. Birine çabuk kinlenir çabuk yumuşarım. İyi oldum mu canımı iste veririm. Kötü oldum mu da benden kork.
Çok alınganım hemen küserim. Ayrıca çok sivri dilliyim. Hepsi bu galiba

çok çabuk alınırım herşeye ve hemen yanlış anlar küserim bide aşırı ağlarım ya göz değil musluk mübarek hemen akıyo yaşlar..hemen sinirlenirim ve sinirlendiğim an gözüm hiçbişey görmez ağzıma geleni söylerim sonradan pişman olur vicdan azabı çekerim

Merhaba...İnsanların bana karşı yaptığı hataları çok çabuk unutuyorum..Buda o kişilerden yeni hataları yapmasını kolaylaştırıyor...Buda benim üzülmeme sebep oluyor...Yinede eskiye göre azalttım ama tamamen değil...

aynen katılıyorum..ben de böyleyim yaaaa...çok üzüldüm bu yüzden

Benim en sevmediğim huyum herşeyi son ana bırakırım hep ertelerim,sonunda sıkışan ben olurum.Yine eskiye göre düzelttim kendimi biraz ama hala var aynı şey. Bir de fazla gururluyum nedense,birinden bişey istemeden kırk defa düşünürüm.Özel ilişkilerimde hep karşı tarafın alttan almasını beklerim,kolay kolay özür dileyemem.Offf hemen kurtulmam lazım şu huylardan..

bende bazı huylarmdan vazgeçebilsem keşke çok yıpratıyorum kendimi herşeyi çok takarım başkaları için kendimi yıpratırım,bide çok sabırsızım istediğim bişey hemen olacak,alınganımdır bide

Ben kinciyim malasef hiç birşeyi unutmam ve affetemem bu yüzden ama pişman değilim kanımca :)

ÇOK FAZLA KONUŞUYORUM BAZEN KARŞIMDAKİNE EN SON ANLATACAĞIMI HEMEN ANLATIYORUM .GEVEZE DEĞİLİM YANLIŞ ANLAMAYIN SADECE HAYATIMDA SIR YOK.İÇİM DIŞIM BİRRRRRRR.KİNDE TUTAMIYORUM HEMEN AFFEDİYORUM YANİ TAM Bİ.....

herşeye iyimser bakmak kimseyi kıramamak herşeye olur demek ve çok fazla titiz olmam:((((
safla salak arası birşeyim heralde:Roflol::Roflol::Roflol:

keşke başklarına verdğim sözleri tuttuğum gibi kendime verdğim sözleride tutabilsem.artık affedemem dedğim insanlara bir şans daha vermesem..ama nerdeee...

ÇOK HAYALPEREST VEDE İYİMSERİM.

HER ZAMAN ETRAFIMA İYİ GÖRÜNMEK İÇİN, çaba sarfetmem en beğenmediğim yanlarım

demekki kötü huylarda hep birbirine benziyo.. diğer arkadaşların sorunları bendede var.. alınganlık.. çok çabuk alınırım hemen kırılırım.. bide hep sevilmek isterim.. birde çok konuşurum :1no2::çok üzgünüm: ay daha fazla bişeye gerek yok sanırım :utangac:

Sabahlari uykudan kalkinca yüzüme bakilmaz,cok sinirli olurum.. Elimde degil.. Ama normalde uysal bir insanim,kendimden sikayetim yok:)

o kadar çok ki.hangisini sayayım.
1-fevri hareket etmem.
2-çok merhametli olmam.
3-yapılan kötülüğü çabuk unutmam.
4-yapılacak bi iş olduğunda herkesden önce ciddiye alıp omuzlamam.
5-elimdeki paranın kıymetini bilememem.
6-çok gururlu olmam
7-çok sulugözlü olmam.................

ve ayrıca karşımdakine fazla değer vermem,haklıyken haksız duruma düşmeyi başarabilmem............................................akannehir

sorunlarımı ıcıme atıp karsımdakının sıkılabılecıgını dusunup dıle getırememem ozellıkle bugunlerde hıc sevmedgım ozellıgımden bırı:delphin:

öfkem de mutluluğum da uç noktadadır.sinirlenince çok kötü oluyorum.ama sevinincede kimse beni tutamıyo.

kardeşime sordum bende en sevdiğin özellik hangisi diye;
-dobralığımı çok seviyomuş
-el şakaların sevmediğim için bu özelliğimi sevmiyomuş hanfendi................bakk seen

kendimi eleştirecek olursamda çok duygusal olduğum için her şeyi kafama takıyorum,buda beni çok sinirlendiriyooooo

nurların genel hali sanırım.sadece duygusal değilimdir

Back
X