EeAslinda olay sabah yaşandı ama sakinleşip konu açayım dedim. Tam delirmişken konu açinca abartıyorum diye bekledim.
Şimdi biz küsmeyen bir ciftiz. Hani tartissakta, kizsakta en fazla bikac saatte ortada birsey kalmaz. Küsme huyumuz yok.
Bu sabah eşim birseye bozulmuş. Bir surat bir surat, bana fenalik geldi.
Nefret ederim surattan, neyse kahvalti yapacagiz. Suratsiz suratsiz domates, salata dogradi orda. Ben de bari dedim yumurta kirayim. Soruyorum kaç tane yersin diye (sabit olmuyor)
Cevap yok. Sordum 2 kere daha yok ben sanki orda yokuuuummm, duvara konuşuyorum. Regl olmama da kalmış şurda 3-4 gun bana bir sinir geldi butun boyle yumurtalari basina atasim geldi.
Ben delirdim, bayadir delirmiyordum, ilk kez delirdim o an biraz çileden cikmiş olabilirim...
Cidden otursa kavga etse ben sakinlesiyorum ama cevap gelmeyince evi barki başina yikasim geliyor adamin. Aslinda bikac saat sabretsem duzelecek cunku biz kusmeyiz oyle uzun uzadiya...
Allahim sabir veeeer, bazen cok özeniyorum sakin sakin duranlara.
Simdi terapi al demeyin. Hergun herşeye sinir krizi gecirmiyorum.
Çok güzel ya keşke bende böyle yapabilsem. Ben tepki gösteririm lafıda sokarım ama sakinliğimi korurum bu yüzden keşke sen ben bende sen olsan harika olurdu. Bende çıldırıp ortalığı dağıtmak istiyorum şöyle içimin yağları eridi.Aslinda olay sabah yaşandı ama sakinleşip konu açayım dedim. Tam delirmişken konu açinca abartıyorum diye bekledim.
Şimdi biz küsmeyen bir ciftiz. Hani tartissakta, kizsakta en fazla bikac saatte ortada birsey kalmaz. Küsme huyumuz yok.
Nefret ederim surattan, neyse kahvalti yapacagiz. Suratsiz suratsiz domates, salata dogradi orda. Ben de bari dedim yumurta kirayim. Soruyorum kaç tane yersin diye (sabit olmuyor)
Cevap yok. Sordum 2 kere daha yok ben sanki orda yokuuuummm, duvara konuşuyorum. Regl olmama da kalmış şurda 3-4 gun bana bir sinir geldi butun boyle yumurtalari basina atasim geldi.
Ben delirdim, bayadir delirmiyordum, ilk kez delirdim o an biraz çileden cikmiş olabilirim...
Cidden otursa kavga etse ben sakinlesiyorum ama cevap gelmeyince evi barki başina yikasim geliyor adamin. Aslinda bikac saat sabretsem duzelecek cunku biz kusmeyiz oyle uzun uzadiya...
Çok güzel ya keşke bende böyle yapabilsem. Ben tepki gösteririm lafıda sokarım ama sakinliğimi korurum bu yüzden keşke sen ben bende sen olsan harika olurdu. Bende çıldırıp ortalığı dağıtmak istiyorum şöyle içimin yağları eridi.
Keşke susmasalar. Ne düşünüyor ne hissediyor kestiremiyiruz. Benim eşim de suskun. Ben bir yanıt alamadikca çıldırıyorum. En son evden git diye çıldırıyorum. Sinir oluyorum bende.Napayim işte...
Sessiz insana tahammul etmek zor degil mi? Kavga etse konussa biyere varirsin.
Ama susunca napilir ki? Konussam simdi tamam der.Huyu oyle kavga edince bikac saat pek konusmaz, olan da o ara olir.
Keşke susmasalar. Ne düşünüyor ne hissediyor kestiremiyiruz. Benim eşim de suskun. Ben bir yanıt alamadikca çıldırıyorum. En son evden git diye çıldırıyorum. Sinir oluyorum bende.
Gerçi haklısın bide şey var delirtiyorlar delirtiyorlar sonra karşına geçip sütten çıkmış ak kaşık gibi aaaa delirdi hemen yiiaaa diyorlar. Bi çarpıcaksın elinin tersiyle o olacak.Cildirmakta kendime zarar ya. Ben cildirdim bir guzel sonra oturdum yoga yaptim.
Neye bozulduğunu bilmiyor musunuz ? Öyleyse ben de çıldırırdım
Ben kendimi kaybediyorum ya hiç sakin kalamiyorum. Aslında bir kaç saat yalnız takiliyorum ediyorum. Bakıyorum adım atmıyor susuyor hala ha şimdi yedim seni diyorum gibi şeyler:)Dimi gozum gormesin istiyorum ben de ya. Benim ki sonradan konusuyor da ilk bikac saat susuyor ama olan o ara oluyor zaten huyu bu.
Ayy benimki de ayni seyi cok yapar. Normalde kavga etmiceksek de sırf susuyo diye ederiz. Resmen insanı kudurtmak icin koyulmus bi özellik gibi o. Cok iyi anladim siziAslinda olay sabah yaşandı ama sakinleşip konu açayım dedim. Tam delirmişken konu açinca abartıyorum diye bekledim.
Aa bu benim kocam
Ben ona aynısını yapıyorum. Sıkılıp kendi konuşuyor. O tiplere konulmak dırdır etmek demek çünkü. Onun gibi sus suratına bakma, kendine kadar kır yumurtanı ye kendi gelir kedi gibi fiks
Aslinda olay sabah yaşandı ama sakinleşip konu açayım dedim. Tam delirmişken konu açinca abartıyorum diye bekledim.
Her satırda kendimi gördümZaten biraktim gittim basta yemicem yemicem dedi sonra yemiş orda fare gibi
Ben dayanamiyorum ki oyle biraz dayansam gececek ama yok sayildigimi hissetmek saldirgan yapiyor beni.Ozellikle regl zamani veya oncesi zaten agresif oluyorum, biliyor.
Ayy benimki de ayni seyi cok yapar. Normalde kavga etmiceksek de sırf susuyo diye ederiz. Resmen insanı kudurtmak icin koyulmus bi özellik gibi o. Cok iyi anladim siziinsani krize sokuyo onun sakin kalip susmasi.
Cözüm bilmiyorum var mi da. Sakinlesince karsiniza alip böyle durumlarda susma aramizda iletişimsizlik oluyo olay daha kötü bi yere gidiyo diye uyarabilirsiniz.. tabi huy degisir mi bilmiyorum en güzeli cinnete devam o düsünsün
Ben de boyle birikip, birikip tum ihtisamimla patliyorum ama geriye hicbir sey kalmiyor yani yuz yuze bakamayacak hale getiriyorum
Bence cozumu birikmeden ufak patlamak.
Yani surat asmadan once de dolmus olabilir misiniz? Ya da neden beklediniz domates, salatalik dogramasini? Hemen sorsaydiniz?
Benimki de aynı ya gıcık oluyorum bu duruma ama o böyle yapınca ben de susuyorum. Gelip konuşana kadar sen bilirsin diyorum bir saat sonra max, geliyorNeye bozuldugunu biliyorum ama daha once neye bozuldugunu bilmedigim de olmustu.Bikac saat sessizce durup sonra neye bozuldugunu anlatiyor. Allahim yarabbim
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?