hakedene sevgi ve samimiyet gösterdiğim zamanlar...
günümüzde herkes sahte sevgi gösterileri içinde ne yazıkki. insanlar nefret ettikleri ya da hayatlarında görmedikleri insanlara bile ''canımlı cicimli '' konuşmalar ve davranışlar gösteriyor sürekli. birine ''canım'' demek ne de klişe olmuş...
bu sahteliklerin içinde yer almayan insanlar da özeldir benim için.
bende sizi tebrik ediyorum kendimide zorluklara rağmen kaldıramayacağım seyleri yasadığım ve tek basıma ayakta durduğum için çocuğuma iyi bir anne olmak için katlandığım sorunlarla bas edebildiğim için tebrik ediyorum hihoyyytkendimi,ailemin,eşimin beni en tebrik ettiği evliliğimiz süresince eşimin seyrileri varken onsuz burada dimdik ayakta durmamdır.ne ailem var yanımda ne de eşimin ailesi.tek başıma çok zor günler yaşadım.ama hep ayakta kaldım.eşimin başına 2 kere iş kazası geldi.hiç gözyaşı dökmedim.eve gelen komutanların karşısında dimdik ayakta durdum.hayat bu hep sınanıyoruz.kürtaj oldum eşim yanımdaydı,bir kaç gün ama göreve gitmek zorundaydı gene yalnızdım.kendi kendime yetiyorum işte.
kendimi,ailemin,eşimin beni en tebrik ettiği evliliğimiz süresince eşimin seyrileri varken onsuz burada dimdik ayakta durmamdır.ne ailem var yanımda ne de eşimin ailesi.tek başıma çok zor günler yaşadım.ama hep ayakta kaldım.eşimin başına 2 kere iş kazası geldi.hiç gözyaşı dökmedim.eve gelen komutanların karşısında dimdik ayakta durdum.hayat bu hep sınanıyoruz.kürtaj oldum eşim yanımdaydı,bir kaç gün ama göreve gitmek zorundaydı gene yalnızdım.kendi kendime yetiyorum işte.
Benim sizler gibi çok önemli tebrik edebileceğim birşey olmadı :1no2:
Ama dün salonu boyadım, usta tutsam bu kadar güzel yapamazdı, marifetimden ötürü kendimi tebrik ediyorum -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?