Kendimizi Tebrik Ettiğimiz Anlar...Paylaşalım

eşimin bütün eleştirilerine;sesini ykseltmesine ve beni hiç ama hiç başarılı bulmamasına rağmen ;araba kullanmakta ısrar edip trafiğe çıktığım için kendimi tebrik ediyorum..

hakedene sevgi ve samimiyet gösterdiğim zamanlar...
günümüzde herkes sahte sevgi gösterileri içinde ne yazıkki. insanlar nefret ettikleri ya da hayatlarında görmedikleri insanlara bile ''canımlı cicimli '' konuşmalar ve davranışlar gösteriyor sürekli. birine ''canım'' demek ne de klişe olmuş...
bu sahteliklerin içinde yer almayan insanlar da özeldir benim için.

bırıncısı kılo tartıda kılo werdıgımı gordugum aman ıkıncısı kaynanama lafı gedıgıne oturtur cınsten laf ettıgım zaman

ınternet ortamında burada , hiç görmesem de fikirlerini , düşüncelerini, yaklaşımını beğendiğim birine pekala "canım" diyebilirim... Günlük yaşamımda da öyle ahım şahım samimi olmasam da bana bir tabak pasta getiren komşuma da "canım" derim...
Bunu söylemek için çok fazla sebep aramam ...
Ben de bu huyumdan dolayı kendimi tebrik ediyim o zaman ... ınsanlara ,ufacık bir sebeple bile sıcak davranabildiğim ve kolaylıkla "canım" diyebildiğim için vereliniortak

umudum yoktu ; yüksek lisansı kazandığımda kendimi tebrik ettim

ıyıkı ben ben oldugum ıcın..
herkesın takdır ettıgı kışı oldugum ıcın..
bası agıran herkesınd erdıne kostum ıcın en guzelıde ıcımdekı sevgı hoşgoru oldugu ıcın bı kar oldugum ıcın kendımı tebrık edıyom..

2009 yilinda her taraftan vuran darbelere ragmen hala yikilmadim, tek basimayim ama ayaktayim daha gucluyum, yetmez mi ??

Ocak ayinda yazdigim mesajima bakiyorum da kendimi tekrar tebrik ediyorum,Allahin sevgili kullarindan biriyim galiba..

bende sizi tebrik ediyorum kendimide zorluklara rağmen kaldıramayacağım seyleri yasadığım ve tek basıma ayakta durduğum için çocuğuma iyi bir anne olmak için katlandığım sorunlarla bas edebildiğim için tebrik ediyorum hihoyyyt

En son evimde 15 kişiyi tek başıma ağırladım çok elim ayağım dolaşmadan, akşam amada yorgundum

İşimi rayına oturttum.. Kilo verdim.. Gülmeyi unutmayan bir yüzüm var... Bu yüzden kendimi tebrik ediyorum...

Kilo vermeyi başarabildiğim için bir alkış kednme

Gitar ve keman çalabidiğim için özel alkış lütfen

Son düzenleme:

Çok özel bir insan olduğunuz için... tebrikten ziyade güçlü bir kadın olduğunuz için zorluklara yenilmediğiniz için sizi alkışlaıyorum

mutlu bir

Bugun hemsirelik okulunu basariyla bitirdim. Bunun icin kendimi tebrik ediyorum; hatta helal olsun diyorum.
Ayrica son 1 senedir iyi kilo verdim. aferin bana

sırf o istiyor diye saçlarımı siyaha boyadım...
tebrik ediyorum kendimi hayalet gibi oldum

Benim sizler gibi çok önemli tebrik edebileceğim birşey olmadı :1no2:
Ama dün salonu boyadım, usta tutsam bu kadar güzel yapamazdı, marifetimden ötürü kendimi tebrik ediyorum -tatlicadiarzu-

Evet ben de salonu şampanya rengine boyamıştım rüloyla..Ama kendimi tebrik etmiyorum hayır güzel boyadım iz kalmadı...Hedefim tüm evi boyamak çünkü usta geliyor vır vır eşim boyuyor vıy vıy..erkekler bir iş yapıyor ama sen daha çok yoruluyorsun..

Bugüne kadar yaşadığım hiçbir şeyden pişman olmadım..Kah sevildim kah nefret edildim...Soba kurdum(müstaaaakil evimizde) duvar boyadım sipor ayakkabısı sattım(babamla ama ünlü markalardı pışşşıkk).. bir neye kahroldum tavanı boyamayı gözüm kesmedi!Hadi boyayında göriyim yeeee-mezler güzelimmm..Koluma kaç gün kiramp girdi önce düşünün derim?Anladınız mı ustaların niye gergin olduğunu?

Çalışmayı bu kadar çok sevdiğim ve bir defa bile "offf" demediğim için kendimi tebrik ediyorum!
Allahım utandırmasın inşallah!

İşyerinde 10 kaplan gücünde 3 kişinin yapacağı işi yapıp bitirdiğim için,
Akşama pestilim çıkmış vaziyette olduğu halde,akşam eve gidince
yemek,çay,temizlik,çocukla ilgilenme vs.yaptığım için,
Çocuk uyuduktan sonra en erken saat 23,30 da callaneticse
başlayıp yaptığım için kendimi tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…