- 12 Temmuz 2012
- 380
- 133
Arkadaşlar herkese merhaba ben 26 yaşında evli bir bayanım birde kızım var.ilk önce kendimi tanıtmak istiyorum ben kimseyi kiramayan uzemeyen imali konuşmayan guler yüzlü sürekli alttan alan bir insanım merhametliyim kin beslemem kimseye kusemem rabbim de beni böyle yaratmış değiştiremiyorum sorun şu ki ben eşimin işi dolayısıyla gurbet te yaşayan biriyim burda insan bir arkadaş bir aile bir dost arıyor kendine bir tane arkadaşım oldu birbirimizi tanıyana kadar malesef çok samimi olduk taniyamamisim yanlış hareketini gördükten sonra mesafe koymaya calistim ama kusmedim tabiki o kustu binbir sur atlar tavırlar vs. Bende böyle olunca sanki bir travma yaşıyorum ki ona hiç neden böyle yaptın niçin söyle böyle demedim bile bana birden yüklendi Abla laik tasladi neyse konu suki bu olaydan sonra herseyi kafama takar oldum hiç kendimi savunamaz pasif sessiz insan iliskilerinde kızdan bile susar oldum ki bu kadar değildim şimdi diğer arkadaşlarımla olsun kValide ile olsun kendimi koruyamiyorum korumaya kalksam bile eve gelincesoyledigim kaftan pişmanlık duyuyorum ve midem stresten aşırı ağrıyor acaba darildimi küstümu ya kuserse surat yaparsa ? Demekten dusunmekden mahvoluyirum noldu bana ne yapmam lazım esim çok kızıyor psikolojik mi bu neyin nesidir günlük hayatımı acabalar çok etkiliyor aramazsa kuserse kötü biseymi dedim acaba soruları kafamda esimde kızıyor artık sacmaliyorsun Dior haklı ama elimde değil kafamdan atamiyorum herkeze simdiden çok tsk ederim hayırlı kandiller