Kendimle İlgilenmez Oldum

rumos123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
133
0
46
Adana
iş hayatına atıldım atılalı kendimle değil hep işim ön planda oldu sevdiklerimi kaybettim bu yuzden arkadaslarımı kaybettim işim hep ön plandaydı hala da öyle neyapacağımı bilmez oldum evim e gelip oturamaz oldum rahat hareket edemiyorum saat kaç olursa olsun hep iş düşünüyorum of

malesef mesleğimiz saat 5 olunca mesaisi biten türlerden değil cnm...bnde peyzaj mimarıyım...hatta şuan işteyim...çizimlerden,yetiştirilmesi gerkenlerden biraz kafam dağılsın die buralarda dolaşim dedim..iletini gördüm...bana sorarsan işin hayatından ön planda olmasın bnce...işime aşığım tabiri caizse ama çok acil yetişmesi gerken bi işim olmadığı sürece saat 6 dedimi çıkarım...hoş çıkınca bni bkleyen yığınla sorumluluğum var onlarla ilgilenmem gerekiyo ama...önemli olan hayatının geri kalanına ve en önemlisi kendine zaman ayırabilmen..ben sadece gece yatmadan önce yarın şunları,şunları yapıcam die düşünürüm....ve mesai saati içerisinde işimi en iyi şekilde yapmaya çalışırım...zaten zamanımız çoğunu işte geçiriyoruz....mesai saatleri dışında da iş düşünmek bnce kendine ve dünyanın onca güzelliğine haksızlık olur....;)))

Back
X