- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
Merhabalar. Yaklaşım 5 yıldır kapalı bir bayanim.Eksiklerimle hatalarımla örtünmüştüm ...Mutluydum da.Bu arada 28 yaşındayım . Günümüzde tesettürün çok zor olduğunu fark ettim.Isyedigim gibi giyinmek o kadar zor ve masraflı geliyor ki bana.Vaz geçemediğim alışkanlıklarım vardi.Hareketli olmak..dugunlerrde partilerde eğlenmek gibi .Her seyim sevabı ,günahı ayrıdır diyeceksiniz ama mükemmele yakın bir kapalı olamadim.Vaz gectim.acildim
kendimi bu konuda yetişmiş,yeterli giremedim.Uzgun müyüm evet...Ama böyle bir karar aldim.Bana iyi gelip gelmeyeceğini de bilmiyorum.Ama Efendimizin giyinmiş çıplaklar klkonuku bir hadisi şerifi var.Onlardan biri olmak istemedim.Bu yüzden acildim.Tesettur u layıkıyla yerine getirenler var ama ben onlar gibi olamadim.
Içimde hep söyle bir düşünce vardı ortunurken.Kapanirsam iyi bir kul olamam.Iyi bir müslüman olamam.Rabbimin cennetine layık olamam.Bu düşünce ile ortunmustum..Hala bu sorulara cevap verebilmiş degilim.Ama açılmakta kararlıyim . YA en iyi şekilde ya da hiç dedim.Ve açılmayı tercih ettim.
Belki bir gün.. yeniden kapanirim..Istedigim gibi hem de..
Görüs ve elestirerinize acigim.Ama iyi niyetle olursa sevinirim.
kendimi bu konuda yetişmiş,yeterli giremedim.Uzgun müyüm evet...Ama böyle bir karar aldim.Bana iyi gelip gelmeyeceğini de bilmiyorum.Ama Efendimizin giyinmiş çıplaklar klkonuku bir hadisi şerifi var.Onlardan biri olmak istemedim.Bu yüzden acildim.Tesettur u layıkıyla yerine getirenler var ama ben onlar gibi olamadim.
Içimde hep söyle bir düşünce vardı ortunurken.Kapanirsam iyi bir kul olamam.Iyi bir müslüman olamam.Rabbimin cennetine layık olamam.Bu düşünce ile ortunmustum..Hala bu sorulara cevap verebilmiş degilim.Ama açılmakta kararlıyim . YA en iyi şekilde ya da hiç dedim.Ve açılmayı tercih ettim.
Belki bir gün.. yeniden kapanirim..Istedigim gibi hem de..
Görüs ve elestirerinize acigim.Ama iyi niyetle olursa sevinirim.