Kendimle konuşmalarım

hanmeli

bebekli anne zayıflıyor :)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
5.283
5.270
398
Evet yağmurcum...
Saat 23.14 göğsüne saplanan aptal sancıdan rahatsızsın.. o sancı neden geldi oraya.. stresliisn çünkü...

Aylardır her gece yatağa girince aha böyle mal gibi kalıyorsun.. gün içinde yediklerin.. vicdan azabı çekerek uyumaya çalışmaların..
Bi yandan yok yok sen iyisin millet senin kilo da olmak için uğraşıyorediyorsun amma sen kendinden memnun değilsin...

O pardesüden çıkan göbek ne.. babanın göbeği kadar oldu o göbek.. sarkmaya da başladı iyice . İğrençsin..
Egzamalar da alsın başını gitsin oh valla.. hadi sen kendine bakma iyi de koca n'olacak hani ona az güzel gözük ne kızım..

Oof of..

Bu kaçıncı günlük 🤦‍♀️ nedir bu kısır döngü Allah'ım..

Yarın 19 Aralık 2019..
Yarın ekmek yeme tamam mı bırak artık başlayalım .. yryşe kaç git Borak oğlanı annene..

Hadi yarın tartılıp buraya not al 3-5 gün sonra yine tartılırsın.. 75 i görmeden kaç kurtul şu stresten..
Yarın akşam güzel şeyler yaz tamam mı..
Hani yarını pişman geçirme nolur ..😔
Tamam senden daha kilolu insanlar var evet onlar çok mutlu sen manyaksın belki psikolojin bozuk ne bileyim ben doktor değilim li.
Benlm göbeğin geçen aydan daha büyük.. ben bunun farkındayım sadece olmaması gerekiyor şimdi böyşeyse seneye daha da büyük olabilir.. içim sıkılıyor artık bu konulardan gına geldi gına..

Hadi yat kızım uyu sabahın seherinde kalkıyor oğlun..
He bal sen nap biliyon mu.. yat uyu.. bu gece de böyle bitiyor işte.. yarın yeni bir gün mutlu başla mutlu bitir ...

Evet ...
Aferin bal ilerleme var ama hala kendime inancım yok ...
Böyle devam eder mi.. canım baklava isterse ne olacak yani..
Tabi şu apartman kapılarından yansıyan göbek baklava istemez bence.. ne güzeşd ilk bu pardesüyü aldığım da 67 kiloydum hala kilolu diyordum o zaman da kendime şimdi daha beter oldum..
Neyse.. ekmek yemedim.. leslie yaptım biraz da dahil gezmesi yapayım ..
8 hafta dedim ya di mi 8 hafta da 10 kilo gider bemce

En azından dur demek için bu ilk adım
Gerisini gelir inşallah
Kolay gelsin canim

Aaaaa aynı ben :) her akşam kendime söz verip sabaha bozarım, nasıl olacak hiç bilmiyorum. Bende sabah 72.700 çıktım. Ve bu günlerde hiç ağzımı tutamıyorum.
Tutamaya tutamaya bu hale geldik şekerim.. valla canım bi çikolata istiyor şu an..pişman uyumak istemiyorum

Akşam keyfi yağmur... Çekirdekler meyveler 🤦‍♀️Allah'ım tatlı istiyorum...
Her gün yiyince tatlı alışkanlık yaptı tabii bünye..

Sade Nescafe az tuzsuz çekirdek ve bir film sonra yat zıbar

Ama Varyap öyle bir gaz doluyum kü günlerce WC mesai yapabilirim.. emzirmesem çoktaaaan magnezyum sülfatı shotlardım

Hey gidi be.

İlk gün bitti ✌️

Nasıl bitti bakalım yağmur mutlu muusn
Sanırım evet mutluyum.. ilk gün için daha iyisi bence olamazdı...

Sadece şu an hayal kurmak istiyorum..
8 hafta dedim kendi kendime.. Mart ayı girmeden ben 64 kilo olurum 🤭

Olur muyum..

Olmam lazım...

Çok çirkin oldu göbeğin gerçekten.. doğum yapmanın öyle bir etkisi var ki anın da göbek alttan sarkmaya başlıyor.. şu an bile bi tuhaf oldu böyle kıvrımlı dalgalı bir sarkık var..

Heh giy o göbekle aklında ki o çamaşırı da komik görün.. töbe töbe..

Erit o göbeği bak 8 hafta 🙈haftaya cuma tartı günüm olsun ♥️ bir hafta d kaç verebilcem acaba 🤔en az 1.5 gitmesi lazım gazdıeödemdi derken...
Bulgur müthiş gaz yaptı bana..
Bir saat önce koca kupa ev yapımı kefiri gömdüm bakalım yarın bol bol WC çıksam 🤦‍♀️ biraz inde şu 7 aylık göbek..

Allah'ım yani kucağımda 14 aylık bebeğim karnım 7 aylık gibi... Naptım ben naptım...
Oğlum 4 aylıktı ben 65 kilo olmuştum 10 ayda hey be 10 kilo almışım yine.. aptal kafam işte kendini bi şey sandın fire verdin..

Düne göre daha iyiyim hiç olmazsa.. şimdi şöyle motive olacak int. Hesabı bulayım.. kendimde açarsın var amma emin değilim 🤔

Bugün dün kadar iyi değildi..
Ama bu kadarına şükür diyorum artık..

Çok şükür spor da yaptım..

8 hafta diyorum kendi kendime işte.. mutlu sonuç için sabırlı olmam lazım

Bir gece daha biter 🤭

Allah'ım 64 kilo hayaliyle günlerce aç kalmasın falan var ama bir yandan da sabah yiyeceğim yumurtanın hayalini kuruyorum 😵nasıl bir çelişki bu 🤔
Hayır sanki 3 gün aç kalsam hemen 64 kilocuk oluvercekmişim gibi bir his... Şu pardesüden göbek fırlamama durumu falan .. epey mutlu olacağım şeyler...

Ah en çok istediğim ise iradeeeee....

İrademe sahip çıkmak.. ne istediğimi biliyorum onu gerçeklestirme gücü bulabilmek.. irademe yenik düşmemek onu güçlendirmek istiyorum...

27 yaşımdayım...
Hani kaç yaşında olmam lazım ki irademi kontrol edebilmek için..
Bence yeteri kadar olgunum..

Yapabilmem lazım.

3. Gece yi devirdik...

Bugpn bol ıspanak ve ısırgan günüydü.. az hamurlu gıda tüketimi oldu.. ama dur dedim bi yerde he öyle akla şekerli kek vs gelmesin öyle bir şey değil..

Güzel gidiyor güçlendiğimi hissediyor gibiyim.. sanırım olacak yani..

Kaba taslak bi gün hesabı yaptım da 56 gün falan var hedefe 😂geri sayım uygulama bulayım bari 😂bu yıl şu irade konusunda kendime görevler verip geliştirmek istiyorum..

Yeni işim yeni evim.. yeni düzenim var artık..

Ucundan başladı yani..

Ve yeni hedefler yeni sayfalar olmalı hayatım da ..

Bu yıl bi başla yağmur olmalı.. kendine değer veren .. zaten kendime değer veriyordum amma öyle değil.. kendine söz verip tutan yağmur.. kendine karşı nefsine karşı güçlü duran yağmur olmalıyım..

Orta yoldan devam bakalım...
Canım tatlı istiyor.. kuru fasulye ıslattım akşama brovni kek yapıcam 🙈
Tabi ki diyet usulü.. önceden de bir kaç defa yaptım çok hoşuma gitti ve devamlı tariflerime ekledim artık 👍

Evet...

Kaçıncı gün bugpn 🤔

Bugpn güzel geçmesdi.. arada ufak tefek çok atıştırma yaptım.. ne yedim ne yemedim bilmiyorum..

Bana güzel saatli düzenli bir sistem lazım..

Evim taşınıyor bugpn eşyalarım yolda kamyonda bakalım ne zaman gelecek.. hafta içi çok iş var 🤦‍♀️
Tabii bunlar bahane olmamalı.. bu gibi işlerdd yemek yiyecek vakit bulamayıp aç kalmak lazım 😂

Oof.. bugün mutlu değilim işte..

Göbeğim biraz hafifledi ama ya da p gaz gitti diyeyim daha rahatım ama tabii yağ kaplı tabakalar hala benle 🤦‍♀️

He bu arada kekimi yaptım.. browni ve bitter olduğu için acayip yoğun çikolata isteğimi tamemem bitirdi...

Buradan bilen varsa bana şu konu da yardımcı olabilir mi👀👀

Ben ev de çikolata yapıyorım amma maalesef bitter oluyor.. süt tozu lazım bana daha sütlü veya beyaz çikolata için ama markette ki coffe made gibi süt tozlarında glukoz şurubu ve hayvansal yap var.. ben bu katkıların olmadığı bir süt tozu arıyorum..
Bilen edersen varsa bi yardımcı olsun bana ben başka nasıl sütlü çikolata yapablirim

Back
X