Kendimle mutlu degilim

Herkes kusursuz olmak ister bu yaslarda bunu anlıyorum ama elin kolun bacağın yerinde Allah a şükür. Bence biraz daha olumlama yapmayı ogrenmelisin hayat adına. Yürüyemeyen, kendi yemegini dahi yiyemeyen insanlar var. O yuzden barışık olmaya bak kendinle

Pko bende de vardi senin yaslarindayken ilac tedevisiyle gecti.Yasin daha cok genc cok rahat zayiflarsin aytiyen vucudun daki kerotosis kese cok iyi geliyor .Denemeni tavsiye ederim sicak suyla yumusat ice kese yap.Herkeste catlak var bunlara takilipta kendini uzme bir bakim bir kuafor isi haklar..Sen yeterki kendini sev

Canim kendinle barisik ol.
Ben guzelim de neoluyor?5Senedir birlikte oldugum canimdan cok sevdigim adamla evlendim cocugum olmuyor.Hayatta kilodan,guzellikten,cirkinlikten daha onemli dertler var.Kilo da neymis icin guzel olsun,kaderin guzel olsun.

Kilo degil ki tek,polikistik overim var cocuk sahibi olmama ihtimalim de yuksek buna da uzuluyorum..umarim Allah isteyen herkese nasip eder.

Keratosis icin bir cok sey denedim,kese yapiyorum salisilik asitli kremler hazirlattim eczaneye fayda yok,gluten hassasiyetinden olabiliyormus glutensiz beslenmeye basladin ayni zaman da spor da yapiyorum ama etkisini gostermesi uzun suruyomus,

Pko icin cok uzuluyorum cocuk konusun da ozellikle,gecmesine sevindim umarim benim ki de gecer.

Valla bende aşırı çatlak var. Çok kafaya takıyordum ama artık ne yapayım diyorum. Karnım bile çatlak yani. :/

Valla bende aşırı çatlak var. Çok kafaya takıyordum ama artık ne yapayım diyorum. Karnım bile çatlak yani. :/
Karnim bile mi..koltuk altim da :/ var bi de karnimda var onlar beyaz oldu kucukken cikmislardi dikkat cekmiyor cok sukur..inan ki uzulmene degmez keratosisin yok en azindan..

Diğer dişiler
Kendini gerçekten düzeltmek istemekle başla ben her şeyin inançla olabileceğine inanıyorum, olumlu düşünce olumluyu doğuruyor. İnan önce ve sonra uğraş, düzenli olarak. Vücudun için keseyi ihmal etme ben çok severim zaten. Ama önce düzeleceğine o kesenin işe yarayacağına inan mesela.
Aynada kendine baktıkça olumsuzlanırsan iyice dibe gelirsin. Güzel şeyler söyle kendine zamanla inanacaksın.

Karnim bile mi..koltuk altim da :/ var bi de karnimda var onlar beyaz oldu kucukken cikmislardi dikkat cekmiyor cok sukur..inan ki uzulmene degmez keratosisin yok en azindan..

Bende de seboreik dermatit vardı. Tedavisi yok diyorlardı ama uğraşa uğraşa dizginledim...

Kararma için de beyazlatıcı peelingler var. Evde de yapabilirsin. Kese yaparken turşu tuzu ve elma sirkesini ve limonu suya koy onunla kese yap. Beyazlatıcı etkileri var bunların. Ayrıca limonu da kararmış yerlerine direk uygula.
Haftada bir suyun içine karbonat dök ve kararmış yerlerini onunla yıka. Yine cilde çok faydalı. Bol bol sade maden suyu tüket.

Tesekkur ederim aldigim en guzel cevaplardan biriydi tavsiyelerine uymaya calisicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…