Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karnim bile mi..koltuk altim da :/ var bi de karnimda var onlar beyaz oldu kucukken cikmislardi dikkat cekmiyor cok sukur..inan ki uzulmene degmez keratosisin yok en azindan..Valla bende aşırı çatlak var. Çok kafaya takıyordum ama artık ne yapayım diyorum. Karnım bile çatlak yani. :/
Karnim bile mi..koltuk altim da :/ var bi de karnimda var onlar beyaz oldu kucukken cikmislardi dikkat cekmiyor cok sukur..inan ki uzulmene degmez keratosisin yok en azindan..
Diğer dişiler
Kendini gerçekten düzeltmek istemekle başla ben her şeyin inançla olabileceğine inanıyorum, olumlu düşünce ölümlüyü doğuruyor. İnan önce ve sonra uğraş, düzenli olarak. Vücudun için keseyi ihmal etme ben çok severim zaten. Ama önce düzeleceğine o kesenin işe yarayacağına inan mesela.
Aynada kendine baktıkça olumsuzlanırsan iyice dibe gelirsin. Güzel şeyler söyle kendine zamanla inanacaksın.
Dizginlemene sevindim umarim bende basaririm..Bende de seboreik dermatit vardı. Tedavisi yok diyorlardı ama uğraşa uğraşa dizginledim...