Kendimle savaş veriyorum,çıkmazdayım...

Evet.. güya hayatının merkezindeydim de noldu sanki. Bunaltto baskılarıyla bi de kendi ayrıldı. Hep de çelişkili konıştu devamında..
ÖZgüven eksikliğinden hep benimki de böyle baskı yapıyor bakalım nereye kadar kurtulmuşsun

Besle kargayı oysun gözünü durumu seninki iyi etmişsin de nolmuş o sana kötülük etmiş

ÖZgüven eksikliğinden hep benimki de böyle baskı yapıyor bakalım nereye kadar kurtulmuşsun

Sizi
Besle kargayı oysun gözünü durumu seninki iyi etmişsin de nolmuş o sana kötülük etmiş

Evet.. belki de Allah’ın işi beni korumak için geç olmadan böyle oldu. Ben gitmeyebilirdim o da alttan alabilirdi ama hiçbir olmadı ilginçtir ki böyle yazıldı demekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Emeklerimize yazık oldu harcadı resmen tek kalemde. Ama daha geç olsaydı çok daha fazla üzülürdüm..

Tabiki başka şekilde de olabilirdi evliyken falan da sıkardı emin ol

Baskın değil baya baya kıskanç kendimle ilgili şeyleri yapmamı istemiyor sanırım kaybetme korkusundan

Kötü bi durum ben de ben olmaktan çıkmıştım zaten son birkaç aydır. Dert yanıyodu eskisi gibi değilsin diye. Sen baskılarınla beni ben olmaktan çıkarırsan içime kapanırım tabi...İlişkide benliği kaybetmek zor bir durum

Aynen benimki de diyor sen eskisi gibi değilsin diye bana zaman. Ver diyorum düşüneyim yok beni bırakma bilmem ne ama çok bunaldım seni anlıyorum

Aynen benimki de diyor sen eskisi gibi değilsin diye bana zaman. Ver diyorum düşüneyim yok beni bırakma bilmem ne ama çok bunaldım seni anlıyorum

Benimki beni bırakma da demiyo üzüntüden ölse de yani egoistin teki...Siz bizim gibi zincirleme şeyler yaşamadan oturup konuşursanız belki düzelir..

Ucuz kurtulmuşsunuz bence, şu an acınız taze bunun farkında değilsiniz ama hayatınız kurtulmuş. Acısını bir kere yaşamışsınız artık bie daha ne olursa olsun dönmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…