- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi mavilimYesilim
-
evet "saol canım", "yok hayatım" beni kendine yakın hissettiği için mi böyle diyor! anlamıyorum. yoksa arkadaşlıktan öteye mi gidiyor. yanlız ben msj atarsam karşılık veriyor canım hayatım diyor. acaba sadece ilgi gösteriyormuş mu gibi mi yapıyor!!! yoksa gerçekten çok yoğun çalışıyorr mu? yoğunda olsa nasılsın diye bir msj atar insan. yorgunum uyuycam iyi geceler der. bir kere olsun demiiii. acaba ben çok şey mi bekliyorum diyorum...zaten çok yeni ben sanırım herşeyi büyütüyorum...
benim hep beğendim tip erkekler hep böyle hayatlarında ve yaşantılarında benim kabul etmedim şeyleri yaşamışlar. Allahım sen beni sınıyorsun ama ben bu sınavda ya kalpten ve yada düşüncelerimden hastalanarak öbür dünya ya gidicem sanıırm. sürekli kendime mukayyet olarak sürekli kendimi kontrol altına alarak zarar veriyorum.bu beni sağlığımdan edicek ama daha büyük zarar almama neden olucak bunu biliyorum.
gelecekte beni neler beklediğini bilemem ama kapılıp gitmemem ailemi üzmem lazım. sanırım ben hep böyle yalnız kalıcam. zor beğeniyorum zor kabul ediyorum ve sonunda istediğim gibi birini bulamıyorum. yapmamam lazım görüşmemem lazım kendime hakim oluyorum.
içimde sıkıntılar oluyor malesef ben böyle bir durumu kabul edemiycem. ailemde zaten baştan karşı çıkacak adım gibi eminim. mesala annem biliyor sürekli şühpelneceksn acaba eski eşiyle görüşüyormu diye. haklıda galiba. onu tanımam da birşey değiştirmeyecek.
peki ben nasıl güvenicem bu erkeklere çok az sayıda temiz namuslu erkek var.
hani karşılıklı sevgi saygı dürüstlük önemliydi. malesef onunlada kalmıyormuş. ailelerin denk olması lazımmış. hatta hayatların birbirine uygun olması lazımmış.
Allah herkese baht güzelliği versin ileride ne olacağını bilemezsin.
evet "saol canım", "yok hayatım" beni kendine yakın hissettiği için mi böyle diyor! anlamıyorum. yoksa arkadaşlıktan öteye mi gidiyor. yanlız ben msj atarsam karşılık veriyor canım hayatım diyor. acaba sadece ilgi gösteriyormuş mu gibi mi yapıyor!!! yoksa gerçekten çok yoğun çalışıyorr mu? yoğunda olsa nasılsın diye bir msj atar insan. yorgunum uyuycam iyi geceler der. bir kere olsun demiiii. acaba ben çok şey mi bekliyorum diyorum...zaten çok yeni ben sanırım herşeyi büyütüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?