kendimle savaşıyorum! yardımcı olursanız sevinirim

mavilimYesilim

Hareket et durma, vazgeçme, erteleme, hemen şimdi.
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
7.844
3.457
448
merhaba arkadaşlar. size yaşadığım bir olayı anlatıcam. siz nasıl değerlendireceksiniz. ben biraz mesafeli biriyim. hemen yakınlık kuramam... . :)

....

Son düzenleme:
Geçmişini ilişkiye başlamadan önce öğrenmen iyi olmuş ama sürekli sorgulayıp durman da senden başkasının kafasını kurcalamaz emin ol...

Yüreğin evet diyor anladığım kadarıyla ama neden reddettiğini tam anlayamadım.

Oraya taşınmasından neden bu kadar çekiniyorsun ki.

Her erkeğin hayatında kadınlar olmuştur, olacaktırda. Senden öncekiler seni bağlamaz halen o kişiyle görüşmüyor ise. Madem senin şehrine taşınıyor, onu yakından tanıma fırsatında doğacaktır, adımlarını dikkatli olarak atarsan hem onu tanımış olursun, heme kendini fazla kaptırmamış.

sanırım öyle sadece aklımı bulandırıyorum. onun bu şehre taşınması çok güzel de. ne biliyim işde korkaklık ediyorum sanırım :)))
sürekli geleceği düşünmekten bir adım ileri atamıyorum :)))

evet "saol canım", "yok hayatım" beni kendine yakın hissettiği için mi böyle diyor! anlamıyorum. yoksa arkadaşlıktan öteye mi gidiyor. yanlız ben msj atarsam karşılık veriyor canım hayatım diyor. acaba sadece ilgi gösteriyormuş mu gibi mi yapıyor!!! yoksa gerçekten çok yoğun çalışıyorr mu? yoğunda olsa nasılsın diye bir msj atar insan. yorgunum uyuycam iyi geceler der. bir kere olsun demiiii. acaba ben çok şey mi bekliyorum diyorum...zaten çok yeni ben sanırım herşeyi büyütüyorum...

Bu kadar israrla senle görüsmek istemis . Sana karsi bos olmadigi kesin diye düsünüyorum.Gecmisi anlatmasida enteresan demekki gecmis hic gecmemis onun icin , biraz geveze galiba .Sana karsi ilgisi olmasa bu msjlar görüsme isstekleri olmaz sonucta baska sehirden gelmis biri kendi kendinede gezer tozar ztn . Tanimaya calis biraz daha

içimde sıkıntılar oluyor malesef ben böyle bir durumu kabul edemiycem. ailemde zaten baştan karşı çıkacak adım gibi eminim. mesala annem biliyor sürekli şühpelneceksn acaba eski eşiyle görüşüyormu diye. haklıda galiba. onu tanımam da birşey değiştirmeyecek.
peki ben nasıl güvenicem bu erkeklere çok az sayıda temiz namuslu erkek var.
hani karşılıklı sevgi saygı dürüstlük önemliydi. malesef onunlada kalmıyormuş. ailelerin denk olması lazımmış. hatta hayatların birbirine uygun olması lazımmış.
Allah herkese baht güzelliği versin ileride ne olacağını bilemezsin.

Son düzenleme:

ağız alışkanlığı olabilir

ben şahsen şu tip cümleleri hiç samimi bulmam

ne kadar tanımış da seni "canı, hayatı" oluvermişsinsempatiksalakcinni

içi boş cümlelerşakkıdı

sizin aranızda somut bir şey yokken niye sana mesaj yazma gereği duysun . niye öyle bir beklentidesin?

ben mi yanlış anladım yoksa siz sevgili aşamasına geldiniz mibayanssulusmile

güzel yazmışsın.

herkesin bir yerlerde kendilerine denk bir eşi vardır

nasıl inanırsan öyle yaşarsın

sırf hoşlandın diye sana denk olmayan biri ile bir hayat yaşamaya kalkmak maceraperestlik... sonra canı en çok yanan yine kadınlar oluyoralsanaalsanasmile

iyi düşün iyi olur mutlakaopuyorumnanaktan

güzel düşünmeye ve dualarına devam et. er geç meyvelerini toplarsınzemuszemus

teşekkür ederim yorumlarınız için. tamamen içimi dökmüşüm :))) :kedi:

İyide bu kadar mantıklı cümleler kurabiliyorsan bu kişi için sorguluyorsan aşık değilsin sanırım aksi halde ben 20 kere evlenmiş olsa benden önce adam kendi zamanıma onun benimle olduğuna bakarım.
Karamsar olma bence Allah beni mi sınıyor falan diye .Sen biraz ince eleyip sık dokuyo gibisin tercihin bu yönde .İnsan sonuçta ne kadar iyi dediğimiz erkekler bile kendi ilişkilerinde vurdumduymaz olabiliyor, kadın erkek ilişkileri zaten zor sen iyice çıkılmaz yapıyosun kendin için
Mutluluklar dilerim...

evet haklısın mint sanırım öyle davranıyorum. aşık değilim çok şükür kaydirigubbakcemile3 bakalım tekrar onu görünce aynı şeyi söyleyebilecekmiyim uzaktan söylemesi kolay oluyor.... opuyorumnanaktan.

her kıza canım cicim hayatım der böyle bi tip. namuslu erkeğin nadir olması konusunda haklısın çok. ama düzgün olycaksa a olmasın zaten değil mi? bence ona bulaşma "canım" :))))

:)) yok canım öyle sürekli demedi o gün demekki kendine yakın hiseeti içinden öyle demek geldi o şekilde konuştu. Sonra aynı şekilde hitap etmedi ben karşılık vermedim aynı şekilde hitap etmedim belkide ondandır. Bende neden savurum bilmem ki. kimse hakkında kötü düşünmek istemiyorum sadece o yüzden sanırım. Sulu biri değil onu biliyorum ama. doğrusu ben sanırım iş tempomum düşmesi nedeniyle olaylar üzerinde fazla duruyorum ve büyütüyorum... Kısa bir heyecan geldi geçtiii :))))
Herkes kendi yolunda yaşamaya devam ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…