Bu tur hastaliklar psikosomatik hastaliklardir
Evde surekli kendinizi dinlemekten vazgecin .
En azindan bir hobi edinin .
Ic sesinizin sizi yonetmesine izin vermeyin...
annem de aynen bunu söyluyor.
evde oturmaktan sureklı kendını dinlıyorsun dıyor.
bir işe falan gir dıyor ama işte o nokta da çaresız kalıyorum.
Ben nikah basvurulari icin saglik ocagina verdigim kan sonrasinda bu hale geldim ya siz?
Kan sonuclarimizi almaya gittigimde dr bana bir universite hastanesine hitseniz iyi olur dedi ? Neden dedim? Losemi olabilirsiniz dedi ..
Ve bikac gun sonra nikahim vardi dusun.. Bi anda kendimi bu hayatin en dibinde buldum.. Ve ogun bugundur hastalik hastasi bir tip oldum ciktim.. Ve tabi univ hastanesine gittim, degerletrin dusuk ama o hastalik var dicek kadar degil dedi kontrole gel dedi .. Bidahami ? Gitmedim.. 3 yil olucak nerdeyse .. Ve korkuyorum? Öluyorum dr gittigimde ..
Nedem sukretmiyirsun her defasinda sonuclarin iyi cikmasina? Dr sana girmende sorun varmi dediginde basindaki agrinin neden olabilicegi ihtimallerden dolayi sormustir, oyle bir hastaligin oldugu icin degil.. Yada soyle dusun neden daha once yoktu dr oule dedikten sonra oldu.. Bence sukredicel cok seyin var..
Beni dusun o hastaligi olma uhtimaliyle hergun hayati zehir ediyorum kendine ama kontrole gitmiyorum... Gidemiyorum..
Ben nikah basvurulari icin saglik ocagina verdigim kan sonrasinda bu hale geldim ya siz?
Kan sonuclarimizi almaya gittigimde dr bana bir universite hastanesine hitseniz iyi olur dedi ? Neden dedim? Losemi olabilirsiniz dedi ..
Ve bikac gun sonra nikahim vardi dusun.. Bi anda kendimi bu hayatin en dibinde buldum.. Ve ogun bugundur hastalik hastasi bir tip oldum ciktim.. Ve tabi univ hastanesine gittim, degerletrin dusuk ama o hastalik var dicek kadar degil dedi kontrole gel dedi .. Bidahami ? Gitmedim.. 3 yil olucak nerdeyse .. Ve korkuyorum? Öluyorum dr gittigimde ..
Nedem sukretmiyirsun her defasinda sonuclarin iyi cikmasina? Dr sana girmende sorun varmi dediginde basindaki agrinin neden olabilicegi ihtimallerden dolayi sormustir, oyle bir hastaligin oldugu icin degil.. Yada soyle dusun neden daha once yoktu dr oule dedikten sonra oldu.. Bence sukredicel cok seyin var..
Beni dusun o hastaligi olma uhtimaliyle hergun hayati zehir ediyorum kendine ama kontrole gitmiyorum... Gidemiyorum..
Canım bence hıc vakıt kaybetme doktora gıt allah korusun ılerde daha kotu bse olsa yne doktora gdceksn 3 yıl ıcınde gtmedgn hata..Kan degerlerınde ne vardı lösemi olablrsn dedı doktor?
Beyaz kan degerim dusuk cikmisti.. Oda o anlama geliyormus..
Bilmiyorum o ilaclara sac dokulmelerine maruz kalmadan olim diyorumm.. Nasilsa onlarlada sonu olum..
Beyaz kan degerim dusuk cikmisti.. Oda o anlama geliyormus..
Bilmiyorum o ilaclara sac dokulmelerine maruz kalmadan olim diyorumm.. Nasilsa onlarlada sonu olum..
cnm neden öle dıyorsun git tedavını ol.....
nıye ölüm olsun..şimdi her şeyın tedavısı var çok şükür.....
Canm oyle duusnme erken teshıs hayat kurtarır diye bosa demıyorlar.. Zaten sen lösemi degılsın ayrıca ıhtımal konusuyoruz bence gtmelısın doktora
Iste bak simdide sen bana teselli veriyorsun.. Hayat aslinda boyledir.. Herzaman senden daha zor durumda olamlar vardir..
Bilmiyorum.. Yakin zamanda cocuk istiyorum kismetse.. Ve bu niyetimden caymazsam bebek oncesi dr gidip kontrol yaptirip oyle bebek sahibi olmayi dusunurum.. Cunky annesiz kalma ihtimaline ragmen onu dunyaya getirerem.. Eger hastaysam zaten o istekte hayal olur gider...
aynen öyle
ya yeter ki psikolojık olsun hastalıklar onlar aşılır Allahın izniyle.....
hasta falan değilsindir ya 3 sene gecmıs eger hasta olsun bı yerden sinyal verirdi bu kadar yıl.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?