- 6 Nisan 2018
- 288
- 186
- 103
- Konu Sahibi deryaabbbhjmnh
-
Banada sesim ,konuşmalarım çok garip geliyordu.Bu ses benim mi ? Konuşan ben miydim ? ama o ara çok ağır depresyon yaşamıştım.yer gök her sey aşırı yabancı gün ışığı gece karanlığı bile beni cok rahatsısz ediyor konusmak her sey garip geliyor
aa bu bendede vardı panik atak olduğum zamanlar. kaygıya girdiğimde oluyordu. Allah'a şükür hepsini atlattım. inşallah sizde atlatırsınızMerhaba arkadaşlar, benim bir aydır bir sorunum var, akşamları özellikle beynim böyle herkese herşey yabancılaşıyor, eskiden de ara ara olurdu kendinden giderdi, böyle her şey anlamsız geliyor, insanın başı ağrıyor bu düşüncede, herkese herşeye yabancılaşma, geçer mi sizce, aranızda bu durumu yaşayan oldumu hi
PEKİ YER GÖK HER ŞEY YABANCI GELİYOR MUYDU YANİ KONUSMAK İNSANLARE GARİP GELİYOR MUYDUBanada sesim ,konuşmalarım çok garip geliyordu.Bu ses benim mi ? Konuşan ben miydim ? ama o ara çok ağır depresyon yaşamıştım.
Aynıları oldu zamanla geçiyor yalnız kalmamaya sosyalleşmeye çal
SİZE NUMARAMI VERSEM YAZAR MISINIZ …SİZE NUMA
Numaranı sil canım özelden neden yazmıyorsun böyle şeyleriSİZE NUMARAMI VERSEM YAZAR MISINIZ …
Hım anladım, evet bazen korkuyorum işte hep böyle her şey anlamsız mi gelecek diyorum,ölüm akla gelince her şey Anlamsız filan geliyor, çok tuhaf oluyor insan gerçekten, sizde de varmış, geçtimi peki , ama geçer diye ümit ediyorum
Bana mı dediniz burada numaranızı paylaşmayınSİZE NUMA
Merhaba bende aynı şekildeyim kafam tuhaf oluyo sanki düşünemiyomuşum gibi etrafa bakınca değişik hissediyorum sanki puslu gibi sizde de böyle oluyor muyduBende oldu zamanında en ağır yabancılaşma durumunu yaşadım yardımcı olmaya çalışırım neler yaşıyorsunuz anlatın
Evet oluyordu maalesefMerhaba bende aynı şekildeyim kafam tuhaf oluyo sanki düşünemiyomuşum gibi etrafa bakınca değişik hissediyorum sanki puslu gibi sizde de böyle oluyor muydu
Nasıl düzeldiniz acaba çok zor çok kötü hissettiriyoEvet oluyordu maalesef
Bende aynı şeyleri yasiyorum yardimci olurmsunuzTamamen geçmedi ama üzerinde durmamaya çalışarak hafifledi biraz
Evet tuhaftan öte görmek bile istemiyordum zamanla geçecek bi anda olmasını bekleme ara ara ağırlaşır zihnin oyunları işteHala yasiyomusunuz aynı şeyleri bende öyleyim gece ve gündüz akşam karanlik Sabah güneş falan görünce bi değişik tuhaf yabanci hisediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?