Kendinden büyük birini nasıl etkilersin

Benim de sevgilim benden 10 yaş büyük zevklerimizin çoğu aynı diye kolaylıkla anlaşabiliyoruz. Birçok kişi çok fazla demiş sevdikten sonra kim ne derse desin takma. Bazen off bu beni anlamıyor, bana tavsiye verme ben çocuk değilim gibi kavgalar olsa da genel olarak normal bir ilişkiden farksız oluyor. Çocukça tavırlar sevmeyen olgun insanlar kaldırabilir böyle yaş farkını. Kendin ol yalanlarla etkilemeye çalışma o tarz insanlar hayatlarındaki düzene ayak uyduracak, çocukça tavırlar sergilemeyecek ve onu tekrar 20 yaşlarindaymiş gibi hissettirecek ilişkiler severler.
teşekkürler yorumunuz için

Ben öyle birşey demedim ama insan kendini üslubu ile ele verir.
neyse arkadaşlar internetteki milyonlarca forumdan birinde açtığım konuya yazılan seviyesiz yorumlara daha fazla cevap vermeyip, bana düzgünce yaklaşanlara cevap vereceğim. uğraşamayacağım, allah kolaylık versin size de.

neyse arkadaşlar internetteki milyonlarca forumdan birinde açtığım konuya yazılan seviyesiz yorumlara daha fazla cevap vermeyip, bana düzgünce yaklaşanlara cevap vereceğim. uğraşamayacağım, allah kolaylık versin size de.
Ben de diyorum ki;seviyeniz yazdığınız yorumlardan belli oluyor.Kendi seviyenizde gördüğünüz yorumlara cevap verin o zaman,ne diyeyim.

Size şu kadarını söyleyim sizin dediğiniz gibi gezen tozan belli kültürde 35 yaşındaki erkek sizinle masum masum çay bahçesinde oturmaz. Ilk önce takılırsınız muhtemelen uyuşursanız ciddi ilişkiye evrilir.

Siz hem yaş sebebiyle görmüş geçirmişlik olarak denk olmanız zor hem tabularınız da vajinismusla ilgili konu açmışsınız -büyük ihtimal sizsiniz- o yaştaki erkek sizin nazınızı çekmez. Daha yaşıtlarınızla beraber olun, jenerasyon farkı da olmaz. Erkekler 30 da olgunlaşır demek doğru degil bu arada, kişiye göre değişir.

Valla annem ve ikinci eşi arasında da 14 yaş farkı vardı. Sonuç 20 senenin sonunda annem artık verem olma aşamasındayken boşandılar cici babamla:) ayrıca yaş büyük diye karşındaki olgun- mükemmel - aklı başında olacak diye bir şey yok. 40-50 yaşında olup afedersin gerizekalı olan, zeka yaşı 10 olan adamlar var:) pişman olacağın seyelr yapma:)

Ya mesele bu zaten. yaşıtlarımız o kadar ergenki bunalıyorum sıkılıyorum muhabbet edesim gelmiyor. kafa olarak uyuşup uyuşamayacağımız da kder kısmet tabiki. benim burada sorma amacım, bu konuyu açış amacım dikkat etmem gereken küçük detaylar var mı? onun dışında tabiki kendim gibi davranırım doğal olurum zaten
Bence yok. Kendin ol yeter. Mesela ilk başta ben onu gözümde öyle büyütmüşüm ki bizi gören panel yönetiyoruz sanardı öyle bilimsel konuşurduk. Zaman ilerledikçe gördüm ki ne kadar yaşı olgun da olsa koca bir bebek. Şimdi ben de daha rahatım kendim olabiliyorum. Has, yaşı büyük erkekler zaten cıvıl cıvıl çıtır arıyor 😂 neyse ki benimki arayışta değildi.

A anonimadanali diğer konunuza yaptığımız yorumlar sizi kızdırdığı için mi yeni üyelikle konu açtınız?😊
Şaşırıp kaldım resmen. hayatınızda daha önemli bir meşguliyetiniz yok mu gerçekten? İnternette anonim bir kimliğe sahip birisini kafaya takıyorsunuz ve farkında olmadan takip edip rahatsız etmeye çalışıyorsunuz. Camelia, biliyor musun hayat sadece bu forum sitesi değil... biraz dışarı çık ve temiz hava al. Hayır bir de “kızdırdığı için” falan yazmışsınız da beni yorumların kızdırdığı falan yok. Anonim insanlara bir internet forumuna neden enerjimi harcayayım? hayalinde bir senaryo kurmuşsun ve bunu gerçek zannediyorsun, değişik.

Şaşırıp kaldım resmen. hayatınızda daha önemli bir meşguliyetiniz yok mu gerçekten? İnternette anonim bir kimliğe sahip birisini kafaya takıyorsunuz ve farkında olmadan takip edip rahatsız etmeye çalışıyorsunuz. Camelia, biliyor musun hayat sadece bu forum sitesi değil... biraz dışarı çık ve temiz hava al. Hayır bir de “kızdırdığı için” falan yazmışsınız da beni yorumların kızdırdığı falan yok. Anonim insanlara bir internet forumuna neden enerjimi harcayayım? hayalinde bir senaryo kurmuşsun ve bunu gerçek zannediyorsun, değişik.
Güldürdünüz beni, mesajlarıma bakarsanız saatlerimi burada geçirmediğimi pekala anlayabilirsiniz. Hayalinde “senaryo” kuran sizsiniz. Emin olun sizden daha dolu dolu ve güzel yaşıyorum hayatı. Kendimden 10-15 yaş büyük biriyle evlenip gömleğini ütüleme, kravatını bağlama hayaliyle yanıp tutuşmuyorum.

Hem siz kimsiniz ki sizi kafama takayım? Konunuz o kadar cringe ki aklımda kalmış. Ne tesadüfse bu konuyla aynı😊

valla 29 yaşındayım, 5 yaş küçüğümden bile etkilenmiyorum. gençliğinle, çıtırlığınla, kadınlığınla etkilersin ama sadece cinsel anlamda olur o da muhtemelen. o yaştaki adam seninle ciddi düşünmez.

Güldürdünüz beni, mesajlarıma bakarsanız saatlerimi burada geçirmediğimi pekala anlayabilirsiniz. Hayalinde “senaryo” kuran sizsiniz. Emin olun sizden daha dolu dolu ve güzel yaşıyorum hayatı. Kendimden 10-15 yaş büyük biriyle evlenip gömleğini ütüleme, kravatını bağlama hayaliyle yanıp tutuşmuyorum.

Hem siz kimsiniz ki sizi kafama takayım? Konunuz o kadar cringe ki aklımda kalmış. Ne tesadüfse bu konuyla aynı😊
Güldürdüysem ne âlâ. Hiç profilinize bakıp da vakit geçirmek istemedim :) Sav bulamayıp beni cümlelerimi bana pazarlıyorsunuz, daha fazla yazmama gerek yok :D O hayal kurma olayını anlayamamışsınız belli ki, en az 3-4 defa açıkladım. Nasıl ki çarmıh Hristiyanlar için çarmıh değildir bazı şeyler de sadece semboldür. Ya da Kabe sadece bir küp değil, Müslümanlar bir hayal bir amaç ile gidip orada dönüyor diye size anlatmak isterdim ama belli ki bunlar sizin sadece çarmıh ve küp. Daha nasıl anlatayım ben...
Demek konum aklınızda kalmış, ben o konuma gelen bütün negatiflikleri unuttum. Cringe ya da değil bu tamamen size bağlı, buna bir şey diyemem ve son paragrafınızın ilk cümlesine kesinlikle katılıyorum. Ben anonim bir avatar, aynı şekilde siz de :) Güzel günler dilerim.

10-15 yaş farkı fazladır azdır bu kişiden kişiye göre değişir de
Sizi biraz çocuksu buldum
Boşverin kendiniz olun
Sizi beğenecekse böyle beğensin

Back
X